Şimdi Ara

HERKES İÇİN GOD OF WAR BÖLÜM YARDIMI!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
382
Cevap
2
Favori
140.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok basit senin de okların var R1 e basılı tutunca zaten direk onları hedef alıyorsun ateş et ve tek tek indir hepsini.
  • wala arkadaşım biras daha açıklayıcı olursan sanırım yardımcı oabilrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkeros

sedo kardeş bak şimdi benim sorunum şu:
    athena şehrinde (şehir bombalanırken) bir köprü var açık vaziyette.karşıdaki adam tutmuş kolu açmıyor.kafayı yiyecem.dönüyorum dolaşıyorum gidecek biryer yok.herşeyi denedim.o köprüden nasıl geçeceğimi söylersen bi zahmet.şimdiden tşk...

aynı yerde bende takıldım ama şimdi @samplus kardeşin açıklamasını okuyunca kendimden utandım okumuzmu var bide oyun oynuyoz yaaa ..... allah alla
    bende bugün akşam devam edeyim bari ne yapalım

•  HERKES İÇİN GOD OF WAR BÖLÜM YARDIMI!!!
    resimde işaretli yere iki defa tıklayıp oku çıkrtıyordun yanlış hatırlamıyorsam.
    ya da yanında kine tıkla ikisinden biri işteAyrıca koca birde kılıca sahip olmuşsundur yine yanlış hatırlamıyorsam vallaa isimlerini unuttum bu silahların. Onuda L1 e basılı tut aynı zamanda R1 e bas. En azından sahip olunca bu şekilde çıkartacaksın. Birde öle kızmayın kendinize vlaa bende ilk oynadığımda o oku bulamadığım için günlerce uğraşmıştım orada en sonun da tesadüfen hayatında ps oynamamış bir adam bulmuştu birde okçuları vurduktan sonra geri dönerken halattan atlayın sola dönün doğru gidin son çatının üzerine geldiğinizde orayı iyice bir kolaçan edin binanın yanında iyi bir zamanlamayla üzerine atlayabileceğiniz bir balkon var orada tüy var onu da alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 28 Ocak 2006 22:47:28 >

• teşekkürler dostum
    tüyü gezerken buldum oku çıkartamamdım hala
    ama bu son açıklamandan sonra tekrar yine deniyecem
  • ben yeni başladım bu oyuna ve hala ege denizinde gemideyim ne zaman ve nasıl çıkcam burdan yaa gebertmediğim yaratık kalmadı ama hep gemide :( çıkcakmıyım bu gemiden nolur cevap verin
  • gemide nasıl gemide şu sudan çıkan 3 yaratığı öldürdüğün yer ise büyük canavarın ağzına gir adamdan anahtarı al tam öldürdüğün yer geminin kamarasında delik var delikden hop suya ve tam gaz o kitli odaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadMesut -- 3 Şubat 2006 14:28:34 >
  • @max007 dostum imzanı geceleri değiştir çok tırstırıyor yahu
  • arkadaşlar ben çölden çıktı pandoras box a giderken devin üstüne çıktım uzun bi köprüden geçtim. kapıyı açamadım. aşağıdan dolaşırsak taşları çekip akbabanın yaktığı ateşin üstüne çıkabilioz ama çözemedim kapyı nasıl açacağım aydım cı olur musunuz lütfen.
  • dostum iyice bir açar mısın tama olarak bulunduğun yeri hatırlayamadım. Eğer nesnelerden biraz daha bahsedersen yardımcı olurum
  • Desert'i yeni geçtim 3 tane sirenle savaştım. sonra boruyu üfledim movie de titanın üstüne çıktım.
    Sonra uzun bi köprüden geçtim bi kapı var kapalı. sağda akbaba aleve bişey atıyor.
    Soldan dolaşınca çekilecek bir yer var. orayı çekip üstüne çıktım alevin yanına geldim. sonra hiçbişey olmadı.
    ne yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursan sevinirim.
  • PANDORA'S TEMPLE damısın?
  • ewt yeni geçtim. acaba benimkide sorunlu dvdlerden mi diom (dvd5) köprüyü geçiom gidecek yer yok.
  • ben orayı pek hatırlayamadım ama belki aşağıda kinin bir yardımı olacaktır. Eğer sorunlu version olsaydı. Pandoras temple da hiç hareket edemeyecektin.

