Şimdi Ara

Herkes Kalp krizi geçirmeye başladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Red Dead Redemption kullanıcısına yanıt

Genelde benim rastladıklarım 3 doz biobtech olanlardı. Bende iki doz biobtech oldum ama, kronik hastalığım gereği sürekli kan sulandırıcı kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım kimse aşıya laf getirtmiyor. Arkadaş bilim her zaman sorguya açıktır. Mesala ben doktor Johnb2 mi ne diye yabancı birini takip ediyorum Twitter üzerinden. Aşı olanlarla ilgili yaşanılan geri bildirimleri paylaşıyor. (yan etki bazında) yani kestirip atmamak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsan sadece putlara tapmaz. Laf ettirmediği, hata görmediği, herşeyden üstün tuttuğu da onun putu olmuştur.
    2007 de Amerikalı yöneticilerin insanları kontrol altına almak için söylediği şöyle bir söz var.
    Koyunları etkileyin, onlar bizim yerimize akıllıları yok eder.

Pandemi söylemlerine bak,
    Aşısızların pandemisi.
    Maskeni tak beni de etkilersin.
    Bir siz biliyorsunuz bu kadar insan aptal
    Maske nefes alırken koruyor verirken korumuyor.
    Aşı oldum, maske takıyorum ama tedbirleri elden bırakmayın.
    Bunlar bilime karşı, en üstün zeka seviyesi olan koyunlar bunlar.
    Maske yasağı var bakan TV den söyledi. O kadar ahmak ki, TV den söylenince kanun oluyor.
    Ve sonuç, mrna sıvısı olanlar birer sinyal yayıcı, çünkü Mac adresleri var..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kimseyi aşı olmaya zorlamadı.Aşı olmazsan test olun dendi.Benim çevremde kalp kirizi geçiren yok ama Aşı olmayaıpta Entübe olan çok oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 25 Mayıs 2022; 12:58:23 >
  • Aşı olmayanın, ofise girebilmesi için her hafta covid testi yaptırması şart koşuldu. Kim bunu kabul edebilirdiki. Resmen zorladılar. Günahı vebali aşıyı zorlayanın boynuna.

• Sinovac olanlar mı kalp krizi geçiriyor, Biontech mi? Bu ayrımı yapmak önemli gerçekten.

@hakan2200

• ben aşı olmadım kalp krizi de geçirmedim %100 onaylı kanıtlı konu başlığı, kanıtı bizzat şahsımdır hadi eyv

• Babam 3 sinovac aşısı oldu ve kalp krizi geçirdi stent taktılar. Biraya sigaraya olan duskunlugunden 2 gün kalamadı hastanede. Ayyaş adamın teki selam veresim gelmiyor.

• aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl zorlamadı? Çevre baskısı, iş yerinde mobbing ve bu görevi üst, amir ve patronlara yüklemeler. Patron ben anlamam aşı olmazsan gelme diyenlerde oldu değil mi? Resmiyet de ise bir şeyler hep açık kaldı. Örneğin havalandırma olan yerlerde maske takılmasa da olur dendi. E otobüs de klima cam var. Toplum tak diye baskı yaptı mı? Ve takıldı mı? Yani adamlar manipüle olayını çok iyi çözmüş. Baskılar olmasaydı, olmayanda çok olurdu emin ol. Ayrıca ben PCR testinin de masum olmadığını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.