Şimdi Ara

Herkes hakettiği ligde mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkes hakettiği Ligte mi kısmen öyle mesela örnek verelim herkes tabi ki profesyonel oyuncu değil misal Wf thaldrin en son west challenger da 12. Di benim ligim silver ben su anda golda çıkabiliyor muyum hayır bu adam gelse benim hesabimda oynasa çok rahat Platin diamond yapar mı yapar o zaman ben hakettiğim ligteyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olduğu ligi bile hak etmeyen kişileri saymazsak, evet herkes hak ettiği ligtedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degil

• Ben plat 3 ' um ama dia lık oyuncu olduğumu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

10 maç sonu gümüş 2 ye atandım

leş oynadım saldım oyunu ve bronz 1 e düştüm

sonra tekrar ciddi oynamaya başladım ve şuan soloda takımı taşıyabilirim.

şanssızlığım takım leş gelince bir şey yapamıyorum. geç de olsa oyunumu düzelttim ama trollerin arasından lig atlamak mucize.

troll olsa gene razıyım bizden önce ölecek etten duvarlar oluyor en azından ama en az 2 afk ile olmuyor
  • hayir, tr serveri boost hesap kayniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes hakettiği ligde asla değildir, Sadece çilingirler hakettiği yerdedir. Ben gümüşüm. Katayla 6 ranked maç attım en son. Maçın 5 ini Sadece Ben kasarak taşıdım. 26 Kil aldım. Bizden benim dışımda en fazla kil alan 5 kille ya solo yada jungle oyuncusuydu. ADC afk idi. Oyunun son dkkalarına doğru gelipte maçı kazandı. Skoru 1-8 idi. Şimdi bunlar hakettiği ligtemi.
  • bıkmadınız aynı konuları açmaktan
  • değil abi değil anlayın şunu artık ya. adamın şansı yaver gidiyo takım taşıyo bunu adam üst liglerde. ya da gerçekten iyi oynayanlar takım kötü olduğundan çıkamıyolar. evet ama şu durumda var ki; maç spamliyenler eninde sonunda hak ettiği yeri buluyo
  • Rikei kullanıcısına yanıt
    her zaman mı takım taşıyo? maç spamlayanlar 2 k oyunda goldda olanlar mı
  • burda bir arkadaş vardı bronz 5ten başlayan smurf kendi satın aldığı hesap vardı adam çatır çatır çıktı demek ki herkes hakettiği ligde oluyor ki ben de bronz 5 başladım şu an gümüş1e geçtim umarım altını görürüm
  • bu sorunun cevabı şudur

istediği lige yükselmiş olanlar için evet herkes hak ettiği ligdedir

istediği lige yükselememiş olanlar için hayır herkes hak ettiği ligde değildir
  • evet
  • Alton 1 im ama aslında plat 1 olmaliydim oyun tarzima gore çünkü asidi proyum dk 10 vayneyle 120 farm yaptigimi bilirim.

• kanka geçen smurfumde silverlarda 3 lose streak yaptım 1inde oyun kazandırmam diyenlerden diğer 2sinde de 2şer afk geldi. aşırı bahtsız olabilirsen hakettiğin yere çıkamayabilme ihtimalin var
  • Dragon45 D kullanıcısına yanıt
    rakip bpt afk ise az yapmıssın
  • Ayda 2 kere Ranked girerim oda düşmemek için Silver 4 üm sanırım bence burda olmayı hak ediyorum ne yükseliyorum ne düşüyorum
  • Haketmediğim yerdeyim diyemem, bunun üstü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

rakip bpt afk ise az yapmıssın

Alakasi yok hic minion kacirmam gerektiginde q spamlar minion alirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.