Bildirim
Herkes oyun klasörünü paylaşsın ! (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
şu konular sıkmadı mı artık ?
konuyu açan korsancıysa, orjinal oyunlarını gösterenlere "bir oyuna xxx lira verecek kadar enayi değilim" demek için
konuyu açan orjinalciyse, korsancılara 3kuruşluk silme bundle dolu hesaplarını göstererek "bakın xxx tane orjinal oyunum, pis korsancılar, fakirlik yapmayın" demek için açılıyor.
bitsin artık bence -
-
Steam haricinde BF 3 ve Plants and Zombies var bir de söylemişken tam söyliyeyim ne kadar araştırsam da bulamadığım ve korsan indirmek zorunda kaldığım NFS underground 2 var -
Niye pişmansın onu anlamadım? -
-
Çarpı attıklarım steam dışı olan ve günlük oyunlar . Diğerleri sahip olduklarım -
Klasör güncellendi ; Yeni üye Hitman Reyiz
-
Yas 18 den kucukse anlarim korsan oyunu bir nebze.
Ama 18den buyukseniz ve hic orjinal oyununuz yoksa bir sikinti var demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buyrun beyler elden geldiğince uygun fiyat yakaladıkça iyi oyunları toplamaya çalışıyorum. neredeyse tamamını burada forumdan aldım zaten, çok çok uygun fiyatlara bulunabiliyor nereye bakacağınızı bilirseniz. orj oyun iyidir, azıcık araştırmak fiyat bulmak gerekli sadece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metebyr -- 22 Ağustos 2014; 14:24:38 > -
Oyun klasörünü geçtim bir tane oyun bile yok bilgisayarımda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Directx31
quote:
Orijinalden alıntı: Adittorie
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: michael01
torrent kullanarak kime para kazandırıyorsun? türk torrent programı var mı da onu kullanıyorsun
Gavur oyun şirketlerine para kazandırmam
Eğer Crysis Serisi , Monochroma ve Mount&Blade Serisi'nin korsanı varsa pc'nde aç kapıyı Cemil Efendi .
Ayrıca Crysis türk mü
Yerli Kardeşler'in .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: michael01
torrent kullanarak kime para kazandırıyorsun? türk torrent programı var mı da onu kullanıyorsun
Gavur oyun şirketlerine para kazandırmam
Eğer Crysis Serisi , Monochroma ve Mount&Blade Serisi'nin korsanı varsa pc'nde aç kapıyı Cemil Efendi .
Ayrıca Crysis türk mü
Yerli Kardeşler'in .
Geriye kalanlar
-
Bunlar var,bir de ps3te aldığım baya oyun var.Dijital olarak 5-6 tane duruyor.Kutulu en az 30 tane oyun geçti elimden,hepsini satıp takasladım o yüzden 3 tane kaldı.
Orjinal oyuna ulaşmak bu kadar kolayken korsan kullanmak bana mantıksız geliyor.3-4 yıldır PS3 kullanıyorum sadece bir kere 130 lira verdim oyuna.Çıkar çıkmaz çok oyun aldım hepsi psnden.60 liraya geldi her biri,sıkılınca 40-50 arasınada sattım.
Kopya oyunlardanda daha bir mafia 2 oynadım,gerisini oynamadım.
-
-
orijinal oyuna karşıymış. velede bak sen.
Grid
Fc3
Outlast
Batman var
Sniper ı nedense beğenemedim
Kalanlarını indireceğim
Teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X