Şimdi Ara

herkes bir alttakine iftira atsın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim ben? aa lütfen dünya ahiret bacımdır. ben sadece ona uzaya çıkma teklifinde bulundum.

alttaki duyduğuma göre sen geçenlerde toplumun içinde burnunu kurcalamışın. sonra çıkan pisliği top yapıp tek kale maç oynamışın
  • doğrudur...

Alttaki Bukardar Adam Seni Şamar Oğlan Yapmak için Gelmiş Doğrumu....

wenon, lider1, abcdefxxx, cellmaster, afacan1984, ironblood, King_Arthur, MoonRose, enescakillii, koko_, VELİKUS, kornkrunded, KURTARICI, Endoplazmikredikulum, salpyilmaz, M_I_A, pacman, aboneturk, cem_uar, xmsmmgr, aceventura, EGEHAYDAR, cevahirkomit, venividivici_md, bazalt06, NeverS@yNever, Hermann Göring, fish527, INEX2, Zangoc, nıcanelka, ihsanunlu, RccP, heartless, wreckly, alpyanar, cenkpa, rhapsody, borvi, quatrum, Smith Wesson, Alfredo, komancero, nadirgurece, WILLIAMs, myazgan, firazor007, Fire_Legacy, Loop, machiavelli, feylesof, _Fallen_, manyak, devil_apprentice, ShaRLooT, Spica, dizanteri, unknownartist, error, ermannn, souldarkorn, Atkirah, kingtiger, AcHeRoN, melantis, ErrayN, Basar, behmen, sahinuslu, dephyr, HEROES_12, ok919_X, Aguney, asilx, beorn26, EXoDuSS, coolmaniac, playground, Silphatos, Comet, underblood, muribbi, qtex, aress3382823, IamME, RoLLiN, prehistoric, Executioner, rebel_rude boy_X, can_247, ozkulse, @ADMİRAL@, tehlike, zzzzz, Northern, dirik88, aybasti, ffmundt, hazanfer, Dragon_Rider, xShaGRaTHx, icg, wk, selbal, Push The Tempo, sting, nui2din, nevzatıye, sergen_baba, MuSTy!!!, bytepire, Gary fx, CARNIVALE, ats2017, StepbyStep, redstorm, digitaltv, halehnk_20, remzi1990, volkanturkmen, fenerli_kurd, psycho_grp, Cj, habader, stormfire, Omelette Lover, Alper34, Daywalke®, FATALcan, hasanyuceer, IRFUN4EVER, hannibal, _ArDa_, sewdali, afganaf, meco, pC_moNSteR, Rea, radaR, aykutx, Revolver40, cocona, delakitir, Majaran, TT, visor, adnaneker, @pi, freak_oe, aytunzaa, AtQuaRe, theshiver, poweruser0, fbozzy, Ronis, CrImInAl, alperen_69, sahxn, visualize, 1c9e0m7, azmizade, şekeroğlan, moonwhite, goksu_mehmet, guguk, forgiver, hetfield, PhsycoMantis, chinablue, turbotrio, fatihgülçiçek, CrazySoul, asiruzgar, sayims, tarum1965, McCoy, rushtu, khalkedon, Cey*Cey, nofrost, arlord, fenomenhaa, ShzophreniC, wild, sueldem, akkansua, AudiA6, melih.yanardağlar, neuro, supremum, ars287duff, sulo61gun, Sagopa_VF, motor, MMXex, FaBeRgE, ccaparli, ciddiadam, sssezgin, fulmonty, emek, afacool, UntouchablE, muhammedda, DM657, blue_ice, jakoben, srkanu, Magnat_HiFi, adem76, realist_fd, dealer82, tades, PinkRock, SlimShady, rocketboy, qtq, UruKai, mr_boombastic, Mafia, umutcan15, nilsera, GobliN, BACARDI, KaDaVRa_, | Spooky |, Usta_AsH, civilcivil, Alien@Predator, durani_43, ilisi37, archon3, atii, djgockhan, TmLrD, SiLiCi___, Kumpas, penny_wise, cevik_ayhan, _crash_, byedemir, ferrari_tayfur, mus_efe, ibk, ASTRAnjoy, Arkadaş, LordSoth, soleng, lykian, NightmarE_6, feat__, mehman, manyetico, ufuksek, mercilless, yildiz, archaeopteryx, emekli1955, halifax, sternix, maxtreme66, hilmi9, WeSS, lxcoln, nayman_beyi, kemalerg, fgulus, NOREMORSE, erci541, theos, tuggi, arathorn, alpla, alper_iz, FthClk, fikobeg, Darkchild, serkan2468, wooZie, seltem, bersoy, zargana, cemali74, stalag17, talaria, kevinsert, donniedarco, impromptu, mab2003, metborn, ImHOTeP, hackerbait, taz333, tuuberk, Sword