Şimdi Ara

Herkes Forumda Kaç MESAJI Var Yazsın... [Gövde Gösterisi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
23
Favori
46.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vay be yarbay olmuşuz.
  • Toplam 596 mesaj atmışsınız.
    420 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 1.42 mesaj atmışsınız.
  • Toplam 26870 mesaj atmışsınız.
    2538 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 10.59 mesaj atmışsınız.
    @1018662 ilk mesajınız, 28 Ağustos 2004; tarihli, " Cevap: 9800SE OVERCLOK VE POWER SUPPLY" başlığında.
    İçeriği: " Bende AMD 64 3000+, ABIT KV8-MAX3 ve 1GB ram var. 9800 SE XTREME alıp bios güncelleyerek 9800 Pro yapmayı düşünüyorum. ASUS TA210 kasa ve 300 Watt PSU bunu kaldırır mı?"
  • Toplam 22588 mesaj atmışsınız.
    1985 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 11.38 mesaj atmışsınız.
  • Toplam 3311 mesaj atmışsınız.
    1624 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 2.04 mesaj atmışsınız.
  • Toplam 8065 mesaj atmışsınız.
    1243 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 6.49 mesaj atmışsınız.
    @21894958 ilk mesajınız, 16 Mart 2008; tarihli, " Nasıl Saç Uzatılır" başlığında.
  • Toplam 789 mesaj atmışsınız.
    111 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 7.11 mesaj atmışsınız.
    @48456864 ilk mesajınız, 21 Nisan 2011; tarihli, " Samsung galaxy 5 i5003 nasıl telefondur?" başlığında.
    İçeriği: " yarın bu telefondan alıcam artıları eksileri nelerdir?nasıl iyi mi kötü mü?"

telefonu aldım daha sonra
  • ben anlamıyorum sizin foruma ilk attığınız msj ları :P demek ki alayınız feyk :P daha önceden bir üyeliği banlanmış ama yenisi alıp kaldığı yerden direk lafa girmişsiniz gibi.

asıl ilk msj böyle olur uleynn

Toplam 3721 mesaj atmışsınız.
    2601 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 1.43 mesaj atmışsınız.
    @873270 ilk mesajınız, 2 Temmuz 2004; tarihli, " ÇOk sorun" başlığında.
    İçeriği: " merhaba öncelikle...Ben Erdem 17 yaşındayım.Birkaç sorum olacak size... :-) 1) Medal of honer oyununda ekranım sadece siyah ve sarı gözüküyor. Yani oyundan hiçbir şey anlaşılmıyor.Bu oyunu daha önce kendi bilgisayarımda sorunsuz oynamıştım.Ama epey bir aradan sonra(fdisk çekip yeniden windows kurduğumda) yükledim böyle oldu.dxdiag'dan aparture'yi disable yapıyorum ve gene olmuyor.Oyun direct 8.0 istiyor ben 8.1 ve 9.0 deniyorum gene olmuyor.Eskiden yüklü olan driverların aynısı yüklüyorum gene olmuyor.Sistem şu; Asus P4-SGLVM(ONBOARD AGP SLOTU YOK) 256 DDR(266 MHZ), CELERON 1.7 GHZ, 40 GB HDD(ESKİ SİSTEMLE ŞİMDİKİ ARASINDA FARK YOK) (64 MB SİS650 ONBOARD EKRAN KARTI) Ayrıca başka oyunlarda böyle bir sorun yok. 2) Sistemimi yükseltmek istiyorum.İlk önce boardumu değiştirip 128 mb'lık bir ekran kartı almak istiyorum.Ama hangi modellerde board ve ekran kartı almalıyım bilmiyorum(Fiyata göre performans bakımından).Birde AMD lerin oyunlarda daha iyi olduğunu ama ısınma problemlerinin olduğunu söylüyorlar.Yani biri iyi derken diğeri kötü diyor her kafadan bir ses çıkıyor.Gerçeği nedir ısınma problemi varmı? 3) İnternet hızımı çok düşük buluyorum.Modemim HCFI cx11252-11. XP modemi generıc soft56k olarak tanıyor. Win98se' de kendim tanıtamıyorum.Aynı driverı daha önce tanıtmıştım ve nete girmiştim.Ama şimdi ise tanıttığımda modemi com2'de görüyor.Halbuki modem com3'te.Dediğim gibi modemim çok yavaş.ISS'den giriyorum. 46.kbps ile bağlanıyor en yüksek, en düşük te 33.kbps ile bağlanıyor.Ama bağlandıktan sonra tek bir sayfayı açmak için bile çok ama çok bekliyorum.Acaba driver mı yanlış.Gerçek direvırı nerden bulurum.www.modem-drivers.com diye bir sitede buluyorum ama orda da User name ve pasword gibi bilgiler istiyor ve indiremiyorum...Ayrıca bu User name ve pasword nedir? Sorularım bu kadarcık...Böyle bir site yaptığınız için size çok çok çookkkkk teşekür edip,sevgi saygı,sabır vb gönderiyorum...Cevaplarınız sabırsızlıkla bekliyorum.Mail olarak gönderebilirseniz cevaplarınızı daha memnun olurum...:-)"

