Şimdi Ara

Herkes Okusun...!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SuperTakato Oyunda Bana Küfür Edip Kaçıp Duruyor!Arkadaşınsa Söyle Yoksa Report Edicem.
    Ayrıca Kim Olduğun Önemli Değil Ne Olduğun Önemli
  • Küfür felan etmedim!Saçmalamayı kes!
  • Mert eger düzeldiysen oyuna devam et ve bi daha da eski günlere dair konuşma herkes seni sro_mert olarak tanısın
  • Tamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan ToLgA

Küfür felan etmedim!Saçmalamayı kes!

Oyunda Palmon Drop Arıyordum Sen Biti Az Buldun ve Küfür Ettin Çok İyi Hatırlıyorum
  • Zuha o ezik senmiydin..Öyle salakça rakamlar teklif edersen tabiki laf yersin..
  • Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=262247

Pencereyi kapa ?
  • lucario nick ne ?
  • Rukario
  • Böyle şikayet etmeyle bir yere varılmaz gel battle a yiyosa bir yerin..(bkz.ezik)
    (bkz.laf atıp kaçan kişiliksiz kimse)
    (bkz.bunları okuyup ... olan kişiliksiz yaratık)
  • Herşey Battle Olsaydı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanikadem

Mert eger düzeldiysen oyuna devam et ve bi daha da eski günlere dair konuşma herkes seni sro_mert olarak tanısın

@yanikadem : cidden düzeldim yeterki biraz inansınlar görürler...Bir ara senlede takılırız görürsün düzeldiğimi birkaç kişi bilir artık item aktarma işlerinde güvence veriyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Sro_Mert

quote:

Orjinalden alıntı: yanikadem

Mert eger düzeldiysen oyuna devam et ve bi daha da eski günlere dair konuşma herkes seni sro_mert olarak tanısın

@yanikadem : cidden düzeldim yeterki biraz inansınlar görürler...Bir ara senlede takılırız görürsün düzeldiğimi birkaç kişi bilir artık item aktarma işlerinde güvence veriyorum

@Sro_Mert : Bende sana diyorum ki eger gercekten düzeldiysen her zaman yanındayım

• quote:

O kadar çok ta küfürbaz değilim çinde azımdan bile küfür çıkmadı

Geçen haftasonu Ahmet'le (taichi) kasarken sen bedava aura vericem diyip, daha sonra "s.e y.....am, ben enayi miyim" vb. söylediğin lafları unutmadık. Ama oyunda öyle söyleyip burda böyle demen ilgi çekici
  • Bak gene bişeyler cıkıyo ortaya :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

O kadar çok ta küfürbaz değilim çinde azımdan bile küfür çıkmadı

Geçen haftasonu Ahmet'le (taichi) kasarken sen bedava aura vericem diyip, daha sonra "s.e y.....am, ben enayi miyim" vb. söylediğin lafları unutmadık. Ama oyunda öyle söyleyip burda böyle demen ilgi çekici

fazla küfür çıkmadı demek istedim yanlış anladın herhalde arada sırada küfrediyorum

• Bizde salaktık ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nuR^^

Bizde salaktık ya...

• quote:

Bizde salaktık ya...

• quote:

Bizde salaktık ya...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.