Bildirim
Herkes Bilgisayar Masasının SS'sini koysunn (8. sayfa)
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Orijinalden alıntı: esrar006
Herkes iyi hoş güzelce koymuşta yarısından çoğu kablolu mause kullaniyor tek ben fark ettim sanırım
FPS oyunları ile aranız iyiyse (özellikle online) veya fareyi yoğun ve hassas olarak kullanıyorsanız kablolu kullanmak durumundasınız. Size benzer birde şu yorumu yapanlar var; "ula 150 lira vermiş fareye ama kablosuz değil ehuehuehe". Örnek vermek istedim; bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ayrıca en basitinden razer mamba modeline bakın; 300 küsür tl fiyatı olan bir fare. Evet kablosuz ama tak-çıkar kablosu var ve kablolu kullanıma olanak sağlıyor. Nedenini araştırın (ipucu; tepkime süresi diye başlayın).
Paraya kıyıp alırsanız istediğiniz performansıda kaliteyide alırsınız.Bilmemek demişsinizde sizmi bilmiyorsunuz anlamadım ezmeye çalışmalar felan bizde biliyoruz heralde 2 binlik notebook var 15 liralık mause var oyun içinde oynadığımda işimi fazlasıyla görüyor bile
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: titanyum22
Masaüstü resmini koyuversen
-
-
arkadaşlar hazır her şey şöyle ortadayken bana sağlamından bi kulaklık önerebilcek var mı, 1 ay önce Logitech'in bir modelini aldım fakat mikrofon kısm sesi almıyor ve çok dayanıksız geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meltzie -- 5 Ocak 2013; 17:36:31 > -
beyninizi kullanın biraz ya
simage olarak koyun şunları . alıntı yaparkende fotoğrafın linkini silin.
yıl 2013 hala forum kullanmayı öğrenemeyenler var. -
Ne kasalar var beee canım cekiyo la :/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Herkes iyi hoş güzelce koymuşta yarısından çoğu kablolu mause kullaniyor tek ben fark ettim sanırım
FPS oyunları ile aranız iyiyse (özellikle online) veya fareyi yoğun ve hassas olarak kullanıyorsanız kablolu kullanmak durumundasınız. Size benzer birde şu yorumu yapanlar var; "ula 150 lira vermiş fareye ama kablosuz değil ehuehuehe". Örnek vermek istedim; bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ayrıca en basitinden razer mamba modeline bakın; 300 küsür tl fiyatı olan bir fare. Evet kablosuz ama tak-çıkar kablosu var ve kablolu kullanıma olanak sağlıyor. Nedenini araştırın (ipucu; tepkime süresi diye başlayın).
Paraya kıyıp alırsanız istediğiniz performansıda kaliteyide alırsınız.Bilmemek demişsinizde sizmi bilmiyorsunuz anlamadım ezmeye çalışmalar felan bizde biliyoruz heralde 2 binlik notebook var 15 liralık mause var oyun içinde oynadığımda işimi fazlasıyla görüyor bile
Meselel para meselesi değil hocam; tekrar belirtiyorum tepkime süresi. Zamanında CoD2 oynarken dahi kablosuz ile kablolunun farkını hissedebiliyorduk. Oynayış performansınızı dahi etkiliyor. 20-30ms de olsa geç gidiyor hareketleriniz. Sizi etkilemiyorsa kullanmaya devam edin ama millet boşuna 170-180 tl verip, kablolu razer, steelseries, roccat alıp da ayarlardan "1000hz (report/sn) seçmiyor boşuna.
Razer mamba 300 küsür liralık fare olsa da kablo da koymuşlar ki oyun oynarken kabloyu takın, masaüstü kullanımda kabloyu çıkarıp kablosuz olarak kullanarak rahat edin diye. Yazdığım yorumda genel konuşmuştum; size hitap yoktu ama şu andan itibaren var. Donanım forumundasınız, çok kısa bir araştırma ile hangi konudan bahsettiğimi bulabilirsiniz.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf
quote:
al dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrupoll -- 5 Ocak 2013; 19:40:03 >
-
Yeni odam düzenlenince koyucağım ve bir efsane doğucak -
quote:
Orijinalden alıntı: Sedat.
Azıcık aşım Dertsiz başım....
mükemmel hocam -
quote:
quote:
quote:
al dostum
Sagol ayni resimler mi bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
quote:
quote:
al dostum
Hocam resmi alamadan link gitti tekrar bir daha koyu versen olur mu?
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X