Şimdi Ara

Herkes Kendi Vücut Tipini Yazsın [ SS Lİ ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen hemen herkes mezo demişde o mezo dediğiniz şey doğuştan çok çalışan insanların vücut tipi ve en az 185 boy..Çoğu insanın vücut yapısı ectodur.Daha vücut yapısını bilmeyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norton_E

mezomorfun ectomorfla birleşip endomorfla harmanlandığı hali.
    kısacası:

Herkes Kendi Vücut Tipini Yazsın [ SS Lİ ]

bune lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Hemen hemen herkes mezo demişde o mezo dediğiniz şey doğuştan çok çalışan insanların vücut tipi ve en az 185 boy..Çoğu insanın vücut yapısı ectodur.Daha vücut yapısını bilmeyenler var

Yoo boyum 1.78 mezomorf vücuda sahibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Hemen hemen herkes mezo demişde o mezo dediğiniz şey doğuştan çok çalışan insanların vücut tipi ve en az 185 boy..Çoğu insanın vücut yapısı ectodur.Daha vücut yapısını bilmeyenler var

Mr. olympiaların çoğu mezo ama ortalama 1.75-1.80 boyları var. vücut tipinin boyla çok alakası yok
  • En yakini mezomorf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezomsu ecto
  • Bu soruyu yanlış forumda sordun dostum burada herkes 1,90 sarışın mavi gözlü ve vücut tipi olarak ise mezomorftur.
  • Ectomorf ile Endomorf arasındayım ama adım adım Mezomofa doğru ilerliyorum

Sporda 5.ayıma giricem , gainer takviyesinede başladım inşallah kilo almama yardımcı olucak

Bu arada boy 1.89 kilo 70.8
  • Bu vücut tipleri doğuştan gelen sonradan değişmeyen özelliklerdir. öyle mezomorfa ilerliyorum şuna ilerliyorum diye birşey yok neysen o'sun.
  • Vücud tipiniz bunlardan biri olacak diye bir kayde yok. Karışık da olabiliyor yani Ecto-mezo,endo-mezo,ekto-endo gibi. Mezomorf vücud tipinin tek avantajlı yani kalçaların kücük olmasıdır bundan dolayı ücgen görünüme daha kolay ulasırlar. ama buna karşı ectomorf vücudlar ise daha ceviktir. vücud tiplerine örnek olarak ectomorf vücud tipine örnek:bradd pit,c.ronaldo,usain bolt,edward norton. Mezomorf vücud tipine örnek vin diesel,bruce wills,arnold sch.

• quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

Herkes Kendi Vücut Tipini Yazsın [ SS Lİ ]

sol üstekiyim

2008'den beri body çalışıyorum ayrıca boksörlük yapıyorum
    178cm - 85kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 15 Aralık 2012; 1:03:22 >
  • Endo-mezo arası
  • Ecto yum bende de ecto ile endo arasinda bir sey daha olmasi gerekmiyor mu ?

• mezomorf hacı
  • üçgenim
  • Ectomorf
  • Mezomorf, ama bu kadar az vucut tipi olacagini sanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruoglione

ectomorf-mezomorf karışımı bişey
    eczomorf

+1 ben de.
  • Havalimanı :D
  • olm en havalısı endo aslında onu yapmak için biyerlerini yırtanlar var bende endoyum kilo 96 şimdi başlasam 8-9 aya normale döner göbek sadece göbek var işte.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.