Şimdi Ara

herkes oyunumu bırakıyor? yoksa ne oluyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pvp olsa devam edilebilir...En azindan scoreboard herhangibi birsey.. oyun duzelirse tabiki devam ederim ilerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

yaklasik 1000 saat oynama surem var bugun bende tum esyalarimi satip golda cevirip Gw 2 ye basliyorum bakalim isallah tatmin eder..Diablo duzelirse elimdeki goldlarla ilerde yeniden baslarim cok sans verdik ama oyunda yapicak birsey kalmadi..

Neden Gw 3 barasn iyi chardı. Oyun düzelir inş. hep beraber döneriz oyuna...
  • GW 2 çok güzel bir oyun ama devamlılığı yok. POE denemeni öneririm dostum... Kaç gündür oynuyorum. çok fena sardı beni:))) %100 PVP tarzında... biraz dövüşleri yavaş. ama güzel yani...:)
  • poe beta sanirim full ne zmn cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poe baktımda yani küçük biblo heykelleri almışsında onlarla oynuyormuşsun izlenimi verdi, yaramaz bence...
  • biblo heykeller mi???? şu upgrade eden itemlerden mi bahsediyorsun? bence onların diabloda olmayışı çok büyük bir eksiklik.... beyaz itemi magical hatta rare yapıyorlar..... D2 temasını geliştirmişler.....skill olayı özellikle 10 numara olmuş.. Tam RPG hissi yaratıyor. O karakter senin diyorsun. Ve orada birsürü skill yol haritası var... Bir sınıfın gidebileceği 12 build var... yani son level olduğunda kayabileceğin.... ve bu mükemmel bir oyun zamanı sunuyor sana... Haritalar random. Dungeonlar random....

Gem olayı çok iyi ama bir süreden sonra level atlama zorlaşıyor.... Ufak tefek eksiklikler var. Map'in görünümü ve dövüşlerin biraz ağır olması.. ama beta sonuçta... gelişecektir...

Ve bu 2 yıl sonra D3 oynanmazken POE oynayan insanlar olacak....

NOT:POE yapımcısı 10 kişilik bir ekip. Ve Sık sorulanlarda beta paketini alanlarla 2.2m $ yaptık diye yazmışlar. Yazık....:) Blizzard ise... biliyorsunuz zaten...

@nuribarash; oyun çıkış tarihi belli değil... şuan beta süreci var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiokhos -- 26 Ocak 2013; 21:26:22 >

• PoE ye başladım...

diablo3 le karşılaştırırsak diablo3 kesinlikle grafik, oyun fiziği, hız akışkanlık ve combat sisteminde daha iyi.

PoE ise mükemmel bir oynanabilirlik sunuyor. İlk başladğınızda grafikler ve oyunun fiziğinden dolayı yadırgayacaksınız. Biraz sabredin. Mola verin. Birkaç gün sonra beyniniz alışıp kabulleniyor ve cidden zevk almaya başlıyorsunuz...Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

PoE ye başladım...

diablo3 le karşılaştırırsak diablo3 kesinlikle grafik, oyun fiziği, hız akışkanlık ve combat sisteminde daha iyi.

PoE ise mükemmel bir oynanabilirlik sunuyor. İlk başladğınızda grafikler ve oyunun fiziğinden dolayı yadırgayacaksınız. Biraz sabredin. Mola verin. Birkaç gün sonra beyniniz alışıp kabulleniyor ve cidden zevk almaya başlıyorsunuz...Tavsiye ederim.

kesinlikle.... çok güzel passiveler var... birde önerim her level attığınızda skilleri kullanın.... dex intel strength filan bunlar d3 gibi düşünmeyin... ranger karakterime ben intel isteyen bir yol götürdüm... daha çok büyücü okçu moduna bağladı. Gemlerden gelen magicalleri kullanır oldum. Str bölümüne gittiğimde bu sefer daha dayanıklı oldum.. Dex li skilleri izlediğimde saldırı gücüm arttı....

pvp modada göz atın. Gerçekten eğlenceli...

