Şimdi Ara

Herkes nekadar birikimi olduğunu paylaşsın [SS'Lİ] BİSİKLETİ ALDIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
6
Favori
9.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

o paraya bisiklet mi alınır diyenleri takma.ben whistle miwok 1160D aldım 1500 liraya çevremdeki herkes burdaki bisiklet cahilleri gibi tepki verdi.sanane de geç.zevk senin zevkin kimse karışamaz-karıştırma.

Şuan izmir'deyim sedona 771'le carraro crx - 960 arasında kaldım. Birisini alıp dönme niyetindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

2800 bisiklet alıyorsun napıyo lan ne biçim bisiklet o

pedallara kendi basıyor :D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Çok büyük bir hata yapıyorsun güzel kardeşim.Bende senin gibi hevesliydim bundan 3 sene önce.Eğer şehir içinde trafik yol vs kullanmayı düşünüyorsan boşuna para verirsin.Sürecek parkur varsa alınabilir ama bu heves geçicidir unutma.

Kendimi bildim bileli bisikletim var. Geçen yıl da kullana kullana hurdaya çıkan bianchi - track mtb bisikletimle akşamları 2 saatte 40km civarı biniyordum. Oturduğum yer. kuşadası/güzelçamlı tarafları. Çok düzgün yol yok. Dağ etekleri/ milli park ve çıkılabilecek fazlaca yamaç var. Keinlikle geçici bi heves değil

ohoo zaten kuşadası güzelçamlı'daysan arasıra kesin bisikletke kuşadası merkez git gel yapıyorsundur sahil sitelerinden. o keyife paha biçilir mi be

Gidiyorum dostum. O uydukente doğru çıkan bayır asfaltı hiç molasız çıkabiliyorum. inişi paha biçilemez En son gittiğimde vites attırıcı janta grimişti Ağır ağır dönmek sorunda kaldım.

Herkes nekadar birikimi olduğunu paylaşsın [SS'Lİ] BİSİKLETİ ALDIM

Dostum bu hangi program acaba ? Birde ne gibi işlevleri var ?

• o paraya bisiklet mi alınır diyenler Mercedes ve BMW marka bisiklet fiyatlarına baksın...
    http://www.bisikletcim.com/urun/salcano-assos-29-xx1-29-bisiklet.aspx
    birde buna baksın TR fiyatı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nz9

Whisttle ve scot fiyatından dolayı biraz aşıyor
    Kredi kartıyla alacağız sanırım
    Carraroyu inceliyeyim.
    Bisiklet forunda konu açtığım zaman 920'yi koymuştum seçenekler arasına ama pek önerilmedi. 960'ın farkı ne

Mutlaka fark vardır xt vardır xt+ vardır ama o kadar abartılacak fark yok prof. açıdan bakılırsa. Ama senin yerinde olsam uzun ömürlülük açısından ve " kaliteyi " yaşamak açısından scott u tercih ederdim taksitlendireceksiniz nasıl olsa uzun vadede 100 lira fark pek dokunmaz emin ol :) Zaten onu alınca suluk mini pompa km saati falan hediye ederler diye umuyorum.

Şuan visikletcideym. 960'a bakıyorum. Çok hoş. Sedona sram. Parçası daha zor bulunabilir diyor ne yapayım?

Sram x kaç olduğu önemli ama dediği de doğru zor bulunabilir parçalar, biraz tuzlu. 960 Güzel bisiklettir içine sindi ise neden almayasın :)

Geldiğiniz iyi oldu. Üstündeki donanım bakımından karşılaştırınca eksilerini ve artılarını söyleyebilir misiniz?
    Tasarımı çok hoşuma gitti

Hangi iki bisikleti ? Birisi 960 ta diğeri ?

