Artık gerçek kimliğimi ortaya çıkarma zamanı geldi...Ben aslında Lord_Zeke korede yalan söyledim size çünkü kıskanıyordum..arkadaşım yoktu...Çin geldi yeni bir msn adresi açıp hesap açıp sizinle tanışmaya kalkıp değişebileceğimi göstermek istedim...
DoomDay korede birbirimize düşmandık ama artık gerçek kimliğimi öğrendin
SuperTakato sen hep ii bir dostumdun aramızda hiç sorun olmadı kendine iyi bak
Çoğu kişi artık değiştiğimi yardımsever olduğumu ve hatta güvenilebilecek biri olduğumu öğrendi...
Artık Gerçek kimliğim ortaya çıktığına göre Digimon'u Bırakıyorum
Herkese İyi Kasmalar
aslında tahmin etmiştim,zaten lord_zeke nin adı mertti ve sro oynuyordu(n).zaten şimdi nick in sro_mert ,yeni eski kavgası sırasında eski olduğunu ve diğer eskiler gibi havalanmadığını söylüyordunki bunu dediğine göre büyük ihtimal eskilerle anlaşamayan biri olman gerekiyordu ve anlaşamıyordun zaten (üstüne alınma).
Sen olduğun epeyi bi belliydi zaten. ama sen şimdi niye oyunu bırakıyorsun ben onu anlamadım
Sro_Mert, Lord_Zeke bilmemde aklıma geçen gün Ahmet le olan konuşmamız geLdi
Aynen niye bırakıyonki:D
korede anlaşamıyordum ama çinde anlaşmaya başladım doomday ile korede anlaşamıyorken çinde ise kanka olmuştuk...Doomday bana item verdi item aktarma yapcaktık olsa benim kaçmam gerekirken kaçmadım çünkü güvenilir biri olmak istiyordum...Başkalarıyla anlaşabileceğimi kanıtlamak istiyordum
şimdi doomday gerçek kimliğimi öğrenirse kankalığımız bozulacak ve bu yüzden oyuna devam etmem mantıksız....Çoğu kişi ile iyi arkadaşlık kurdum ve ne kadar güvenilir olduğumu kanıtladım
Değişebildiğimi gören gördü görmeyen düşman olarak kalmaya devam edebilir
olsun ben seni 2 kimliğinlede sevmiorum
Olm msndede dedim geçmiş geçmiştir o olayları unutmanız gerekiyor ama oyunu bırakma derim ne olursa olsun genede sen bilirsin..
Atıcı Mert mi? Hani abisinin koreli arkadaşı admin olan?
yok o değilim ya başkasıyla karıştırdın galiba beni
@ronaldinho_1: Aynen knk @Ottoman_PoweR: Shop'dan hack yapan, askere gidip bir daha gelemeyen çocuğun kardeşi galiba
quote:
Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL
@Ottoman_PoweR: Shop'dan hack yapan, askere gidip bir daha gelemeyen çocuğun kardeşi galiba
Bencede o sensin. Başka bir Mert tanımıyorum Digimondan çünkü.
Oyundan DoomDay ve Ronaldinho ile konuştum bana kızgın değiller...Şuan sadece Salih kızgın....Eğer Tepkiler fazla olursa oyunu silerim hesabı başkasına bırakırım...Aksi takdirde arkadaşlarım Ronaldinho , DoomDay , SuperTakato , Wormbattless ile oyuna devam edeceğim
bence devam et onlar geçmişte kalmıştır :D
Benim sana karşı olan tepkim Lord_Zeke'den dolayı değil, KingBoy93'de de adamakıllı biri değildin zaten.
geçmişi geçmişte bırakıp dewam edin beyler bende geçmişte çok iiydim şimdi de öle olmaya çalışıorm geçmiş geçmiştir...
Gerçekte ne olursan ol ben seni sevdim ve kankam oldun gibi hissettim.Bence bırakma digimonu.İlk türkle party mi senle kurdum.Benim için özel bir arkadaşsın.Digimonu ve bizleri bırakma
Not:Beni isteyen kınayabilir isteyen istediğini diyebilir.Ben bu sözleri öylesine değil gmnülden tüm kalbimle söylüyorum!
quote:
Orjinalden alıntı: WormBattles
Gerçekte ne olursan ol ben seni sevdim ve kankam oldun gibi hissettim.Bence bırakma digimonu.İlk türkle party mi senle kurdum.Benim için özel bir arkadaşsın.Digimonu ve bizleri bırakma
Not:Beni isteyen kınayabilir isteyen istediğini diyebilir.Ben bu sözleri öylesine değil gönülden ve tüm kalbimle söylüyorum!
quote:
Orjinalden alıntı: Sro_Mert
yok o değilim ya başkasıyla karıştırdın galiba beni
Atma olayını falan bilmiyorumda bu mert kufurbaz mert mudda herkezle kufurlesen hırsızlık yapan bi arkadasimizdi
quote:
Not:Beni isteyen kınayabilir isteyen istediğini diyebilir.Ben bu sözleri öylesine değil gmnülden tüm kalbimle söylüyorum!
Kankam benim bu sözlerini okuyunca çok duygulandım...Rahat ol seni digimonda yalnız bırakmayacağım
@Call of : O kadar çok ta küfürbaz değilim çinde azımdan bile küfür çıkmadı...Lilylere hariç ama hırsızlığa gelirsen haklısın ama onuda azalttım...Korede türkleride dolandırırdım ama çinde dolandırmıyorum artık ne yapmam gerektiğini biliyorum ben...Bu arada beni güzel açıkladın tebrikler
quote:
Orjinalden alıntı: Sro_Mert
quote:
Kankam benim bu sözlerini okuyunca çok duygulandım...Rahat ol seni digimonda yalnız bırakmayacağım
@Call of : O kadar çok ta küfürbaz değilim çinde azımdan bile küfür çıkmadı...Lilylere hariç ama hırsızlığa gelirsen haklısın ama onuda azalttım...Korede türkleride dolandırırdım ama çinde dolandırmıyorum artık ne yapmam gerektiğini biliyorum ben...Bu arada beni güzel açıkladın tebrikler
Ne demek vazifemiz duzelebildigine sevindim ama fazlada kasma kendini kendin gibi ol yavas yavas degistirirsin kendini