Şimdi Ara

###][Herkes bu adamın ne oldugunu görsün][###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyleleri varken bu oyunu oynamak haram bize:

Olayı anlatayım.Nova town partydeyiz ben tank oldum. 4. lure yi yaparken bi mage geldi knights clanından 70 lvl.Neyse sundriesin arkasındayız ben iceri gircem heal gelmedi.Bu arada 4-5 tane orc bizi gördü.Geldiler kenarda kapışıoz neyse keserken 1 adam exp bu knights clanından olan adi adamda orca öldü.Aramızda geçen konuşma...

Adamın adı _Ro_Ja_ server ares knights clanı kimin ne olduğunu görün.... Arada anama küfür etti tutamadım bende bir kere ettim kusura bakmayın...

Annelerimiz bu oyunda kendine küfür edilsin diye bize analık yapmıyorlar.Bu kadar kolay mı bu.Annelerin değeri bu kadar mı?Bu küfürü eden adam kendi annesine bu laf edildiğinde güler geçer bence...

Bu arada beni banlayan(NAMIK1) modlara sayısız selamlarımı iletirim.Yeni modlar istiyoruz.Yada banlanmadan önce bize pm atıp neyin ne oldugunu gerçek yüzüyle öğrenen modlar...

Bu resimde f9devil hayranlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAMIK2 -- 21 Eylül 2006; 11:42:38 >

• sen takma kardeş !

Böyle insan çok.

Mesela tipiq1ali adamı fazla tanımıyorum ama herkese aynı muhameleyi gösterio.
    Çok yardımsever birisi. 0nun için bence insanlık daha önemli !
  • Kardeşim ; iyi güzelde o sana küfür etmiş , sen neden ona küfür ediyorsun ki ?

Rezil etmenin bi mantıgı kalmıyor böylece..

Hem şikayet ediyorsun ; hem adamın seviyesine inerek adamın annesine küfür edtmişsin.
  • kardes o adami ben de biliom cok ad.lik yapio czde takiliodum adam dedi ki karuslara dalcz gel dedi ben daha 60 tim o zmn oda 68 mi ne tmm hadi dalalim dedim gittik

3 karus cikti karsimiza ben okla magei yatirdim sonra 1 warrior 1 asasa dalcktik gittik daldik bu dalarken town cekti

2si de beni aldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan.

Kardeşim ; iyi güzelde o sana küfür etmiş , sen neden ona küfür ediyorsun ki ?

Hem şikayet ediyorsun ; hem adamın seviyesine inerek adamın annesine küfür edtmişsin.
    bana etse bende ederim wolky bence dedin doru deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan.

quote:

Orjinalden alıntı: w0lky

Sana şöyle açıklayayım adam önce partden yazır tanker ananın......artık gerisi belli.

sonra birdaha yazıyor. Ben üstüme almıyorum.Sonra pm attım bana mı dedin.Gene ananın......

Benim yerime kendini koy.O derece sinirlendim.Benim yerimde başkası olsa bundan beter yapar adama pm blocklatana kadar söverdi.Adam gene pm attı.Ne oldu rezil ettin mi beni diye.Artık sen düşün pişkinliğin bu kadarı...

reklamdan gözükmüyor buraya koyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAMIK2 -- 21 Eylül 2006; 11:43:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEsHaDoWkInG

kardes o adami ben de biliom cok ad.lik yapio czde takiliodum adam dedi ki karuslara dalcz gel dedi ben daha 60 tim o zmn oda 68 mi ne tmm hadi dalalim dedim gittik

3 karus cikti karsimiza ben okla magei yatirdim sonra 1 warrior 1 asasa dalcktik gittik daldik bu dalarken town cekti

2si de beni aldi
    quote:

Orjinalden alıntı: ThEsHaDoWkInG

kardes o adami ben de biliom cok ad.lik yapio czde takiliodum adam dedi ki karuslara dalcz gel dedi ben daha 60 tim o zmn oda 68 mi ne tmm hadi dalalim dedim gittik