• Toplam 165 mesaj atmışsınız.
    23 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 7.17 mesaj atmışsınız.
  • Yuh o kadar atmışmıyım ya.

Toplam 10364 mesaj atmışsınız.
    2237 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 4.63 mesaj atmışsınız.
    @3236439 ilk mesajınız, 25 Haziran 2005; tarihli, " Cevap: Balkan Türkü (Arnavut, Boşnak, Makedon vs.) var mıdır forumda?" başlığında.
    İçeriği: " Muhacırız konu dikkatimi çekti. el atıyım dedim. ben dramalıyım makedonya ve bulgaristana daha yakın ama yunanistana bağlı. Bulgarlar turkturler. Arkadas ilkokul bile okumamıs galiba 4. sınıf konusu bu. 7. sınıf ve lise 1 de ise daha ayrıntılı bi şekilde anlatılır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

ben anlamıyorum sizin foruma ilk attığınız msj ları :P demek ki alayınız feyk :P daha önceden bir üyeliği banlanmış ama yenisi alıp kaldığı yerden direk lafa girmişsiniz gibi.

2601 gündür üyesiniz.
    İçeriği: " merhaba öncelikle...Ben Erdem 17 yaşındayım.Birkaç sorum olacak size... :-) 1) Medal of honer oyununda ekranım sadece siyah ve sarı gözüküyor. Yani oyundan hiçbir şey anlaşılmıyor.Bu oyunu daha önce kendi bilgisayarımda sorunsuz oynamıştım.Ama epey bir aradan sonra(fdisk çekip yeniden windows kurduğumda) yükledim böyle oldu.dxdiag'dan aparture'yi disable yapıyorum ve gene olmuyor.Oyun direct 8.0 istiyor ben 8.1 ve 9.0 deniyorum gene olmuyor.Eskiden yüklü olan driverların aynısı yüklüyorum gene olmuyor.Sistem şu; Asus P4-SGLVM(ONBOARD AGP SLOTU YOK) 256 DDR(266 MHZ), CELERON 1.7 GHZ, 40 GB HDD(ESKİ SİSTEMLE ŞİMDİKİ ARASINDA FARK YOK) (64 MB SİS650 ONBOARD EKRAN KARTI) Ayrıca başka oyunlarda böyle bir sorun yok. 2) Sistemimi yükseltmek istiyorum.İlk önce boardumu değiştirip 128 mb'lık bir ekran kartı almak istiyorum.Ama hangi modellerde board ve ekran kartı almalıyım bilmiyorum(Fiyata göre performans bakımından).Birde AMD lerin oyunlarda daha iyi olduğunu ama ısınma problemlerinin olduğunu söylüyorlar.Yani biri iyi derken diğeri kötü diyor her kafadan bir ses çıkıyor.Gerçeği nedir ısınma problemi varmı? 3) İnternet hızımı çok düşük buluyorum.Modemim HCFI cx11252-11. XP modemi generıc soft56k olarak tanıyor. Win98se' de kendim tanıtamıyorum.Aynı driverı daha önce tanıtmıştım ve nete girmiştim.Ama şimdi ise tanıttığımda modemi com2'de görüyor.Halbuki modem com3'te.Dediğim gibi modemim çok yavaş.ISS'den giriyorum. 46.kbps ile bağlanıyor en yüksek, en düşük te 33.kbps ile bağlanıyor.Ama bağlandıktan sonra tek bir sayfayı açmak için bile çok ama çok bekliyorum.Acaba driver mı yanlış.Gerçek direvırı nerden bulurum.www.modem-drivers.com diye bir sitede buluyorum ama orda da User name ve pasword gibi bilgiler istiyor ve indiremiyorum...Ayrıca bu User name ve pasword nedir? Sorularım bu kadarcık...Böyle bir site yaptığınız için size çok çok çookkkkk teşekür edip,sevgi saygı,sabır vb gönderiyorum...Cevaplarınız sabırsızlıkla bekliyorum.Mail olarak gönderebilirseniz cevaplarınızı daha memnun olurum...:-)"

Medal of honer mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: erdemakbıyık

ben anlamıyorum sizin foruma ilk attığınız msj ları :P demek ki alayınız feyk :P daha önceden bir üyeliği banlanmış ama yenisi alıp kaldığı yerden direk lafa girmişsiniz gibi.

