evt arklar mesela benim doğum günüm Tayyip Erdoğanla aynı günde 26 şubat.
O da bişey mi benimki de Paris Hilton ile aynı gün Anladın sen onu...
benimki de darbeyle aynı gün 12 eylül
Oda bişiyimi benim doğdugum gün darbe olmuş:D 24 agustos
benimkide annemin-sevgilimin-assskhım ın ki ile ayı gün bide
herkeze selamlar
Ulan yanlış anladınız İlla doum günü mü olacak sallamayın hem adam gibi bişey yazsanız nolur kii
quote:
Orjinalden alıntı: K.O.ray
Ulan yanlış anladınız İlla doum günü mü olacak sallamayın hem adam gibi bişey yazsanız **** kii
ya bunda ne var benimki de 2 eylül gayet berbat bir tarih .... hava mı atıyor yukarıdakiler?
quote:
Orjinalden alıntı: FORUMÜNATÖR
herkes ilginç bişey yazsın demişsin bende seni kırmayıp ilginç bişey yazıyorum; İLGİNÇ BİŞEY!!!
şu tür espiriler yapmayın midem kalkıyo ya
Ben kuşumla yattım..
Hemen aklınıza tuhaf şeyler geldi; biliyorum.. Sultan cinsi bir kuş, yeni almıştım. Eve getirirken o kısa yolda üşümüz; fena nezle oldu. Ben de başucuma masalambası koydum, onu da yastıkla kolumun arasında muhafaza ettim.. 4 gün böyle.. Sonra iyileşti kerata..
O gün bugün, sabah bir bakıyorum burnumun dibinde yüzümü nazikçe didikliyor..
quote:
Orjinalden alıntı: ISIS
Ben kuşumla yattım..
Hemen aklınıza tuhaf şeyler geldi; biliyorum.. Sultan cinsi bir kuş, yeni almıştım. Eve getirirken o kısa yolda üşümüz; fena nezle oldu. Ben de başucuma masalambası koydum, onu da yastıkla kolumun arasında muhafaza ettim.. 4 gün böyle.. Sonra iyileşti kerata..
gece gece kafana s.çmadımı ishalmiştir bide hayvancağız
quote:
Orjinalden alıntı: K.O.ray
quote:
Orjinalden alıntı: serious_captain
nabak????? bende 29 şubatta doğdum 4 yılda bi kutluom hava mı atıon sen şimdi
seninkide zormuş be abii
ya nasıl oluyo anlamadım her yıl 29 çekiyo şubat???
quote:
Orjinalden alıntı: ISIS
Ben kuşumla yattım..
en yakın arkadaşımla sevdiğim kızı resmen kendi ellerimle yakınlaşmalaırını sağladım. hıyarın önde gideniyim ben
ama şimdi sildim onları ilerde kim hıyar görülecek bakalım