Şimdi Ara

!!!!HERKES HOSTİNGCİ OLMUŞ!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar elinde bir bilgisayar adsl olan herkes hosting satmaya baslamis.Bunlar böyle nasil devam edecekler herkese sinirsiz diye yutturuyorlar paraları alip telefonlara ve maillere cevap vermiyorlar.Unutmayinki bu dünya varsa bunun öteki tarafida vardir.Bu forumdada böyle yapanlar var yukarida anlattigim gibi...

Hostingde önce güven lütfen herkesin hayallerini yıkmayın...

• bende yok!!!

ya heryerde olduğu gibi burada o tip kişiler olabilir..Önemli olan karşılıklı güven!!!
  • Ekmek parası, yapıolar işte...

Senin ağzın yanmış galiba??
  • ok de
    alamadan once guwenmen lzım zati

guwenmediginde n sırf ucuz die alınmaz ki

hata birazda senden gibi

herkes acar ama senin almaman lazım ki onlarda satamayacaklarını anlayıp bıraksın

bu arada temel amacları adsl parasını cıkarmaktır bence
  • Bizim milletimiz ucuz görünce hemen alıyor. Bakmıyorki destek varmı hizmetleri nasıl.
  • selcukgk bu konuda sana katılıyorum ama bence bu konularda biraz araştırma yapılsa ve Hosting alınan yerden bide test hesabı açtırarak denemelerde bulunsa gayet iyi olur derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAGGi -- 30 Aralık 2004, 16:13:29 >
  • abi o bişi deil her önüne gelen nsl veriyo bu hostingi yaaa
  • punishment arkadasim burasi türkiye unutmayalim herkesde satar...
  • maverickgizli bence böyle yapsinlar hosting alacaklar mesela yıllık biryerde 10 mb 5 dolar taninmis yerlerde 15 dolar adalet degil bu bence 5-10 milyon fazla olsun basin agrimasin yöntemi yapsınlar...
  • Dediğiniz şekilde olan hostingler genelde reseller oluyor.
    100 ila 200$ arası (yıllık) çok rahat bir reseller alıp istediğinize hosting dağıtabilirsiniz.
    Sorunsuz hizmet için serverlarını kendileri bulunduran bakımını yapan ve en önemlisi telefon desteği olan veya çatkapı gidilebilecek bir şirket olması gerekli.
  • kesinlikle haklısın ortalık hosting doldu. Ben hatta birine kaptırdım parayı. Site birgün açık birgün kapalı nerdeyse. ooof off siz siz olun paraya kıyın adam gibi yerden hosting alın
  • Ya arkadaşlar iyi diyorsunuz da bari söyleyin nerelerden zarar gördüğünüzü biz de temkinli davranalım bilelim yeni hosting alacak arkadaşlar için bir rehber olsun.
  • Ben açık açık firma karalama taraftarı değilim. Sadece biraz araştırma yapın. Herşeyi öğrenirsiniz.
  • Yeni hosting alacak kisiler

doruk.net.tr
    hostingevi.com
    isimtescil.net
    anatoliahosting.com

ben bunlardan kullandim su anda hostingevi.com dan kullaniyorum 1 senedir kafam rahat 24 saat destek var yani yeri yurdu bellidir....
  • "!!!!HERKES HOSTİNGCİ OLMUŞ!!!!"

Alırken aldığınız firmanın Gerçekten Firma olup olmadığını SORUŞTURUN!.

Vergi numarasını ve hangi verği dairesine bağlı olduğunu sorun?

Serverlarının nerede barındırıldığını sorun.

Fiyatlar çok önemli değil zaten en fazla 4-5 dolar fark ediyor.

ama gidipte çok para vermeyin.

10mb hosting için 50-60dolar isteyen yerlerden bahsediyorum.
  • ara$tırmaDan davRanmaDıkça bi soRun çıkmas.Ben 2 yıLdır aynı hosting firması iLe çaLışıyorum.Bi sorun yok meseLa.Ama aDamın inini Cinini örenMi$tim önCeden....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.