Şimdi Ara

herkes oyunumu bırakıyor? yoksa ne oluyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antiokhos

quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

bir soruda daha soracağım. Path of exile oyunu mac platformu var mı? yoksa windows platformumu sadecE?

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/48708

ya port yani... peki bu portta sorun olur mu acaba?

Edit: Oray çok teşekkür ederim. şimdi download ediyor oyunu.... bakalım açılacak mı.....

Oyunu açabilmen için birde keye ihtiyacın var unutma

Bu gün gece yeniden başlıyacak sanırım oyun + bedava... Hemen alın üyelik

• quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

quote:

quote:

quote:

bir soruda daha soracağım. Path of exile oyunu mac platformu var mı? yoksa windows platformumu sadecE?

Edit: Oray çok teşekkür ederim. şimdi download ediyor oyunu.... bakalım açılacak mı.....

bende merak ettim oyunu free to play mi olacak beta dediğine göre henüz çıkmamış beta keyi nasıl edineceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3pisode

quote:

quote:

quote:

quote:

bende merak ettim oyunu free to play mi olacak beta dediğine göre henüz çıkmamış beta keyi nasıl edineceğiz?

Bu gece free ye geçiyor. Tüm oyun baştan başlıyacak. Pvpde var şimdilik bedava

• download dediğimizde msi uzantılı bi dosya çalıştırmaya çalışıyor nedir bu ? birde bu kadar indireceğiz kaçadır neyin nesidir :D
  • Mac olan arkadaşlar..... Oyun açılıyor amaaa Oyunu full screen oynayamıyoruz...
    D2 gibi bir çözünürlükte oynuyoruz ve mouse'un pixelleri tam tutmuyor yani yaratığıın üzerine tıkladığınızda yaratığın yanına gidiyorsunuz hemen dibine gidiyorsunuz... ne yaptıysam olmadı...

3,6 versiyonuna göre konuşuyorum....
  • pl100 barbarım var diğer sınfların da 60 lvl oldu. Arada girip oynuyorum o da ya arkadaşlara yardım etmek çin ya da item farm yapmak için. Soğumadım desem yalan olur. Bekliyoruz bakalım değişiklik olursa yardırırız. Şimdilik Path of Exile'e merak saldım.
  • path of exile tutarsa, aktif d3 oynayıcıları d3 ün yüzüne bakamz daha..arada sırada ne var ne yok diye girilen bir oyun olur.o da sırf harcanan emek ve paralar için.
  • Patch geldiğinde gene bir hareketlenme olur. Fakat bu aralar nereye baksam Path of Exile ı görüyorum. Bu oyunda baya bir Diablo 3 oyuncusunu çalacak sanırım...
  • Exile bence maalesef yerine tutmaz d3 ün. Oynayıp gördüğüm kadarıyla oynanabiliyesi biraz düşük. Oynadınızmı bilmem ama biraz LOKİ tadında olmuş. Skillere ve oyunun mantığına baktığımızda ise gayet güzel. Pvp var + oyun bedava. Neden olmasın? Ama bir diablo değil :)
  • quote:

Exile bence maalesef yerine tutmaz d3 ün. Oynayıp gördüğüm kadarıyla oynanabiliyesi biraz düşük. Oynadınızmı bilmem ama biraz LOKİ tadında olmuş. Skillere ve oyunun mantığına baktığımızda ise gayet güzel. Pvp var + oyun bedava. Neden olmasın? Ama bir diablo değil :)

hadi amaa.... azıcıkta olsa d3 bunun gibi olmalıydı demedin mi???

ben sevdim açıkçası... ve beta key satın aldım
  • Ben dedim. Aslında güzel de olabilirdi.
  • Path of exile başlıyo ondandır
  • Benim içinde bitmiştir geç bile kaldım.
  • quote:

quote:

Exile bence maalesef yerine tutmaz d3 ün. Oynayıp gördüğüm kadarıyla oynanabiliyesi biraz düşük. Oynadınızmı bilmem ama biraz LOKİ tadında olmuş. Skillere ve oyunun mantığına baktığımızda ise gayet güzel. Pvp var + oyun bedava. Neden olmasın? Ama bir diablo değil :)

Ben azıcık değil, tam olarak diablo 3 böyle bir sisteme sahip olmalıydı dedim Diablo 3 bu oynanışıyla ve grafikleriyle poe'nin tüm item, skill, end game sistemine sahip olsa benim için yuzyılın oyunu olurdu. Ama nerde...

• quote:

Orijinalden alıntı: OsCilLaToR

quote:

quote:

Ben azıcık değil, tam olarak diablo 3 böyle bir sisteme sahip olmalıydı dedim Diablo 3 bu oynanışıyla ve grafikleriyle poe'nin tüm item, skill, end game sistemine sahip olsa benim için yuzyılın oyunu olurdu. Ama nerde...

haaa timam ozaman:D POE'ye devam :)

• ya napıcaksınız grafikleri..sırıtmayan grafik olsun yeter..oynanabilirlik öğeleri daha önemli rpg lerde.

PoE d2 yi çok andırıyor...aslıdna d3 ün gitmesi gereken ytoldan gitmiş bir oyun...eğer sararsa eski d2 ciler d3 ü bırakır.

PoE yi denemedim ama yarın deneyeceğim...heyecanla bekliyorum
  • Diablo ekibinin işi zor valla. Ben anca expansionla kurtulur bu oyun demiştim gerçi daha kurtulmadı.Geleceği de pek parlak değil gerçekten bunca aydır hiçbir şey yapmadan geçirmişler.Blizzard ne yapmaya çalışıyor?Bu arada expansion parasız olmalı !!
  • PoE'nin grafiklerini tek beğenen ben miyim yahu? :) Atmosfer olarak D3'ten kesinlikle daha başarılı görünüyor. En azından taş taş gibi, toprak toprak gibi. Diablodaki bulamaç dokulara ısınamadım. Ancak D3'teki hızlı oynanış da bu oyunda yok gibi.

Durduk yerde iki oyunu niye karşılaştırdıysam gece gece...:) Yarın olsun da oynayayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha karanlık bir atmosferi var d2 tarzında ama oynanabilirlik hoşuma gitmedi yani oyun akıcı değil o yüzden 10dk oynayabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3pisode

daha karanlık bir atmosferi var d2 tarzında ama oynanabilirlik hoşuma gitmedi yani oyun akıcı değil o yüzden 10dk oynayabildim.

Hocam sen oyunu daha anlamamışsın ondan 10 dk sürmüş. Oyunun ilerleyen bölümlerinde olanları bi bilsen varya yemez içmez lvl kasarsın. Oyunda Utkan!ın anlattığı kadarıyla 63 lvlden sonra random harita kaıtları düşüyo + upg edilebiliyo bu kaıtlar. ATIYORUM kaıdın ustunde %80 daha iyi item düşer %50 fiziksel dmg fazla gibi ibareler oluyormuş. Oyunda para yok sadece takas sistemi var. Oyunda eksiklik varmı? Evet var. Düzelirmi? Malesef bu oyunda düzelme imkanı yok gibi... Ama bu oyunu kavrayıp birdahaki oyunlarına hazır olmak bile oynatır bu oyunu.

Oynanabilirlik konusuna katılıyorum aslında ama yani skilin alanını bile kendin ayarlayabildiğin bir oyundan bahsederken 10 dk biraz az olmuş be hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.