Hadesi öldürdüm tekrar oyuna başladım fakat bir yoldan geçmem gerekiyor iki duvar arası bir yol ama ortasında yanardağ mağması geçen büyük bir çukur var karşıya atlamam gerekiyor ama asılı olan bir ip yada duvara tırmanıcağım çalılık kasa falan hiçbirşey yok kafayı yiyicem iki duvarın arasında bi ben varım napıcam bilmiyorum hayır diyorumki içimden kır cd'yi anasını satiim yorma kendini eğer siz bişey biliyorsanız söleyinde lütfen cd'ye yazık olmasın dimi....
arkadaşlar merhaba benim bi sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. ben çöldeki devin sırtına atlayıp yukarı çıktıktan sonra oyuna başlayınca oyun takılıyo. oyunda eksik yaptığım biş mi var yoksa sorun başka bir şey mi?
herkese duyuruyom...bu oyunla ilgili merak ettiğiniz varsa çekinmeyin sorun!Çünkü ben bu oyunu 1 hafta bile olmadan günde 2 saat oynayarak bitirdimbu oyunun ustasıyımm
PS ında soprun vardır yoksa bişey unutsan dewin sırtına çıkamazdın bi tamirciye götür
peki sen bu oyunu orjinalden mi oynadın. korsanları takılıyomuş.bu konu hakkında biraz biligi verir misin?
yardımda birkaç şey eksik!
korsandan oynadım ama hiç oyun takılmadı sadece bi kere loading sırasında müziği takıldı!
ya ben 1 ay önce bitirdim şimdi kardeşim oynuyo hani bi bölümde saklanıp arkamızdan gelen taşa çıkmamız gerekiyo ya nası çıkılıodu
oyunun arasındaki video gösterimleri var mıyı bu dvd de.
walla o dediğini hatılamadım belki de oraya gelmemiştim ben.
walla ben de o canavarı nası geçtim bilmiom (O)yuvarlak tuşuna tık tıkı tık basacan işte
yeah
hile bulduuuuuuuuuum!yaşasınn!ama ps2 nizi bozabilir garanti yok
o ışığın bikere gelmesi yeter endişelenme sen sadece kurukafayı tak.
peki kardeş sen bu dvdyi nerden aldığını da söyler misin? çünkü nerden aldıysam cdler bozuk çıtı.
o kömür sandığını kapının yanına taşı L1 e ve X e basılı tut o arada geç
en iyisi interneten indirip cd ye çekmek ben ööle yaptım
peki saol
Bi odaya girdim bi kol var.çekince oda dönüyo.dönüyo dönüyo,duruyo.Bi kapı açılıo.içerde sandık var .giriyom ama ölüyom?