Fırat mı |
Bildirim
Fırat mı |
Aga mecbur kaldım 9k da nereye yazayım bu ekonomiye 🥲 top üni gelmiyo mecbur burda kal dediler kaldık gibi duruyo %90 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1garip_ -- 10 Ağustos 2022; 23:54:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tahmin: odtü işletme sonuç: odtü işletme yayyyy < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bensixlik -- 15 Ağustos 2022; 10:36:19 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tahmin : Gazi ceng Sonuç : Bilsem yazarım zaten. (Artık biliyorum Gazi ceng.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BBC98E80 -- 15 Ağustos 2022; 13:1:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tahmin : YTÜ istatistik Sonuç : |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tahmin : Adıyaman tıp sonuç : kafkas tıp veya harran diş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 11 Ağustos 2022; 21:44:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
985 ten 1402 . Canım obp 🫶🏿 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence itü gelebilir size eğer üste yazdiysanız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazdım ama geleceğini düşünmüyorum. Gelirse de taban ben ölürüm öyle hissediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sondan girecekmişsiniz gibi geliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1400'e kadar çekmez bence. Sonlardan da olmazsınız diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kısmet hocam , nefes alan her canlı ceng yazdığı için belli olmaz bu işler . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bitsin bu çile ALLAHIM BİTSİN |