Şimdi Ara

herkes kendi nick'nin anlamını yazsın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
4
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknik konulardan iyi anlarım. Çok kişiye bilgisayar konusunda her türlü yardımım dokunmustur "TeKNo" ordan geliyor. Adım da Aydın "YDN" de ordan geliyor
  • macar kralıymış
  • bilen adamlar bilim adamı

ben de uğraşmadığımdan ne bilim ben ya adamı
  • Şu aletin motoru RB26DETT tir.
    herkes kendi nick'nin anlamını yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RB26DETT -- 10 Haziran 2012; 2:46:06 >
  • herkes kendi nick'nin anlamını yazsın
  • Matrix'te morpheus'un kullandığı nebukadnezar gemisinin modeli
  • İsmim yani Gökhan'ın kısaltması.
  • Ben bu tip konularda kimsenin diğer mesajları okuduğunu düşünmüyorum. Sadece kendi cevaplarını yazıyorlar ve uzaklaşıyorlar.
    Ha yine de açıklayayım; Euphoria Eurovision 2012'yi kazanan şarkının adıdır. İmzamda ne anlama geldiği de yazmaktadır.
  • Spidermanin film içi soylenis şekli x ide ben ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece bir öğrenci . aslında düşünemedi tarzı bi şey
  • Six Feet Under gelmiş geçmiş en iyi dizi :)
  • "Bu sefer"

Pia Toscano'nun sarkisindan esinlenilmistir.

• 6
  • sakaryaspor'un çeteleşmiş taraftar oluşumu.

Tatanga: Sakaryaspor'un efsane taraftar grubudur. Her maçında Sakaryasporun yanındadır. Hatta onunla ölümü bile birlikte... Küfür kavga olaylarına gelince bizim kavgamızda küfrümüzde sadece hakedene... Ayrıca onlarda sadece hakedene. Terörist değil, adam gibi taraftar grubuyuz!
    Kısaca herkes sever biz ölürüz!

Ben nıcın nıckı aldım o ankı psikolojımle bu adı almısım, tum uye olduğum sıtelerde bu adı kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 10 Haziran 2012; 8:14:21 >
  • Ian Moone = Iam no one

CSI Las Vegas ta görmüştüm.Çok hoşuma gitti.
  • Dursunbey, Balıkesir ilinin bir ilçesi. Balıkesir'in doğusunda il merkezine 77 km mesafededir. Denizden yüksekliği 672 metredir. Bölge dağlık, ormanları ve kerestesi ile meşhurdur. Dursunbey'den Balıkesir-Kütahya kara ve demiryolları geçer. En büyük geçim kaynağı ormanlar ve hayvancılıktır. Dursunbey çamı Dünyaca ünlü ve kalitelidir.
    İlçenin nüfusu 2000 genel nüfus sayımına göre 47429'dir. Bunun 17.800'ü ilçe merkezinde, 32.800'ü ise kasaba ve köylerde yaşamaktadır.

İlçenin nüfusu 2000 genel nüfus sayımına göre 47429'dir. Bunun 17.800'ü ilçe merkezinde, 32.800'ü ise kasaba ve köylerde yaşamaktadır.

Ama nıckımın bu ilçeye bi alakası yok@@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DursunBey -- 10 Haziran 2012; 8:56:22 >

• açıklamama gerek var mı
  • repair yaparım abi işim bu
  • Adımın ilk 3,soyadımın ilk 4 harfi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.