Şimdi Ara

Herkes sitesini ve kendisini burada tanıtsın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adım Caner 2 senedir webmasterlıkla uğraşıyorum.Genelde hazır template kullanırım site yaparken .Bu aralar sitelerimin bannerlarını falan yaparken Photoshop programını kullanıyorum.İşte benim siteler;

1) paylasimforumu.com (Bu adres host yüzünden bu şekilde bugün-yarın yeni hosta geçiyorum değişik bi tasarımla geliyor bu site)
    2)www.sercanustuner.com (Bu siteyide benim bi tanıdığa yapmıştım dün.Gene hazır template kullandım.Ama genelde hazır templatelerde oynama yaparım)

İlk adresi banlamışlar galiba yazamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biperva_ -- 17 Ocak 2006 15:14:05 >

• Site tanıtım var da ben mi kaçıracam

Siteyi yaparken kişisel olarak katkısı nedir ve eğer varsa kimler yardım etti.
    Kimse yardım etmedi. Sitem wordpress tabanlı. Temayı da hazır olanlardan teki. Fakat tema üstündeki kimi değişiklikler ve sitemde kullandığım bazı eklentileri ben yazdım.

Sitesini barındırdığı hosting firmasının adı.
    www.labina.net , memnunum valla.

Siteyi yaparken kullanmış olduğu programlar.
    Temayı düzenlerken ve eklentileri yazarken -> fireworks ve dreamweaver ikilisi.

Sitenin içeriğini belirlerken nelerden etkilendiği
    Etkilendiğim bir yer yok. Yazıyorum kafama göre. Birçok haberi ise haber kaynaklarımdan buluyorum.

Ne kadar zamandır web sayfası yaptığı
    Klavyeyi 3 sene önce kullanmaya başladım. O süredir yapıyoruz iyi kötü birşeyler.

Aslında hangi meslekle uğraştığı ve yaşı
    Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisiyim ve hatta 4 saat sonra bir sınavım var Yaş 12 gün önce 22 oldu

vee tabi sitem ->www.dmry.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmRy -- 18 Ocak 2006 11:50:56 >

• Arkadaşlar anladığım kadarı ile yaş ortalaması hepinizin bana göre oldukça düşük. Siz gençlerin böyle şeylerle uğraşmaları oldukça iyi ilerki yıllarda inşallah çok daha iyi projelere imzalar atacaksnız. Forumdan tanıdığım 11 yaşında php program yazan web masterlar bile var aranızda.

Benim yaşım 41 işim elektronik. Web master lık işini sadece zevk olsun diye boş zaman bulabilirsem yapıyorum. Bir çok site yaptım ama çoğu ticari firma siteleri.

En son yaptığımwww.netgez.net sadece 1 haftalık bir çalışma için vakit ayırabildim. o nedenle scriptler değişiklik yapılmadan hazır halleriyle yüklendi.

Hosting hizmetini kendim veriyorum. Oda tamamen zevk için yeni başladım. Kar beklentim yok diyebilirim olursada hayır demem ama sponsor olduğum kişiler dışında hiç bir müşterim yok.

Türkçe sitelerin gelişmesini arzu ediyorum bu nedenle gerek hosting gerek başka konuda özellikle gençlere
    yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sso_06 -- 18 Ocak 2006 12:14:35 >

• meliksah16 kardeş hz-muhammed sitesini sen foruma sunmuştun galiba ama daha apamadınmı oooooooooooooooooo 1.5 ay önce falan görmüştüm neyse aferin sana başarılar
  • sevim site tasarımın güzel ama o bölmelerin arsaındaki çizgiler hiç hoş durmamış ama benimkinden güzel bana göre iyi iş ama gene sen o çizgileri yok et dinle beni
  • + Kişisel olarak bi çıkar için yapmadım..vakit geçirmek için sadece ..yardım edenler zombieonline, şirinler ülkesi, maverick..
    + hostticaret.net..
    + frontpage 2003..swishmax..gif movie gear..aaalogo...
    + eğlence amaçlı gezdiğim sitelerde en çok hit sağlayacak ve eğlenceli gelecek herşeyi koydumm.
    + 8-9 aydır uğraşıyorum... daha önce de yaptımda bişiilerr.onlar sitemynet gibi vs..
    + öğrenciyim 17 yaşındayım...

www.bozuksite.com

• jr ıvory bana bu online kişi konusunda yardım edebilirmisin
  • sitem professionel olamasa bile hoş bence girin bir bakıntıkla bir bak
  • www.f1ribery.com
  • WEB TASARIMCI ARIYORUM

PHOTOSHOP, FLASH, 3D MAX
  • walla bende ne yalan söliim ücretsizlerden yaptım.Ama 3bolume ayrıldıı için bi master tarafından yapmadım.Anasayfamı tripod,forum sayfamı kazorum,chat sayfamıda chattersonline den yaptım guzel bi site oldu sayılır.Hepinizi beklerim.www.serkans.tripod.com
    Walla en cokda chate beklerim.Arkadasların alay konusu oldum.Chat sayfama kimse gelmio die
  • Arkadaşlar buraya birsürü webmaster arkadaş takılıyor onlarında kenndilerini ve sitelerini tanıtmalarını bekliyoruz.

