< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galayev -- 30 Nisan 2020; 18:37:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galayev -- 30 Nisan 2020; 18:37:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onu geçtim de herkes bana 1 lira verse 85 milyon lira yapar, bir lira kimseye dokunmaz ama ben güzel yaşarım. Bir sevap duamı alırsınız ama aranızda paylaşın o duayı, hepinize tek tek dua edemem. Nasıl ama
|
bak bu zamana kadar yandaslarin affedilen vergilerini geri iste ulke rahatlar. Bunu dusun 20 yilda ne kadar affedilmis vatandasin 50 kurusunun pesine dusuluyor bu ulkede
|
sana fikrini soran oldu mu, vasat herif
|
Galayev demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Yoksulluk sınırı: 3 bin 408 lira 93 kuruş Açlık sınırı: 2 bin 162 lira Asgari ücret: 2 bin 324 lira 70 kuruş Şu durumda senin tabirinle "karın tokluğuna" çalıştırılmak demek zaten neredeyse HİÇBİR ŞEY değişmeyecek demek halk açısından. Resmi rakamlara göre zaten karın tokluğuna çalıştırılıyor insanlar, ben demiyorum bunu devlet diyor. Biraz düşünün de konuşun ya, neymiş herkes devlete 1000tl verecekmiş de, 3 ay maaş almayacakmış, öyleymiş böyleymiş. Onun yerine fabrikalar satılmak yerine geliştirilse, yerine yenileri açılsa, teknolojide ülke ileri taşınsa, ihracat artıp, ithalat azaltılsa? YOK değil mi? Halktan geçiniliyor gül gibi, vergiler varken, zamlar varken kim niye uğraşsın onlarla. Hatta bide üstüne 1000tl alınsın halktan, 3 ay da maaş verilmesin oooooh. Sizin gibiler oldukça vergiler katlanarak artmaya da devam eder. Sevdiğim bir fıkranın son kısmını yazayım bir de, fıkrayı bilen iyi anlar; Adam da padişaha demiş ki, padişahım köprüde çok sıra oluyor, 2. birini daha koyamaz mısınız. Tekrar söylüyorum; ALLAH AKIL FİKİR VERSİN. |
Vergi mükellefi 40 milyon kişi desek; buradan 3 aylık 120 milyar lira para yapar.
Surilere harcanan 40 milyar dolar ve yine harcanması söz konusu olan bir 40 milyar dolar daha kaç lira yapar? Bugünkü kurdan; 560 milyar lira. Gerisi size kalmış. Zaten vergimi veriyorum, araba alırken devletimin altına da bir tane sıfır araç çekiyorum. Benzin alıyorum, petrol ihraç eden ülke benim devletim kadar çok kazanmıyor. Bir sürü şey. Daha bir de aylık 1000 lira mı vereyim? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|