Şimdi Ara

HERKES BURDA BURA KOPUYO..YOOW ADAMIM YOWWW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜNYANIN EN GEREKSİZ HAYVANI SİZCE HANGİSİDİR?LÜTFEN HERKES BU KONU HAKINDA BİŞE YAZSIN SONUNDA SİZE ÇOK ÖNEMLİ BİŞE ANLATACAM

• Hiçbir hayvan ,bitki ve böcek gereksiz değildir.Hepsinin ekolojik yapıda önemli bir yeri vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hiçbir hayvan ,bitki ve böcek gereksiz değildir.Hepsinin ekolojik yapıda önemli bir yeri vardır.

Eko sistem hepsine ihtiyaç duyar.

Kaynak: Bilimsel düşünme metodolojisi ders kitabı sf:115
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri_1992

DÜNYANIN EN GEREKSİZ HAYVANI SİZCE HANGİSİDİR?LÜTFEN HERKES BU KONU HAKINDA BİŞE YAZSIN SONUNDA SİZE ÇOK ÖNEMLİ BİŞE ANLATACAM

Cenab-ı Hak hiç bir varlığa gereksizliğinden ötürü " Ol " dememiştir.

Seni hor gördüğüm için demiyorum ama 92 doğumluysan bunu anlayabilmen biraz daha zaman alabilir. . .

• quote:

Orjinalden alıntı: mimayınkaf

quote:

DÜNYANIN EN GEREKSİZ HAYVANI SİZCE HANGİSİDİR?LÜTFEN HERKES BU KONU HAKINDA BİŞE YAZSIN SONUNDA SİZE ÇOK ÖNEMLİ BİŞE ANLATACAM

Seni hor gördüğüm için demiyorum ama 92 doğumluysan bunu anlayabilmen biraz daha zaman alabilir. . .

.

Noktayı koymuşsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: mimayınkaf

quote:

• HEPİNİZ BİLİYOSUNUZ BİRİSİ ÇIKIP DESEYDİ ŞU HAYVAN GEREKSİZ BİŞE SÖYLEYECEKTİM..HEPİNİZİ KUTLUYORUM
    CENAB-I HAK HİÇ Bİ HAYVANI GEREKSİZ YERE YARATMAMIŞTIR...
  • ne güzel kıvırıo la bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Mayıs 2006; 11:54:12 >
  • quote:

HEPİNİZ BİLİYOSUNUZ BİRİSİ ÇIKIP DESEYDİ ŞU HAYVAN GEREKSİZ BİŞE SÖYLEYECEKTİM..HEPİNİZİ KUTLUYORUM
    CENAB-I HAK HİÇ Bİ HAYVANI GEREKSİZ YERE YARATMAMIŞTIR...

ne diyecektin merak ettim
  • Adamın biri birgün otururken bok böceği görmüş adam demiş allahım sen hayvanı niye gereksiz yere yarattın demiş adam bir gün hastalanmış adamı en iyi doktorlara götürmüşler doktorlar çare bulamamış onların oturduğu yerdede bir yaşlı dede varmış o demiş 10 tane bok böceğini ezip yiyeceksin adam 10 tane bok böceğini alıp ezip yemiş iyileşmiş ondan sonra bir gün bir gemiye binmiş ve gemi fırtınaya yakalanmış herkes dua ediyomuş ama o adam dua etmiyomuş adamın biri gelmiş demiş sende dua etsene belki duan kabul olurda kurtuluruz demiş adam demiş ki ben bundan sonra allahın işine karışmam..
    BİZDE LÜTFEN BİRDAHA HİÇ BİR HAYVAN İÇİN GEREKSİZ DEMİYELİM
  • quote:

Adamın biri birgün otururken bok böceği görmüş adam demiş allahım sen hayvanı niye gereksiz yere yarattın demiş adam bir gün hastalanmış adamı en iyi doktorlara götürmüşler doktorlar çare bulamamış onların oturduğu yerdede bir yaşlı dede varmış o demiş 10 tane bok böceğini ezip yiyeceksin adam 10 tane bok böceğini alıp ezip yemiş iyileşmiş ondan sonra bir gün bir gemiye binmiş ve gemi fırtınaya yakalanmış herkes dua ediyomuş ama o adam dua etmiyomuş adamın biri gelmiş demiş sende dua etsene belki duan kabul olurda kurtuluruz demiş adam demiş ki ben bundan sonra allahın işine karışmam..
    BİZDE LÜTFEN BİRDAHA HİÇ BİR HAYVAN İÇİN GEREKSİZ DEMİYELİM

ben biliyordum iyi birşey diyeceğini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.