http://crayzpoke.turkproforum.com/index.htm Arkadaşlar 2 deneyimli rpcinin açtığı site crayz98(ben) ve biko96 üye olursanız ssevinirim
quote:Orijinalden alıntı: RuneForceForum sağdan ve soldan basık,içerik az,avatarlar devasa,GYM saçma,üye az daha sayayım mı?quote:Orjinalden alıntı: BiotiC Forum sağdan ve soldan basık,içerik az,avatarlar devasa,GYM saçma,üye az daha sayayım mı? tam beklediğim cevap
quote:Orijinalden alıntı: Jungian_Shadowquote:Orjinalden alıntı: BiotiC Forum sağdan ve soldan basık,içerik az,avatarlar devasa,GYM saçma,üye az daha sayayım mı? tam beklediğim cevapAlıntıları Göster istiyorsan üye ol istemiyorsan yürü git
quote:Orijinalden alıntı: crayz98istiyorsan üye ol istemiyorsan yürü gitAlıntıları Göster birde 2 deneyimli rpcinin açtığı site demişsin ama rpleriniz yarım satırı aşmıyor
quote:Orijinalden alıntı: Jungian_Shadowbirde 2 deneyimli rpcinin açtığı site demişsin ama rpleriniz yarım satırı aşmıyor Alıntıları Göster o anlamda değil ortağımda bende bir günün 3-4 saati burdayız
quote:Orijinalden alıntı: crayz98o anlamda değil ortağımda bende bir günün 3-4 saati burdayızAlıntıları Göster O zaman niye deneyimli diyorsunuz
quote:Orijinalden alıntı: RuneForceO zaman niye deneyimli diyorsunuzAlıntıları Göster 2 deneyimsizi düşünemiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: crayz98o anlamda değil ortağımda bende bir günün 3-4 saati burdayızAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: crayz98 o anlamda değil ortağımda bende bir günün 3-4 saati burdayız bu ne yhaa 3-4 saat ordasınız ama rpdeki mesaj sayınız 5-6
quote:Orijinalden alıntı: Jungian_Shadowcemrenin rpsi daha güzelquote:Orjinalden alıntı: umutum9 cemrenin rpsi daha güzel Teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: Jungian_Shadowquote:Orjinalden alıntı: crayz98 o anlamda değil ortağımda bende bir günün 3-4 saati burdayız bu ne yhaa 3-4 saat ordasınız ama rpdeki mesaj sayınız 5-6Alıntıları Göster açalı 3-4 saat oldu
quote:Orijinalden alıntı: Jungian_Shadowe o zaman niye günde diyosunuzAlıntıları Göster rp ye günde 3-4 saat arası giricez kararlıştırdık başka sorun varmı
quote:Orijinalden alıntı: crayz98açalı 3-4 saat olduAlıntıları Göster Evet bir forumu daha batırdığımıza göre yolumuza devam edelim.(Hayatın Gerçekleri)
quote:Orijinalden alıntı: crayz98rp ye günde 3-4 saat arası giricez kararlıştırdık başka sorun varmıAlıntıları Göster bence eleştiriler altında ezilmeden kapa şu konuyu
quote:Orijinalden alıntı: Jungian_Shadowbence eleştiriler altında ezilmeden kapa şu konuyuAlıntıları Göster istediğin kadar sor ben değil cevaplarımla ben seni ezicem
quote:Orijinalden alıntı: crayz98istediğin kadar sor ben değil cevaplarımla ben seni ezicemAlıntıları Göster post kasmak için açtın sanırım çünkü postların 16dan 20ye yükselmiş
quote:Orijinalden alıntı: Jungian_Shadowpost kasmak için açtın sanırım çünkü postların 16dan 20ye yükselmişAlıntıları Göster hayır aksine ben bir rp için açtım bu konuyu