Şimdi Ara

Herkes nekadar birikimi olduğunu paylaşsın [SS'Lİ] BİSİKLETİ ALDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
6
Favori
9.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Ben başlıyorum. 1 yıl boyunca haftalıklarımı ve staş ücretimi gıdım gıdım biriktirdim. Yarın büyük gün olabilir, izmire gidip bakacağız. Eğer bulabilirsem 771 almayı düşünüyorum.

1600liram var. Annem de 1000lira destekte bulunacak

Herkes nekadar birikimi olduğunu paylaşsın [SS'Lİ] BİSİKLETİ ALDIM

Düzeltme: bisiklet 1600 lira değil. 2800 lira

hocam bu bisikletlerin normal 200 tl lik bir bisikletten ne farkı var kalite dayanıklılık başka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

quote:

quote:

Çok büyük bir hata yapıyorsun güzel kardeşim.Bende senin gibi hevesliydim bundan 3 sene önce.Eğer şehir içinde trafik yol vs kullanmayı düşünüyorsan boşuna para verirsin.Sürecek parkur varsa alınabilir ama bu heves geçicidir unutma.

Kendimi bildim bileli bisikletim var. Geçen yıl da kullana kullana hurdaya çıkan bianchi - track mtb bisikletimle akşamları 2 saatte 40km civarı biniyordum. Oturduğum yer. kuşadası/güzelçamlı tarafları. Çok düzgün yol yok. Dağ etekleri/ milli park ve çıkılabilecek fazlaca yamaç var. Keinlikle geçici bi heves değil

Ankara'nın göbeğinde oturduğum için bisikletten tiksindim son 3 senedir.O nedenle bulunduğun bölge iyi bir bölge herhalde egzoz kokusu yoksa düşünülebilir.

Aşırı temiz bi havası var

Şu uçtaki burunda 10-15km boyunca ormanların arasında giden bi asfalt var. Sabah sproru için bile her sabah girileriblir

•  Herkes nekadar birikimi olduğunu paylaşsın [SS'Lİ] BİSİKLETİ ALDIM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

quote:

Çok büyük bir hata yapıyorsun güzel kardeşim.Bende senin gibi hevesliydim bundan 3 sene önce.Eğer şehir içinde trafik yol vs kullanmayı düşünüyorsan boşuna para verirsin.Sürecek parkur varsa alınabilir ama bu heves geçicidir unutma.

Kendimi bildim bileli bisikletim var. Geçen yıl da kullana kullana hurdaya çıkan bianchi - track mtb bisikletimle akşamları 2 saatte 40km civarı biniyordum. Oturduğum yer. kuşadası/güzelçamlı tarafları. Çok düzgün yol yok. Dağ etekleri/ milli park ve çıkılabilecek fazlaca yamaç var. Keinlikle geçici bi heves değil

ohoo zaten kuşadası güzelçamlı'daysan arasıra kesin bisikletke kuşadası merkez git gel yapıyorsundur sahil sitelerinden. o keyife paha biçilir mi be

Gidiyorum dostum. O uydukente doğru çıkan bayır asfaltı hiç molasız çıkabiliyorum. inişi paha biçilemez En son gittiğimde vites attırıcı janta grimişti Ağır ağır dönmek sorunda kaldım.

• Hiç anlamıyorum lan bi insan bisiklete 2800 Lira para verir mi? Dışarıda 250 liraya da bunun aynısı bisikletler var hemde 24 vites amortisörlü Bu bisiklet niye 2800 lira? Bana açıklayabilir misiniz? Mesela ben 2000 TL yi bir Telefona verdim insanlar bana benim şu anki sorduğum soruyu soruyorlardı. Bende telefonumun 4 çekirdekli olduğunu 8 mp kamerasının falan olduğunu söylüyordum. Bisiklettede aynı mantığı kurmaya çalışıyorum. 48 vites mi bu bisiklet? En dik yokuşlarda bile Pedalı tüy gibi mi çevriliyor? Nedir özelliği?
  • şuan cebimde 0 lira var sabah taksiye verdim hepsini dersten sonra çekeceğim. Bankada da 500 lira civarı var. Yazın calisirsam iyi bir motor almayı düşünüyorum. Bakalım biriktirebilecek miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki yeri değil ama bu bisiklet tutkunu arkadaşlar bisikletlerinizi nerde kullanıyosunuz ? özellikle İstanbulda olan varsa onlara soruyorum, hep merak ettiğim bir konudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Hiç anlamıyorum lan bi insan bisiklete 2800 Lira para verir mi? Dışarıda 250 liraya da bunun aynısı bisikletler var hemde 24 vites amortisörlü Bu bisiklet niye 2800 lira? Bana açıklayabilir misiniz? Mesela ben 2000 TL yi bir Telefona verdim insanlar bana benim şu anki sorduğum soruyu soruyorlardı. Bende telefonumun 4 çekirdekli olduğunu 8 mp kamerasının falan olduğunu söylüyordum. Bisiklettede aynı mantığı kurmaya çalışıyorum. 48 vites mi bu bisiklet? En dik yokuşlarda bile Pedalı tüy gibi mi çevriliyor? Nedir özelliği?

