Bildirim
Herkes bisey söylüyor kafam karıstı :(( bi yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tm3e geçtiği için net birşey söylemek mümkün değil ancak, kontenjan tarafından bakarsak tm2de kalsa bile yinede rahat 5-4k ya düşerdi çünkü baya kontenjanını azalttı. O yüzden ya çok sınırdan girersin ya da çok sınırdan kaçırırsın bence.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
uçtasın kardeş -
hmm anladım ama bilemedim yani 2-3k düsmesi cok mantıksız geliyor düsse düsse 6k ya düser diye tahmin ediyorum istanbulda istemiyorum bakalım ankara gelir ins kafamdaki tek ihtimal o yani -
Şimdi şöyle diyim, sadece ankara hukukun kontenjanı düşse sıkıntı değil dediğin gibi zar zor en fazla 6kya düşer ama marmara istanbul gibi bi çok önemli fakültelerin daha kontenjanı azaldı, oraya giremeyenler bir üstteki fakülteye girecek onunda puanını arttıracak yani kontenjanı azalmayan dokuz eylül, anadolu üni gibi okullarında puanları yani sıralamaları artacaktır muhakkak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanos_1 -- 1 Temmuz 2015; 20:27:26 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
oha çok merak ettim
kazanırsan kazandığında pm atar mısın?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X