2si de beni aldi

• quote:

Orijinalden alıntı: ThEsHaDoWkInG

2si de beni aldi
    quote:

2si de beni aldi

al birde burdan yakkk

• quote:

Orijinalden alıntı: NAMIK2

quote:

2si de beni aldi

al birde burdan yakkk

Alıntıları Göster
    Kardeşim sonuna kadar haklısın bu oyunda küfüre karşıyım...
    Daha dün akşam bir apos partisine girdim ben priestim..Partyde bi yabancı var ve adam nerden öğrendiyse party e girince türkçe selam dedi sonrada ingilizce veya ispanyolca lütfen dedi.. Bizim fırlamalar lan bu türk numara yapıo bak şimdi diye başladılar küfüre.. Ben ikaz ettim beyler küfür yok diye ama yetmedi ingilizce küfüre başladılar bidaha ikaz etmeme rağmen küfürler devam edince bende olmuycak zamanda parrty disband ettim bir ikisi yattı...
    Umuyorum bu onlara biraz ders olmuştur...
    KO da KÜFÜRE HAYIR....

• evet beyler bazı şahıslar oyunu gerçek anlamından uzaklaşıyorlar bence çok yanlış bu tür konuş malar yani sonuç ta bir oyun bu küfür veya inçitici sözler ben ce çok yanlış
  • ya hende bir şey sorcam şifremi degiştirmek için gizli yanıtı bilmem gerekiyor demi?? imdiden teşekkür edrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfas

Kardeşim sonuna kadar haklısın bu oyunda küfüre karşıyım...
    Daha dün akşam bir apos partisine girdim ben priestim..Partyde bi yabancı var ve adam nerden öğrendiyse party e girince türkçe selam dedi sonrada ingilizce veya ispanyolca lütfen dedi.. Bizim fırlamalar lan bu türk numara yapıo bak şimdi diye başladılar küfüre.. Ben ikaz ettim beyler küfür yok diye ama yetmedi ingilizce küfüre başladılar bidaha ikaz etmeme rağmen küfürler devam edince bende olmuycak zamanda parrty disband ettim bir ikisi yattı...
    Umuyorum bu onlara biraz ders olmuştur...
    KO da KÜFÜRE HAYIR....

Alıntıları Göster
    resimlerde bişi anlamadım reklamlaara takıldı

• KüFüR ETCEiNE ADAM GiBi KONUSSANA ADAM BiDe KAC YAZAR DEMiŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZORUNLUDREAMKENAN

KüFüR ETCEiNE ADAM GiBi KONUSSANA ADAM BiDe KAC YAZAR DEMiŞ
    herkesin hergün başına geliyordur bu tür olayalar. . . bunların hepsini kınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeNeLVeRiCi

herkesin hergün başına geliyordur bu tür olayalar. . . bunların hepsini kınıyorum

Alıntıları Göster
    böylelerine karsılık vermicen dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: dark.return

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dark.return

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: knight_online_king

quote:

Orjinalden alıntı: dark.return

katılıyorum

Alıntıları Göster
    heryerde var bunlardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

heryerde var bunlardan

Alıntıları Göster
    oyunun %90 ını oynayanların yaş ortalaması 15 ve altı (bi istatistiken alıntıdır).
    başka ne beklersin ki küfür ve diklenme,artislik...

lüzümsuz davranışalar ama oluyo bu yüzde dolayısıyla....

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer82

oyunun %90 ını oynayanların yaş ortalaması 15 ve altı (bi istatistiken alıntıdır).

Alıntıları Göster
    Ro ja dragon blood da deil mi ?
    bizim clandaydı eger dragon bloodda diilse nowa town yaparken öldü die bana da küfür etmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer82

Alıntıları Göster
    bana küfür edene bi küfür ediyom bi daha yanıma yaklaşamıyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.