250 liralık bisiklette(dağ) yamaç inerken ikiye bölünme ihtimali var.Bu bisiklette o ihtimal yok denecek kadar az.Parçaları hafif ve dayanıklı arıza verme durumu söz konusu değil.Bisikleti sürerken vites geçişleri hissettirmiyor.Genel olarak bisiklet hafif olduğundan sürüşü daha rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Hiç anlamıyorum lan bi insan bisiklete 2800 Lira para verir mi? Dışarıda 250 liraya da bunun aynısı bisikletler var hemde 24 vites amortisörlü Bu bisiklet niye 2800 lira? Bana açıklayabilir misiniz? Mesela ben 2000 TL yi bir Telefona verdim insanlar bana benim şu anki sorduğum soruyu soruyorlardı. Bende telefonumun 4 çekirdekli olduğunu 8 mp kamerasının falan olduğunu söylüyordum. Bisiklettede aynı mantığı kurmaya çalışıyorum. 48 vites mi bu bisiklet? En dik yokuşlarda bile Pedalı tüy gibi mi çevriliyor? Nedir özelliği?

hocam, aluminyum alaşım ya da köpük, karbon alaşım bisikletler o derece pahalıdır. sebebi ise serçe parmağınızla bile kaldırabileceğiniz derecede hafiftirler.

bu durumda sen bisikler binerken o 200 250 tl ye satılan bisiklerlerde kendinle birlikte bi 20 25 kilo taşırken, bu tür bisiklerlerne kendinle ancak 1 ya da 2 kilo taşırsın yolda, bu da inanılmaz bir sürüş keyfi verir. yorulmazsın vs vs diye gider. bir de bisikletin sahip olduğu donanımların kalitesi de bu fiyatı yükseltir.

• İzmir'e doğru yola çıktık. Umarım bulabilir de alırız

• güzel seçim hocam bendede bi Trek var 1000 liraya almistim kadrosu gercekten cok hafif ve ömür boyu garantili bisiklet yağ gibi akiyor Trek lere bakabilirsin

• Maliyecileri mi takıcaksın peşimize.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep delik, cepken delik fakirlik diz boyu tühhh

• 100.000 TL+oturduğum evim var. 40.000 yada 50.000 daha toplayıp evide satıp site içinden bir ev ve araba alıcam kısmetse. herhalde 1-2 seneyi rahat bulur.
  • bisiklet sevgisini bilmeyen tröller basmış konuyu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

6bine yakın param var ama almak istediğim bişey yok. Ps4 çıkınca bi ihtimal belki.

Ha bide kulaklık lazım sony mdr v55 almayı düşündüm ama 200 lira zaten. bi ara alırım. Makine de lazım aslında basit bi tane canon sx150 düşündüm ona da, 280 lira.

Bi sürü şey çıktı şimdiden

allahtan almak istedigin bişey yok kardeşim 3 tane cıktı bi anda

• Kadro boyu hakkında bilgisi olan var mı ? Bidikletçi yardımcı olur herhalde değil mi

• Yıl olmuş 2013 hala bisiklete para verilir mi diyenler var. Eğer bisikletten anlamıyorsanız adamı neden baltalıyorsunuz ? 200 300 liraya ümit alın gezin işte karışmayın millete.

Bisiklet seçimi çok iyi lakin sana bir kaç öneride daha bulunayım o parayı gözden çıkardıysan.

1. Carraro CRX 960

2. Whistle Lakota 1160D Biraz pahalıdır diğerine göre ama hak eder.

3. Scott Scale 50 2009 Favorim ve bir süre önce kullandığım bisiklet. Tek geçerim. Avid Juicy ve XT nin bir arada olduğu harika optimize bir sistemi var.

Bisikletler hakkında yardımcı olabilirim sorun var ise.

• Ben çok iyi birikim yapardım lisede falan fakat üniv. geçince gelen para bitiyor ay sonu çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Yıl olmuş 2013 hala bisiklete para verilir mi diyenler var. Eğer bisikletten anlamıyorsanız adamı neden baltalıyorsunuz ? 200 300 liraya ümit alın gezin işte karışmayın millete.

Bisiklet seçimi çok iyi lakin sana bir kaç öneride daha bulunayım o parayı gözden çıkardıysan.

1. Carraro CRX 960

2. Whistle Lakota 1160D Biraz pahalıdır diğerine göre ama hak eder.

3. Scott Scale 50 2009 Favorim ve bir süre önce kullandığım bisiklet. Tek geçerim. Avid Juicy ve XT nin bir arada olduğu harika optimize bir sistemi var.

Bisikletler hakkında yardımcı olabilirim sorun var ise.

Merhaba. Önerdiğiniz modellerin fiyatlarını da yazmanız mümkün mü? Şuan yolda olduğumuz için Şarjımı idareli kullanmaya çalışıyorum. Bu modellerden birisi mutlaka vardır gideceğim bisikletçilerin birisinde. Ben olsaydım kesinlikle şunu alırdım dediğiniz var mı bu 4'ü arasından?

Trek ve Giant'ın da çok iyi modelleri vardı fakat üstündeki donanımdan hiç mi hiç anlamıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.