Sedona 771

1. Carraro maşa da tokatlıyor Rock Shox
    2. Sedonada Sram x7 var Carraro da Shimano BL-M675 Fark sorarsan ikisi de hidrolik ama 711 dekinin pabuçları, 960 dakinin rotoru daha iyi.
    3. 711 de sram x7 set vites var 960 da SLX Plus 30 Vites. Aralarında kalite farkı performans bakımından yok görüntü ve malzeme kalitesi bakımından az da olsa var. x7 üstün bu konuda ama kırılır bozulur bir şey olursa parçasını zor bulursun, pahalıdır.
    4. Lastik ve jant da 960 tokatlıyor.
    5. Selede hemen hemen eşitler.

Kadroları zaten kendine has.

• 35 lira var internet faturasını ödeyecem
  • quote:

Ben başlıyorum. 1 yıl boyunca haftalıklarımı ve staş ücretimi gıdım gıdım biriktirdim. Yarın büyük gün olabilir, izmire gidip bakacağız. Eğer bulabilirsem 771 almayı düşünüyorum.

1600liram var. Annem de 1000lira destekte bulunacak

Düzeltme: bisiklet 1600 lira değil. 2800 lira

Akıl gitmiş

kendi kendinemi gidiyo o bisiklet ?

• 5000 küsür birikim hesabımda var. Her ay 200-300 atıyorum oraya. Öğrenciyiz haliyle harcama da çok oluyor ama biriktirmeye çalışıyorum işe girip 40 bin falan yaparsam araba alacağım

• sanırım 100 tl
  • 771 den daha iyi bir şey alırsın onunla ve ilk bisikletinse bu kadar fazla para harcamana gerek yok
  • quote:

Çok büyük bir hata yapıyorsun güzel kardeşim.Bende senin gibi hevesliydim bundan 3 sene önce.Eğer şehir içinde trafik yol vs kullanmayı düşünüyorsan boşuna para verirsin.Sürecek parkur varsa alınabilir ama bu heves geçicidir unutma.

Hocam kendi adına konuş, 15 yaşındayım hayatımda ilk defa geçen yıl bisiklete bindim dandik bi bisiklet vardı yetmemeye başladı sonra 700 liraya ikinci el bisiklet aldım 3 ay kullandım bütün parçalarını öğrendim trafikte kullanmaya alıştım o da yetmemeye başladı 2 ay sonra sattım şimdi 1500 TL'lik bir bisiklet alacağım ben de.
  • 35 $ 5 € 0 TL.
  • Elinde 771'in 2012 modrki varmış. Kararsız kaldım dönüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

bankada 150 tl var.
    bu hafta 400 tl alacagim.
    hedefim gitar ve bisiklet almak. ama birinden birini buyuk ihtimalle alamayacagim. umut.avi bizimkisi.

Yerinde olsam gitar alırdım. Biz bisiklet aldıkta ne oldu? O kadar masraf ettim çalışırken haftalıklarımı verdim yok vites yok hız göstergesi bilmemne şimdi arkadaşın bodrumunda çürümeye terk edildi.
  • Cuzdanda iki ekmek parası var yok

• quote:

Earth_Dreams

Endomondo

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLiseli

quote:

Hocam kendi adına konuş, 15 yaşındayım hayatımda ilk defa geçen yıl bisiklete bindim dandik bi bisiklet vardı yetmemeye başladı sonra 700 liraya ikinci el bisiklet aldım 3 ay kullandım bütün parçalarını öğrendim trafikte kullanmaya alıştım o da yetmemeye başladı 2 ay sonra sattım şimdi 1500 TL'lik bir bisiklet alacağım ben de.

Iki modeli de gördüm ama donanım bilgim olmadığı için kararsız kaldım dönüyorum.
    Donanımları hakkında nerden bilgi alabilirim?

Ilk bisikletim değil

• Eh işte 3-5 bitiktirdim bende

Odaya bi sandelle falan almak lazim baksana bonboş

• Altın yatırımında erittiğim güzel bir miktar ve borsadan üniversite giderleri için çektiğim paraları sahip olduğum elektronik eşyaları ve özellikle kulaklıkları saymazsak cebimde 20 lira var sanırım.

EK: Görgüsüz konunun görgüsüzüyüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.