Bildirim
Herkes oyun klasörünü paylaşsın ! (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmürcekAdam
Bu aileye Mafia 2 yi de dahil edicem yakın zamanda
Mafia 2 hayatimda oynadigim en guzel oyun, steamden aldim indirdim direk oynamaya basladim, ayni gunun aksami oyun bitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon
quote:
Orijinalden alıntı: gibbon4071
Buyur bunlarda benden.
Çüş kardeş,hepsini oynadın mı? Hyır.
Amacın ne? Bilgisayarı çökertip konu açıp bizi uğraştırmak
Bunlar da benden olsun bari.CD'dekiler haricinde bu kadar.Bir DVD kutusu oyun daha var.
Yok kardeşim milleti uğraştırmak gibi bi amacım olamaz ne haddime.Adam konu açmış bende bi ss attım kötü mü ettim.Sizi dahili bileşenlerden iyi biliyorum.Biçok insana yardımınız dokunuyor.
İnanın hepsini oynuyorum.şu an evimde internet yok e bende napiyim oyundan başka.oyuna sardık mecburen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok kardeş çok şükür evliliğime bi zararı olmadı.Abartmadan oynuyorum çünkü.öyle oturduğum zaman 8-10 saat oturuyorum ki.Canım sıkılınca oynuyorum ondan da sıkılınca hemen kalkıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne bileyim o kadar oyun garibime gitti -
quote:
Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon
Ne bileyim o kadar oyun garibime gitti
İnan bana evde net olmayinca uğraşacak başka bişey kalmıyor pc de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetY58
Grid
Fc3
Outlast
Batman var
Sniper ı nedense beğenemedim
Kalanlarını indireceğim
Teşekkürler
Peki -
herkes mi zengin lan -
Lol ü nasıl ekledin -
quote:
Orijinalden alıntı: WaReZ
orijinal oyuna karşıymış. velede bak sen.
Muck -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Lol ü nasıl ekledin
Steam'i aç , kütüphaneye gir . Sol at tarafta "+ Oyun Ekle" diye bi yazı olucak . Ona tıkla . "Oyun Kısayolu Ekle" yazısına tıkla . LoL'ü bul listeden . "Seçilen programları ekle"ye tıkla . Artık kütüphanende gözükücek :) -
Teşekkürler oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: Directx31
quote:
Orijinalden alıntı: thanatos2
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: drfree1
Steam listesi desen bari la
Orjinal oyuna karşıyım.
orjinal oyun koleksiyonu yapıyorum maalesef kusura bakma not:çok pişmanım
Hepsi korsan DVD kimi yiyon la sen
evet hepsi korsan dvd yersin inanırsın diyordum ama yemedin helal olsun bu arada bunlar benim değil arkadaşımın orjinal oyunlar pahalı olduğu için fazla oyun alamıyorum evde anca 3 tane fln pc orjinal oyun vardır orjinal oyun daha iyi görsel olarakta ama mod olsun istiyorsan torrent te hello de bu arada neden o kadar çok kızdın ben sadece denedim seni arkadaşım dan rıca ettim oda dvd lerinin fotosunu attı bana ok bro :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8FB5351A6 -- 22 Ağustos 2014; 17:02:18 >
-
-
en iyisi steam oyuna dlc ler güncellemeler bi dünya şey geliyo hem istediğin kadar yükle hiç bişey bile olmuyo al indir oyna kalsın süs gibi bi tanıdığımın 300 e yakın oyunu vardı veya da daha fazla torrent i orjinali bırak steam e katkıda bulun bence en iyisi bu dimi dostum.. -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Adittorie
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Adittorie
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: michael01
torrent kullanarak kime para kazandırıyorsun? türk torrent programı var mı da onu kullanıyorsun
Gavur oyun şirketlerine para kazandırmam
Eğer Crysis Serisi , Monochroma ve Mount&Blade Serisi'nin korsanı varsa pc'nde aç kapıyı Cemil Efendi .
Ayrıca Crysis türk mü
Yerli Kardeşler'in .
Geriye kalanlar
EA'in tüm elemanları Amerikan , Ubisoft'un Fransız , Square Enix'in Ingiliz mi veya Arçelik'in tüm çalışanları Türk mü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X