of the Justice, tugay17, CMteria, brk, coldsore, prodrive, aslıyucel, ferostyle, alfonzo, elites2, fatihx, mikrop, holywars, Sertacecemis, DjiNN, kalpakci, McNeO, Slazer, GöKaY!!, mkkarabiyik, sokralaz, ugurundur_21, RAPTOR666, korncu21, sarampol, Diabelica, hamlet, sdurust, dalkilics, kmp16, Atomx, sunshines35, ysabah, Siya, crafty25, solid?, Martin Mystere, dejavu_srkn, ParacelciuS, sejder, ustabuneya, zekanat, meto, komodo, iStPaLaDiN, _alaz_, daldandala, Darbeli_Matkap, Woe, Koray08, fuzbing, ceyceynet, surfer, josua, burak1634, icon, x1x1x1, Shady RIDDLE, edizverdioglu, markovnikov, Draugnar, [zEro], DEJ@WU, @BeJeCktt, trulli, charpan, taraftar, mexmo, trifle, gokhan081, overdose74, gürcü, masova, bjkmag, legendary, sercany, Hunter_one, cahill, aSSembLy, yigitkacar, mus714, silicon, bukowsky, laspeedo, Wolverine, Msenel, Pisipisi, MaviGece, Ruhsuz__, darker, infinite, Vinsanity86, Yas, veron, mhmtkrc, muhacir, by_ram, Acemi_Uyducu, Challenger, sporcu51, meyel, pckurdu, SAZAN, torax, gyro, PNR05, free29mist, _Odyssey_, sero74, FixXxeR, Yashiro, suffer, xmen35, spectrando, djfreex, speedyDNA, gencyazilim, TEKİNS, omerkoca99, *tarık, eyil77, durdu, turanbay, aloneefe, _GençTüRK_, MRhero, ramazanavci, Resident, etnicious, Can_Polat, nazima, meteceri, sonix, onlinedetay, coolbamm, skywalkerhan, metak, gorkem_adakoglu, Wolqanyc, arsoy, keybar, pubicon, turgay_25, avukatkemal, Sam0, ganea, brouuzi, Semender, bilgisayarcım, acayip, BaRaNoViC, Sw@NkY, hizlinet, strafer, salew, teknoturk, darkside, burakpala, Xman2000, alyesemek, competitor, adilfrom, erdemli@@@, CaesaR, keleskopek, RedLabel, ghostly, KanYe_wEsT, MaiNStreaM, codenamehitman, ahmetdpu, metalnotdead, mimarsinan, jaydee, apostylee, dasdasq, !Pliq, pcnet, micronet, ozdemiralp, alkanm20, ibrahim171, hayfad, jimmyfloyd, Heroisboceq, gergozen, ustunsfk, domineex, maybera, ilhuns, chirkincocuk, whamg, mjdat, HARRİER, sktem, cem08, epsis, Awacs, SeLiiM, batis, sedatss, crossfire, guenen, korean, taytaylan, MENEME2002, martymcfly, yasarcu, semi666, sturmovik, 22days, mustaac, UndeaD, GILMOUR, kel_rapunzel, serkanmj, pirate_1905, sbasol1981, drunkard, adanadr, Faruk-MC, Montec, master08, psy_dreams, NakkaSss, McLanE, cavitgul, OziiX, tibi, CafeCennet, namelessone, yusufunalan, ohhdude, emremutlu, Shafter, BaMKaN, stheaven, NitroX, mevsim78, airduncan, |, arabad, darksideofthemoon, burak08, hunterx, Goa Mania, *YUSUF*, daunttoprak, Jankat®, mk41, ThE_JackaL, jamaica, batuhany, dou147, masterslave9977, rapboy, cerbay, tarik, ahmetxxx, hardrocks, bebeto10, bilketay, efege, muho06, exnadia, eonux, tt82, thecellchuk, sukumi666, R2_91, __sin__, url, ozge, Master Windu, tas_baba, J®, korel1978, cnsuff, unformat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenon -- 10 Kasım 2005, 20:22:09 >

