Şimdi Ara

Herkes ders alsın! 'Oppo Find X incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5200 ile 3000 arasındayine fiyat farkı var. Geriye 2200 kalıyor onlada bir tablet veya laptop alınabilir. Hiç olmadı evde kullanmak için ikinci cihaz bile alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

Merhabalar,

"...Bu hareketli mekanizma ne kadar hizmet verir peki, Oppo her gün 150 defadan, ki 150 günlük kullanımda abartı, 5 yıl ve 300 bin defa çalışabileceğini temin etmiş, dayanıklılığı pek kafaya takılacak bir şey değil gibi görünüyor..."

Videoda da yazılı incelemede de bu bilgiyi aktardım, siz 15 bin olduğu bilgisini nereden aldınız, sağlayabileceğiniz bir link var mı? Zira ürünün resmi sitesinde yazanlar, benim aktardıklarımla aynı;

Oppo Find X
    Burak Bey kusura bakmayın haklısınız Vivo Nex S ile karıştırmışım ama rakamı yanlış aktarmışım Vivo da 50.000 kere açılıp kapanıyormuş Find X te sizin aktardığınız gibi 300.000 defa çalıştığını söylemiş ama JerryRigEverything kanalında gördüğüm kadarıyla Vivo Net S daha dayanıklı bir telefon Bend testte.

• Guvenli yuz tanima yapan samsung'dan sonra ikinci android telefon olmasi bile bence ciddi basari.1 yildir çıkan yuz tanima destekli diyenlerin hepsi(huawei,lg,oneplus,xiaomi,vb...) fotograf ile basitce aldatılıyor.ama fiyat yuksek oldugundan ses cikisi da kamera ozellikleri de amiral gemileriyle yarisir olmaliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel7mix

5200 ile 3000 arasındayine fiyat farkı var. Geriye 2200 kalıyor onlada bir tablet veya laptop alınabilir. Hiç olmadı evde kullanmak için ikinci cihaz bile alınabilir.
    Arkadaş üye demiş ki meizu 16 fiyatının 2 2,5 katına ippo find x alınmaz demiş bende ona bianen biri 3000 küsur diğeri 5200 tl ye kaçak olarak satılıyor diye bilgilendirme yaptım, yoksa meizu 'dan kalan para ile 2000 tl bir telefon daha alınabildiğini bende biliyorum..

• İzleyemiyoruz ki mükemmel oynatıcınız yüzünden!!!

• İnceleme başına fiyatı söyleyin de ona göre izleyelim yoksa ben neden izleyeyim 5 bin tl lik telefon incelemesini zamanıma yazık

• Metalcore ve groove metal... Ses testi için en iyi tarzlar...

• Amaç vakit geçsin veya bilgilenmek yoksa kimse gidipte bu kadar para ver alacaksın demiyor günün sonunda. Zaten bu cihazları alan kesimde çok az yanı nadir sayılır. Cihaz iyi güzel ama bir kaç sene sonra teknik parçası bulunabilecek mi önemli bunlar. 2 senede batarya pert oluyor biliyorsunuz ki.

• O zamana kadar cihazdan sıkılıp başka cihaza geçersiniz. Yada cihaz komple perte filan çıkmış olur.

• "...ına giymeye donu yok cebinde malborosu var" derlerdi eskiden

• pocophone 3

• Yillarca symbian ve android isletim sistemli telefonlarin kahrini cektik (N8, E7,SII, G3, Nexus) simdiki nesil cat diye yag gibi akan telefonlara kondu cok sanslilar gercekten.

• Telefon güzelmiş. Ayrıca güzel inceleme olmuş. Kendinizi çok geliştiriyorsunuz Burak Bey. Tebrikler.

• kimse yazmamış ya da ben göremedim buna kılıf nasıl olacak?
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Kılıf üst kısım açık şekilde. Video nun başlangıcına tekrar bak görürsün

• Bu telefonun incelemesini izleyeli o kadar olduki ne kadar zaman geçti aradan unuttum bile. Hatta telefon bile eskidi yeni inceleme çıkıyor.. bunu yayınlamasaydınız hiç olmazsa teknoloji sitesi diye karizmayı düşürmeseydiniz. Valla ben gün beyin yerinde olsam bu tarihte böyle bir inceleme yayınlamaya utanırdım. Sanırım para insanda ar filan bırakmıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel7mix

O zamana kadar cihazdan sıkılıp başka cihaza geçersiniz. Yada cihaz komple perte filan çıkmış olur.
    Telefona bir şey olmadığı sürece her sene değiştirmeyi sevmiyorum alacağımdan değilde yinede hassas bir sistem bunun tozlanması var bozulması var çentiği çekerim daha iyi.
  • Herşey iyi de ppi değeri çok düşük. Keskinlik konusunda sıkıntısı var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşüm rahat kesinlikle 3-5 sene gider düşürme veya başka bir şey olmadıkça.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.