Ben şahsen 30 yaşındayım ama buraya takılan arkadaşların büyük bir kısmının yaşı benden küçük bu çok güzel birşey webmasterlığa bu yaşta başlamış arkadaşlar ileride çok iyi yerlere gelecektir. Bu bizler açısından sevindirici.

Kimse üşenmesin herkes buraya birşeyler yazsın....
  • Yaşım 20 yaklaşık 2 yıldır web tasarım ile uğraşıyorum son bir kaç aydır hosting domain web tasarım hizmetleri veriyoruz. Adım Eltun Halilov sitemiz:www.imranbilisim.net / com

Kısaca boyle
  • Yeni yaptım denilmez ama 1 ay oluyor.Hazır phpbb scriptini bir sürü modifikasyon ekledim.Temasını kendim hazırladım.Şu anda Phpbb Türkiye'nin düzenlediği yarışmaya katıldı ve oylaması yapılmakta.Site adresiwww.paylasimm.tr.cx 'tir.

Not: Oylamaya katılmak isteyenler tıklasın

• + Sitem Cebirhost.com da barınmaktadır..
    + Cebirhost.com unda sahiplerinden olan Umut abi ( kobeumut) ile birlikte başladık..
    + Gerekli dosyaları ben buluyorum o siteye ekliyor..yani teknik işleri kendisi yapıyor..
    + Önce Smf forumuyduk sonra silbaştan yapıp İpb ye geçtik..
    + Portal konusunda Donanimhaber.com dan yardımlar istedim ve bi kaç site önerdiler..o sitelerden yoa çıkarak gapman portalı bulduk..
    + üzerinde değiştirmeler yaptık dil vs. hepsini kendimiz değiştirdik..
    + İçerik için benimle birlikte forum içindeki yönetimden sorumlu olan UnderTaker, NeedLeFLuff, MedCeziR cep teşefonu için gerekli program ve oyunları vs. siteye yükledik..
    + Diğer kategorilere diğer arkadaşlar yardımcı oldular..
    + sitemizde katkısı olan herkese bir kez daha teşekkü ederim..

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

yukarıdakileri site hakkındaki bilgilerdi.. aşağıda kendi bilgilerimi veriyorum

+ 16 yaşındayım
    + Bilgisayarla uğraşmayı severim..
    + Lise 2 öğrencisiyim.
    + Düz Lisedeyim
    + İstanbul' da oturmaktayım.
    + Msn adresim d500guz@gmail.com :)

• +www.miogroup.com
    +medyahosting de barındırmaktayım fakat yakında bir reseller almayı düşünüyorum
    +dreamweaver ve adobe photoshop kullanırım frontpage fireworks vs.. zorunlu haller dışında kullanmam
    +Siteyi tasarlarken kimseden yardım almadım fakat yurtdışındaki bir siteden baya esinlendim

+Siteye gitmek için TIKLAYIN!

+Yaşım 23 matematik - bilgisayar mezunuyum 7 yılı aşkın internet 10 yıla yakın bilgisayar kullanıcısıyım
    +Visual Basic ve ASP bilgim ileri düzeyde fakat buna ragmen tasarımla uğraştığım pek söylenemezdi, tanıtım ve organizasyonlarla uğraştığım linkini verdiğim ajansım var. son zamanlarda ben de kendimi artık bildiğim işe vermeyi uygun gördüm, çok yakında bilişim hizmetleri veren bir site ve firma sahibi olarak karşınızda olmayı düşünüyorum.

• WEB DERSANESİ

YENİ YAPTIM BİRAZ ACEMİYİM
  • Açılalı yaklasık 8 ay oldu.5ay boyunca sadece smf forum hizmeti vermiştik.3aydır hosting ile ilgili içerikler koyarak bu konuda en iyi olmayı dusunuyorz.Tasarım sitemize aittir.Kullandıgımız script Smf Forumdur.
    http://www.hostingyardim.com
    http://www.hostingyardim.com/forum
    Site labina.net adresinde barındırılıyor.
    Yasım 19 E Kategorisi Basketbol Antrenörüyüm.Yaklasık 5 sene önce başladım ama daha başlamış sayılmam çünkü düzenimi daha kuramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_boombastic -- 26 Ocak 2006 10:57:53 >

• abi benim sitemde bu;-Giriş sayfasını Tripod da yaptım
    -Chat sayfasını chattersonline.com dan
    -Forumu kazorum.com dan
    -Bu Site daha yeni ama 2 yıldır siteyle uğrasıorum.
    -ilk sitemi mynetden yapmıstım.Hatta bizim sınıf sitemiz olmustu
    -15 yasındayım
    -Anadolu lisesine gidiyorum
    -Lise1
    okadar herseyimi söledim walla msnde werirdim ama gerek yok heralde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.