• oha falan yani bu kadar kişi mi

alttaki geçen gün travestilerler kavga etmiştinya sonra ne oldu ...

• gerisini ne sen sor ne ben söylim (anlarsın ya) anlaşmayı sağladık ama

alttaki senin elini kızın bacağında yakalamışlar ne diyteceksin bu konuya
  • walla kötü bi niyetim yoktu bacaa aarıodu masaj yaptım bende.

alttaki baklavacıdan bi tepsi baklava çalmışın, sonra da hepsini afiyetle yemişin. bunu yaparken hiç utanmadınmı?

insan bizi de düşünür yane
  • sen nerden gördün abi yaaa ! ula yakalndık haa
    rezil oldum DH ye

ula alttaki sen napıyodun la geçen gün okulun merdivenlerinin altında seni gördüm kimin bacaklarına bakıyodun ölee ...

insan bizi de düşünür yane

• senin için foto'sunu çektim

alttaki ağzında uzun ve kalın bir şeyle yakalamışlar seni neydi o

hepsini senmi aldın insan başkasınıda düşünür
  • he yaw.bakkaldan aldım.hüptrik.hüptürüodm ewde.sonra bide yoğ yoğ hipap sarkısı patlattım.

alttaki,sen hala sokakta 0-6 yaşoyunlar oynuyomşsun diolar.gecen küçük bi çocuk söledi.korkmus senden de.
  • demekki yeterince korkutamamışım. şimdi onun bacaklarını kırmazmıyım cümle aleme beni rezil etti. ama napiim yaa... baktım ne de güsel obuorlar aklıma küçüklüüm geldi dayanamadım

alttaki seni geçenlerde ATM den maaşını çekmeye çalışan emeklinin parasını gasp etmişin
  • Nede çabuk duymuşsunuz napim abi DH ye girmek için internete girmem lazım girmek içinde para lazım ben gasp yaptım ohh iyi olmuş gelein sizide gasp edeyim

ula alttaki doğru söle yoksa kötü olur

niye s.çtın altına la ha söle bakim şimdi kim temizlicek la o pisliği

• walla ben yapmadım abi BİR ALTTAKİ YAPTI.hepsi onun sucu.nie s.ctın bakiim.sonra ben yaptım sanıolr.bide bir kokuyo hiç sormayın.
  • ben sıçtıysam koku niye senden geliyo lan

alttakide işemiş
  • aaaa a valla sulu iftira sadece sabah tuvalete gittim okadar

alltaki iöçindeki fener aşkını saklama artık
  • Tamam içimdeki Cimbom aşkını saklamam

yaw alttaki kaç kere sölicem saçma sapan konuşma yaaa

• sen ne diyorsun yaa erkeksen çık uleeeeeeeeen karşımada yüzüme karşı söyle
    Şşşşşt allttaki neden tuvalette iken ayakta yapıyorsun günah olduğunu ve kabir azabına sebep olduğunu bilmiyormusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 12 Kasım 2005, 5:08:13 >
  • napayım oturunca yere deiyo

alttaki kedilerin kuyruğuna teneke bağlıyomuşsun doğrumu
  • kafasına bağlamaktan iyidir

alttaki DH dekileri nie hacklion
  • Onlarda gıcıklık yapmasalardı hepsini ben hackedim iyi oldu ohhhh du dahası da var

alttaki üfff be ayaklarında ne kadar piss kokuyoo kaç aydır yıkamıyon yaa

• yapma abi ya 2 hafta oldu daha
    alttakiii
    sen neden böle gevezesin be abi
  • yaw ne gevezesi zaten sade hafta sonları giriom msnye

şşş alltaki geçn seni d-400 de görmüşler ne iş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.