Oyunu kaydedin ve köprüde ilerlerken süper manzarayı izleyin. İlerleyin kasaları açarak soldan devam edin. Yolun sonuna geldiğinizde çıkıntıyı R2 tuşu ile tutarak kendinize çekin ve yukarı çıkın. Movieden sonra kasayı açıp açılan kapıdan girin. İlerleyin ve yeni düşman.

MEGA CYCLOPS : Bunlarında diğer Cyclopslardan pek farkı yok. Gene aynı taktikle dalıyoruz. Zaten biraz yenince O tuşu devreye giriyor. Ekrandaki tuşlara basıp işi hallediyoruz.

Üçünü de halledince yukarı çıkın. Soldaki kasayı açarak GORGON EYE’yi alın. Sağdaki kasada da PHOENIX FEATHER var. Kolu çevirerek büyük kapıyı açın. İçeri girince kapı üzerinize kapanacak ve canavarlar çıkacak. Tırsmadan canavarların işini bitirin. Kasayı açın, kitabı inceleyin ve ilerdeki kapıyı açıp devam edin.

THE RINGS OF PANDORA

Aşağıya doğru gelerek sağ taraftan girin. Dört tuzağı geçip ilerleyin ve oyunu kaydedin. Kasaları açıp ilerdeki kolu indirin. Kristalin olduğu heykelleri boşa itmeyerek aşağı inen platforma gidin. Kolu çevirerek platformu hareket ettirin. İlk kapıda bir şey yok diğer kapıya kadar itin. Kapıdan geçin Artemis ile konuşarak BLADE OF ARTEMIS’i alın. L1+R1 tuşları ile silahınızı değiştirebilirsiniz.

• orayı ben de buldum ama yukarı çıkınca movie falan açılmıo... sorun da burda
  • peki kolu R2 ile kendine çekiyor musun? Bir yerde mutlaka eksik yapıyorsundur. Elindeki dvd problemli değil
  • ya arkadaşlar oyunun hemen başında şu yılanlar varya , ben alttakileri hemen öldürüp yukarı çıkıyom. Sonra o büyüğü bayıltıp kafasını direğe 50 sefer çarptırıyom ama direğin kırıldığı falan yok!! İnce bi püf noktasımı var bu bölümde? Kafasında O tuşu belirince basmaya başlıyom , kafasını direğe çarptırıyom çarptırıyom sonuç yok!!
  • ejderha bayıldıktan sonra oyun seni yönlendirecek. Basman gereken gereken yerlere sırayla ve doğru bir şekilde bas
  • Lateran ben de aynı yerdeyim 2 küçük ejderhayı kafalarına kazık geçirip öldürüyorum sonra büyük olan için direğe çıkıyorum büyük ejderha için, ama bayılıyo bayılıyo ekranda çıkan "o" ya basıyorum, bi türlü gebermiyo sanırım samplus ın dediği gibi joystick kullnırken bi hata yapıyorum :( samplus nedir bunun püf noktası veya sırası
  • @esyo dostum büyük olanında kafasını kazığa geçireceksin "O" çıktımı ortadaki direği ortala yani adam o direkden destek alarak zincirli bıçaklarını veya kılınçları neyse kafasına her ikisinide saplayıp direğe vuracak bi seferde ölmez zaten o aygır direk kırılana kadar kırılınca yine aynı şekilde yapacaksın direk kafasına geçecek bu adam çok şeey yaaa bişeyde bulamadım vahşimi desem..

@samplus
    ben nerde yalnış yapıyom dostum ben hala o bahsi geçen okculardayım çıldıracam nasıl geçecem ok felan yok oyunu başdan oynamadım acaba okmu almam gerekdi diye yine yok geri gideyim diyom köprü havaya uçuk zaten....
    geldiğim yerde 2 sütün var atlıyosun okcular ordada var ortadaki sütünde karşıda bi kapı var acaba ordanmı alacam zaten orayıda geçdim geri dönmek imkansız görünüyo
    yaaaaaaaa

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.