• Genel olarak RPG ortamından bir süreliğine elimi ayağımı çektim bu aralar. Arada bir League of Legends girip 1-2 el atıp çıkıyorum, onun haricinde gerçek hayata yoğunlaştım biraz. Ama yakın zamanda kesin dönüş yapıyorum d3'e :) Runescape oynamış bir bünyenin level-item kasmaktan bıkması gibi bir durum söz konusu değil :D
  • selamlar. ben bir bliz fanatigiyim (ama holiganı değilim :P)

d3'ü sabırsızlıkla beklemiştim. Beta'da ne olduğunu pek anlamadan sever gibi olmuştum. Release sonrası hüsran.

30+ kulubu vardı. ona bakmak için girmiştim az önce. ne kavgalar dönmüştü şimdi o da kapanmış...

Şu anda iki makina yanyana birinde d3 diğerinde d2 olsun. d2'den aldığım zevki d3'ten kesinlikle alamam.

expansion çıkarsa, bliz'e karşı olan vazifemi yerine getirmek için alıp oynarım, sonra da rafa kaldırırım.

Sevgilerler... iyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

selamlar. ben bir bliz fanatigiyim (ama holiganı değilim :P)

d3'ü sabırsızlıkla beklemiştim. Beta'da ne olduğunu pek anlamadan sever gibi olmuştum. Release sonrası hüsran.

30+ kulubu vardı. ona bakmak için girmiştim az önce. ne kavgalar dönmüştü şimdi o da kapanmış...

Şu anda iki makina yanyana birinde d3 diğerinde d2 olsun. d2'den aldığım zevki d3'ten kesinlikle alamam.

expansion çıkarsa, bliz'e karşı olan vazifemi yerine getirmek için alıp oynarım, sonra da rafa kaldırırım.

Sevgilerler... iyi oyunlar...

dostum hepimizin hayran olduğu Blizz değil bu blizz.

el değiştirdi bliyosun. activision satın aldıktan sonra tamamen sadece kar odaklı düşünen dev bir şirket kimliğine büründü.

• O değil de PoE'ye mi sardı millet? General chatte item linkleyen bile yoktu sabah.
  • Poe Open Beta da sürekli bir lag dc furyası var. (Bedava bir oyun için gayet normal paralı olsa giren sayısı azalır) Oyun oynanabilirliği ve grafikler bana göre zayıf. Fakat oyunun adı üstünde beta. İllaki gelişim görülecektir. Oyundaki sistemler tamda D3 ü niye böyle yapmamışlar be kardeşim dedirtecek tarzda olmuş. Gerçekten bunu düşünen insanları tebrik etmek gerekli. Olayı gerçekten iyi okumuşlar. Ellerindeki hamurdan böyle bir ekmek çıkmış.

Şimdi düşünüyorum d3 ün ek paketi yayınlansa alırmıyım? Yoksa Poe ek paket yayınlayıp üyelikle alsa oyuna onumu alırım? Kesinlikle Poe'nin geleceğini görmek isterim ve onu alırım. (d3den adam olması çok zor) Neden?

Bu adamlar bu kadar sınırlı bütçe ve imkanla bunu yapıyorsa imkanları olsa neler yaparlar?
    Yere düşen beyaz itemlere bile (linkli soketleri dolayısıyla) acaba işime yararmı diye baktırıyorsa... Rare ve legenditemleri söylemiyorum bile ... O oyunda itemizasyon vardır diye...
    Bugün legend. itemleri inceledim. Ve legendery itemleri (çoğu) abartmamış ama yerede vurmamışlar tam kıvamında...
    Oyunda yok 300 all res yap, yok 30k hp haydi yallah vur patlat mantığı olmadığı için...

Son olarak oyunda bence acil değiştirilmesi gereken bir durum; oyunda mobslardan düşen itemlerin bir kaç sn sonra umumi hale gelmesi bence çok kötü. Çok fazla item hırsızlığı oluyor partylerde. Örnek bana çok lazım olan bir aura gem'i düştü fakat nasıl olduysa defalarca tıklamama rağmen alamadım ve başka bir eleman aldı ve haliyle geri vermedi... Bu durum drop düştükten sonra umumi hale gelme süresi uzatılarak (10 15 sn olmalı bence) giderilebilirmi acaba?

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.