Şimdi Ara

Herkes Buruya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes cemrenin rpsinde tumadı tutmayacakta
  • umutum9 Post kasan şu anda sensin.
  • Şimdi şu konuyu varınca çok sinirlendim ya..
    Arkadaşlar o kadar emek harcamışta, yapmış arkadaş neden saygı duymuyorsunuz iyide olabilir,kötüde abartmalayalım lütfen... En azından emeğe saygı diyebilirdiniz.Arkadaşa post kasıyo diyen umutum9 kendisi kasıyor,farkında değil...
    @Crayz: Sitenin teması güzel içeriğide halledersen daha güzel olur başarılar...
    @Biotic:Konu açtığını görmüyüm senin.Bu kadar deneyimlisinde,sözde niye kendini gösteripte açmıyorsun bir RP...

(Kötü anlaşılmasın konu açanı tanımıyorum!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 23 Ocak 2009; 22:35:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ProféssionaL

2 deneyimsizi düşünemiyorum.

ben düşünüyorum gibi
  • Shadow_éMRé,kralhulk,The_ProféssionaL

size tşk benim anlatmaya çalıştığım ama anlatadığım şeyi siz anlattınızya bravooooooooooo
  • ve özür diliyorum flood yaptım ama ben sitenin kategorileri ve arka palını benim işimdi onun dışında bir kaç şey daha yaptım diğerleri biko96'nın o yüzden bana bir şey demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow_éMRé

Şimdi şu konuyu varınca çok sinirlendim ya..
    Arkadaşlar o kadar emek harcamışta, yapmış arkadaş neden saygı duymuyorsunuz iyide olabilir,kötüde abartmalayalım lütfen... En azından emeğe saygı diyebilirdiniz.Arkadaşa post kasıyo diyen umutum9 kendisi kasıyor,farkında değil...
    @Crayz: Sitenin teması güzel içeriğide halledersen daha güzel olur başarılar...
    @Biotic:Konu açtığını görmüyüm senin.Bu kadar deneyimlisinde,sözde niye kendini gösteripte açmıyorsun bir RP...

(Kötü anlaşılmasın konu açanı tanımıyorum!)

Artık benimle ilgili yazdığın şeyleri kâle almıyorum

Edit:Ben deneyimliyim diye birşey demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 24 Ocak 2009; 10:53:24 >

• Emre eleştiri görmeyi yediremiyorsan bu işe girmeyeceksin.Senin yaptığın çok yanlış.Ayrıca olayı biliyor musun da konuşuyorsun deme.Konuyu okumuştum senle Legend_Warrior'un açtığı LOTR RP ile ilgili olan konuydu.
  • quote:

Emre eleştiri görmeyi yediremiyorsan bu işe girmeyeceksin.Senin yaptığın çok yanlış.Ayrıca olayı biliyor musun da konuşuyorsun deme.Konuyu okumuştum senle Legend_Warrior'un açtığı LOTR RP ile ilgili olan konuydu.

Eleştiri ile ne alakalı.. Eleştiri yapmıyorlar bunlar,dalga geçiyorlar resmen.!
    En azından şura şöyle olabilirdi,deyip veya şura kötü olmuş diyip emeğine saygı gösterebilirdiler.!!!
  • quote:

quote:

Emre eleştiri görmeyi yediremiyorsan bu işe girmeyeceksin.Senin yaptığın çok yanlış.Ayrıca olayı biliyor musun da konuşuyorsun deme.Konuyu okumuştum senle Legend_Warrior'un açtığı LOTR RP ile ilgili olan konuydu.

En azından şura şöyle olabilirdi,deyip veya şura kötü olmuş diyip emeğine saygı gösterebilirdiler.!!!

Sen ne yapıyorsun benim için sanki

• quote:

quote:

Sen Biotic'e karşı gayet medeni, insancıl'sın ki sana da öyle davranalım değil mi? Yaşın büyüklüğüne adını yazmış küçük insanın sözleri...

• AzuRiLL BuRDa KraLLaR GiBi Rp AçmıŞ SizDe GiDip Ne Açıosunuz, ProféssionaL arkdaşımızın dediği gibide 2 deneyimsiz
    Aççaksan Ya Başka Sitede Reklam Yap, Ya Başka Rp Aç, Yada Adam Gibi Rp Aç
  • Başlıkta bi hata var buruya değil buraya
  • ne konuymuş be forumu birbirine sokdu arkadaşlar kendinize gelinayrıca snnde emeğine sağlık biraz dha üstünde yoğunlaştınmı güzel bi şeyler yapıcağına inanıyorum hiç değilse buda bi başlangıçdır arkadaşlar
  • Küçük ve şirin bir forum olmuş.Bence birazdaha güzelleştirebilirsiniz.Başarılar...
  • Bide Pokemen Rp değil Pokemon Rp olacaktı.
  • özür dilerim
  • üye oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutum9

üye oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

quote:

Orjinalden alıntı: umutum9

üye oldum

ne diyon lae
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.