Hergün ise gitmek berbat Zararım var borsada zaten 3 kurusum vardı oda gitti Gözlük takmaktan sıkıldım Dalagim çok büyük rahatsızlık veriyor Dislerimdede sorun var Baba iyice kafayı yedi ayzaymiri arttı Otomatik vites arabaya sahip olmak istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkes derdini yazsın. Vol/2 (2. sayfa)
-
-
alet cok uzun kim görse korkuyor yaa basıma bela oldu (23.5 cm)
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatHergün ise gitmek berbat
Zararım var borsada zaten 3 kurusum vardı oda gitti
Gözlük takmaktan sıkıldım
Dalagim çok büyük rahatsızlık veriyor
Dislerimdede sorun var
Baba iyice kafayı yedi ayzaymiri arttı
Otomatik vites arabaya sahip olmak istiyorum
nick- yorum uyumu
-
Reis düşman başına :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var olmak...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Para yok huzur yok
Dert etme be reis kazanırsın.
Kanka muhafazakar aileden geliyorum benquote:
Orijinalden alıntı: ulas fidan
Reis ne utanması o adamın mesleği o zaten.ileride ciddi sıkıntılar yaşayabilirsin. (daha çok utanabileceğin :(
Herkesin onunda uckur çözmem
yakında taşınacaz sanırım ve ben taşınmaktan tiksiniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üniversiteler açık olsa iyi olurdu. Bir de şu Corona kontrol altına alınsa her gün bir sürü insan vefat ediyor.
-
Yasak başlıyor evde luppo bitmiş -
Şöyle diğer insanların dertlerine baktığımda hani hepsinin doğru olduğunu var sayarsak benimki biraz o da dert mi manasına gelebilir ama twitch yayınlarında her ne kadar kendimi geliştirmeye çalışsam da bazen böyle izleyici olmadığında (normalde de çok yok 5-10 arası) o duvara karşı konuşma hissiyatı... Bir şeyler paylaşmak için açtığım o yayınlarda böyle izlenme az olduğunda falan biraz üzüldüğüm oluyor
-
gelecekte ne yapacagimi bilmiyorum simdiden issiz kalmak ve Türkiyede yasayacagimi bilmek beni bitiriyor
bittorrent düştü kaygım o
Borçlar belimi büktü. Bi bitseler...
İlgili bir babasınız, bu oğlunuzun en büyük şansı. Down sendromuna sahip olup da olmayan bizlerin başaramayacağı şeyler başarmış insanlar var. Umudunuzu yüksek tutun. İyi geceler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X