Şimdi Ara

HERKES İÇİN GOD OF WAR BÖLÜM YARDIMI!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
2
Favori
140.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bi yere geldim bi kol var çekince suyun altından merdivenler çıkıyo,merdivenlerden atlıyosun ve karşına büyük kadın heykeli çıkıyo,altında bi kitap var R2 ye basıyon kadının hakkında şeyler yazıyo hatırladınız mı?Yaa oradan sonra ne yapılıyo?
  • birinciye atladıktan sonra yandaki balkona atla sonra kapıyı kır diğer yerden geç
  • nasıl yüzbaşı olunuo?
  • yaaa ardaslar zeus heykelının oırdan gectım
    hanı oyun kaydedılıor yaaa
    sonra asagı ınıon tunel ıgbı dewamlı gıden kapılar war
    1.sınde kırık yere gırorm ama ıkıcısıne yuzemıor.
    kapı benı goturuor olum 3 saatır aynı napocam
  • beyler hala gecemedım yaaa
    yokmu yardım edecek
  • kımse warmı hayatda?
    GOW cılar ne oldu ?
  • ya arkadaşlar ben şurda takıldım;hani pandoras templeın ordaki bir tane elmas gibi birşeyi birleştiriyorsun ve bi ışık çıkıyo ondan sonra napıcam lütfen söyleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: lumpy87

peki sen bu oyunu orjinalden mi oynadın. korsanları takılıyomuş.bu konu hakkında biraz biligi verir misin?

Bende korsan ama oyun 5 dakikadan az zamanda açılıyo ve şakır şakır çalışıyo
  • harbiden bu tam çözüm iyi olmuş.. gerçi ben gow1'i bir türlü bitiremedim. kopyaların bir tane çalışanına denk gelemedim malesef. 3 kere download ettim farklı versiyonu yok kardeşim olmuyor işte cenabet midir nedir
  • arkadaşlar oyunu bitirdim 2.sinide aldım ancak 1.bölümde ek görevler var onları geçemedim yardımcı olacak arkadaşlar lütfen help...
  • abi yokmu god of war'ın ek görevlerini bitirenbitiren varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum
  • Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

THE CHALLANGE OF HADES

Salonu iyice bi kolaçan edin. Sol taraftaki çıkıntıya çıkıp önce tahtaları kırın ve sandığı açın. Daha sonra hemen aşağıdaki kapıyı açmaya çalışın ve yeni düşmanlar.

CENTAURS : Bunları yenmek biraz kasıyor. Heleki kalabalık olunca iyi saldırıyorlar. Poseidon’Rage iyi gider bunlara. Biraz dövünce O devreye giriyor ve işiniz kolaylaşıyor.

Şimdi salonda iki tane daire oluştu. Kapıyı açabilmek için bu daireler içinde dörder tane demon-taur öldürmelisiniz. Kapı açılınca içeri girin ve buradaki kasaları açarak PHOENIX FEATHER’ı alın. Kapıyı açarak ilerleyin. Yerdeki ve duvardaki tuzaklara dikkat ederek ilerleyin. Burada etrafı araştırarak kasaları açın ve en sonunda en sağ taraftaki asansörü kullanarak yukarı çıkın. Burada da iyi bir araştırma yapın ve en sonunda geri ileri doğru giden kütüğün olduğu odayı bulun. Kütük geriye doğru çekildiğinde hızla içeri girin ve kütüğün üzerine çıkın. Yoksa pastırma olursunuz. İlerdeki cismi inceleyin. Kütük üçüncü kez geriye geldiğinde biraz daha fazla geriliyor ve başka bir kapı daha açılıyor. Seri hareket ederek bu kapıdan girin. Buradaki düğmeye basarak Hades heykelinin yükselmesini sağlayın. Aşağıya atlayarak heykelin bulunduğu suya dalın. Heykelin dibindeki kolu çekin. Yukarı dönüp heykelin kafasına çıkın. Burada heykelin kafasını ileri doğru çevirerek ilerdeki koridorun aydınlanmasını sağlayın. Aşağıya inin ve oyunu kaydedin.

Kütük üçüncü kez geriye geldiğinde biraz daha fazla geriliyor ve başka bir kapı daha açılıyor. Seri hareket ederek bu kapıdan girin. Buradaki düğmeye basarak....
    ben burdaki düğmeyi bulamıyorum yardım edinnnnnnnnnnn
    [font="Times New Roman"]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekno194 -- 20 Nisan 2007; 22:22:36 >

• kalasların olduğu bölümde(challenge of hades'te) kalstan kalasa atla gerisi sabır meselesi.
  • god of war'ın açılış menüsünün treasure bölümünde challenge of the gods bölümünü nası geçicem ben daha birinci bölümden takıldım.
  • sağolun ya çok yardım ettiniz iki haftadır cevap beklioz ya???bi daha soruom treasures deki challenge of the gods bölümünü bitiren yok mu???
  • arkadaşlar ya şu kolyeleri taktım herşey tamam karşıya atlıyacağım 2 ip var ama bendemi sorun anlayamadım diğer ipe ulaşamıyorm ne zamandr kafayı yicem allah rızası için bi yardım edin lütfenn...
  • KARDES BAK İYİ DİNLE O KÖMÜR VAGONU VARYA ONU HANİ O DÜĞMEYE BASINCA DÖNEN KAPI VARYA ORAYA KADAR ÇEK KAPIYA KADAR ÇEK AMA DÜĞME İLE AYNI İZAHTA OK ANLADN SANIRIM. İŞTE ONDAN SONRA HANİ R2 YE İLE X E BASILI TUTNCA TEKME İLE İTİYOR YA İŞTE ADAMIN SIRTINI O KAPIYA DÖNÜK OLSN AMA İŞTE KAPIYA KADAR ÇEK KÖMÜR VAGONUNU R2 + X E BAS ONU FIRLATIR FIRLATMAZ HEMEN ARKANDAKİ KAPIYA KOŞ. ÇÜNKÜ O VAGON GİDİP DÜĞMENİN ÜZERİNDE GECECEK KAPI DÖNECEK SEDE KAPI İLE DÖNECEN EL CABUKLUĞU YANİ ANLADIN UMARIM KARDEŞ. İYİ EĞŞENCELER

• KARDES BAK HANİ Bİ KOLU ÇEKİYORSUNYA Bİ SÜRÜ BETONLAR YÜKSELİYOR İŞTE O KOLU ÇEK HEMEN SUYA DAL EN SONUNCU BETONUN DİBİNDE Bİ KÜÇÜK KAPI VAR ORAYA GİR ONUN TEKRAR İNMESİNİ BEKLE OK BU ŞEKİLDE GECE BİLİRİSN.
  • ARKADASLAR HER TÜRLÜ YARDIM İÇİN turuncu101@hotmail.com mail atın cvp veririm kesn ok iyi eğlenceler.
  • arkadaşlar merhaba ben god of war da bi odaya geldim kolyeyi almak istiyorum ama kapısı kapandı tetris gibi şekiller var onları birleştirdim kapının önünde ama hala açılmadı kapı nasıl yapıcam anlamadım en sola ters L olanı koydum onun yanına ı onun yanına T sonra yamuk altına küçük kaya en sağa uzun sütunu ama hiç bi hareket yok yardım ederseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.