2601 gündür üyesiniz.

Medal of honer mi ?

• reis-i eagles ı bekliyorum merakla
  • Toplam 1024 mesaj atmışsınız.
    1447 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 0.71 mesaj atmışsınız.
  • oplam 3349 mesaj atmışsınız.
    915 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 3.66 mesaj atmışsınız.
    @37486640 ilk mesajınız, 1 Şubat 2010; tarihli, " *****BU SİSTEM İYİMİDİR XBOX 360 ÖNERİRMİSİNİZ?*****" başlığında.
    İçeriği: " ewt arkdaşlar şu an kullandığım pcmde webde rahatlıkla geziniyorum film vs. izleyebiliyorum ama pes 2010 fifa 2010 gibi oyunları kaldırmıyor bu durum canıma tak etti:(.Windows 7(32bit) kullanıyorum.kendime bi sistem hazırlamak istiyorum oyun amaçlı.Aslında fiyat açısından daha ekonomik olur derseniz xbox 360 alabilirm ps3 düşünmüyorum çünkü kopya oyun açmıyormuş orjin. oyunda almam xbox 360 alırsam kopya oyunlar oynıycam açıkcası xbox 360ın taşınabilir olması beni biraz o tarafa çekiyor nbeyse işte şu an kullandığım sistemim: ANAKART : asus M2N(gerisini bilmiyom ama kutuda yazıodu lazımsa bakarım) İŞLEMCİ : AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.20Ghz EKRAN KARTI : NVIDIA 6200le 314mb RAM : kingston 1024mb ram SES KARTI : Soundmax ses kartı modelini bilmiyorum lazımsa bakalbilirim:):) HDD :bunun markasını bilmiyorum ama 80 gb hafızaya sahip bu kadar bunlarda cpu-z görüntülerihttp://img686.imageshack.us/img686/782/cpuz5.jpghttp://img693.imageshack.us/img693/8158/cpuz4.jpghttp://img188.imageshack.us/img188/5472/cpuz3f.jpghttp://img18.imageshack.us/img18/3199/cpuz2a.jpghttp://img685.imageshack.us/img685/7316/cpuzr.jpg bunlarda dxdiag görüntülerihttp://img254.imageshack.us/img254/7567/dxdiag2.jpghttp://img341.imageshack.us/img341/6019/dxdiagn.jpg buda alacağım sistemin özellikleri ses kartı dvd-rw eksik olnları şu anki bilgisayarımdan söküp yeni kasaya monte edeceğimhttp://img109.imageshack.us/img109/6676/noval.jpg ewt söylediğim gibi sistem bu xbox 360 da olablir amacım oyunların hepsini highde oynamak değil medium da olur açıkcası 1.600 tl çok ama öyle böyle alırım diye düşünüyorum xbox 360 daha ucuz onu kolaylıkla alabilirim diye düşünüyorum şimdi sorum sizce bu sistem iimidir eğer şunu çıkar bunu ekle daha ucuz olur fln derseniz onlarıda düşüneceğim birde bu sistemi xbox 360 ile kıyaslandırabilirmisiz????? bu arada bu tüm forumlardaki ilk konum hatalarım varsa ltfen belirtiniz......
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 11 Ağustos 2011; 0:02:52 >

• LEON-X'i çağırın buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

reis-i eagles ı bekliyorum merakla

namı değer bot v.01 mi?

Toplam 3625 mesaj atmışsınız.
    1388 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 2.61 mesaj atmışsınız.
  • Toplam 11286 mesaj atmışsınız.
    2206 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 5.12 mesaj atmışsınız.
  • Toplam 1874 mesaj atmışsınız.
    1916 gündür üyesiniz.
    Günde ortalama 0.98 mesaj atmışsınız.
    @8745008 ilk mesajınız, 17 Ağustos 2006; tarihli, " küçük kalkan kubbesi" başlığında.
    İçeriği: " arkadaşlar kusura bakmayın ben ogame acemisiyim bi sorum olacak küçük kalkan kubbesi yapıyorum yani o saldırıları ne kadar durdurabilir? yani gerekli bişeymi onun yerine 5 tane roketatar yapsam nasıl olur lütfen bilgilendirin"
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.