Şimdi Ara

Herkes kendi açtığı konudaki mesajları silebilse nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bazı gereksiz kişiler konuyu bölmeye çalışıyor konu başka yöne kayıyor veya sürekli muhalefet olanlar oluyor

Modlara söylüyorsun bu seferde konu hepten kapanıyor

fikrimce bu özelliğin sadece konu dışında olması gerek

forum genelinde oldumu art niyet olarak post sayısını düşürmek isteyenler olabilir forum iyice karışabilir

görüşleriniz ???

• Güzel olur iyi düşünmüşsün
  • ama mümkün değil
  • güzel olmaz dünyanın neresinde tek seslilik güzel olabilir ki yani çok saçma bir istek o zaman neden forumdayız tabiki bizim gibi düşünenler kadar zıt görüşlülerin düşüncelerini de dinleyeceğiz doğru üsluba sahip olmayan kullanıcılara da gerekli işlem yöneticiler tarafından uygulanıyor diye düşünüyorum
  • sen sil dedikten sonra yöneticiler de o mesajın silinmesini onaylaması lazım. yöneticilere "gereksiz mesajlar silinsin" desen yardımcı olacaklardır
  • ben bazı abazalara küfredince küfürlerim boşa gitçek olamaz
  • o zaman o forum forum olmaktan çıkar BLOG olur.

kendine karşı görüşteki her mesajı siler o kişi. heleki dh de olursa. saçma sapan bir şey olur çıkar forum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence mesaj bacağında değil topik bacağında verilse daha iyi olur....böylelikle forumdaki yöneticilerinde işini kolaylaştırmış oluruz...

mesela ben bir konu hakkında görüş almak için topik açtım ve istediğim cevapları aldım ve birde baktmki topik cıvımış amacından sapmış...silersem gayet iyi olur...

YÖNETİCİLER;

Açtığımız topiklere amacından sapması durumunda silme yetkisi verilmesini istiyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

bence mesaj bacağında değil topik bacağında verilse daha iyi olur....böylelikle forumdaki yöneticilerinde işini kolaylaştırmış oluruz...

mesela ben bir konu hakkında görüş almak için topik açtım ve istediğim cevapları aldım ve birde baktmki topik cıvımış amacından sapmış...silersem gayet iyi olur...

YÖNETİCİLER;

Açtığımız topiklere amacından sapması durumunda silme yetkisi verilmesini istiyoruz....

o zamanda forum anlık olur. şimdi biri google da bir şey arasa ilk çıkan sitelerden oluyor dh. herkes cevap aldıktan sonra silerse ne olacak? arşiv niteliğinde olabilecek ya da gözden kaçan ufak sorunların tartışıldığı yerler olabilecek. bunlar olurda silinirse bilginin çöpe atılmasından başka bir şey değil bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Orjinalden alıntı: nKEEPr

bence mesaj bacağında değil topik bacağında verilse daha iyi olur....böylelikle forumdaki yöneticilerinde işini kolaylaştırmış oluruz...

YÖNETİCİLER;

o zamanda forum anlık olur. şimdi biri google da bir şey arasa ilk çıkan sitelerden oluyor dh. herkes cevap aldıktan sonra silerse ne olacak? arşiv niteliğinde olabilecek ya da gözden kaçan ufak sorunların tartışıldığı yerler olabilecek. bunlar olurda silinirse bilginin çöpe atılmasından başka bir şey değil bence.

benim dediğim amacından sapması cıvımaya başlaması durumunda geçerli olabilecek bir yetki olmalı...yoksa topik seviyeyi korumuşsa tabii kide silinmesin başkalarıda yararlansın

• ne gerek var,ozaman sana uygun olmayan bir düşünceyi silersin ve konuyu kendi aleyhine çevirebilirsin,forumda karışıklık olur
  • herkes senin gibi iyi niyetli değil dostum kötü bi başlık açanları düşün sen adam gibi msj atıyosn ve senin mesajını silip duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.