Şimdi Ara

Herkes sitesini ve kendisini burada tanıtsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
5.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar buraya bir sürü webmaster takılıyor bunların içinde amatörlerde profesyonellerde var
    Fakat kimse birbirini tam anlamıyla tanımıyor. Bence bu başlık altında yaptığımız siteleri paylaşalım.
    Paylaşımı yapacak arkadaşlar lütfen şunlarıda (Eğer özel birşey yoksa ) paylaşsın

+ Siteyi yaparken kişisel olarak katkısı nedir ve eğer varsa kimler yardım etti.
    + Sitesini barındırdığı hosting firmasının adı.
    + Siteyi yaparken kullanmış olduğu programlar.
    + Sitenin içeriğini belirlerken nelerden etkilendiği.
    + Ne kadar zamandır web sayfası yaptığı.
    + Aslında hangi meslekle uğraştığı ve yaşı.

Forumda bazı arkadaşlar bu forumda gerçek bir tartışma ve tanışma ortamı olmadığından şikayetçiler.
    Bence bu birbirimizi tanımamız için bulunmaz bir fırsat. Böylelikle yeni webmasterlığa başlamış olan arkadaşlarada ilham kaynağı olmuş oluruz.

Destekleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• siteyi yaparken soyturk abimiz yardım etti
    www.imranbilisim.net de barındırıyorum
    dreamweaver,photoshop ve not defteri ile bazı değişiklikler yaptım
    içerik belirlerken diğer sitelerden de yararlandım
    yaklaşık 1 yıldır web tasarımla uğraşıyorum
    şu anda lise 3 öğrencisiymi staj göüyorum bilgisayar programcılığı okuyorum

sitemiz adresiwww.sanalarsiv.com

destek ve yorumlrınızı beklerim arkadaşlar

• geziciler.netfirms.com

UCRETSİZ WEBMASTER HİZMETLERİ

yeter mi
  • Hazır script ama iyi gidiyor site 38 üye var.Ama yükselmeye devam et ama bence siteyi genişlet böyle kalmasın hazır script olunca fazla giren olmaz artık herkes birkaç saniyede hazır script kurabiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: emil.halilov

siteyi yaparken soyturk abimiz yardım etti

• - Siteyi yaparken kimseden yardım almadım Aspindir deki scriptleri değiştirip siteme uyguladım
    - Şu anda sadecehosting.com da barınıyorum fakat pahalı yakında hosthane.com a geçiyorum
    - Frontpage 2003 ve Photoshop
    - içeriği belirlerken benimsayfam.com dan etkilendim
    - 4 yıldır bu işle uğraşıyorum
    - Mesleğim Tıbbi Mümessil Johnson and Johnson Janssen-Cilag Firması , Yaşım 30
  • yaklasik 7 ay olddu

sitemde hazir tema kullandim ancak diger tasarimlar bana ayittir

uyelik sistemini hazir bi asp scripti modife ederek kurdum

normal bi uyelik scriptini asiri derecede gelistirdim kendi becerilerimle

sitemin genel olarak özelligi seslichat oldugu icin fazla bir icerik koymak istemedim

amacim dunyanin her yerinden insanlari yazili chattler yerine sesli bir sekilde diyaloga gecirrmek

su anda kayitli 12 bin userim var

hosting sirketimwww.dataxi.com cok memnunum

5 aydir falan kendimi bu ise vermis durumdayim

su anda asp.net kursuna gidiyorum bostayim meslegim budur

yarismaci arkadaslara basarilar dilerim: P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLi_ZaL -- 14 Ocak 2006 16:33:06 >

• Güzel bir konu açmışsın, ben de bu bölümdeki arkadaşlarımı daha yakından tanımak isterim.

Site:http://www.ekitaplink.com

Siteyi kendim yaptım sadece fikir olarak bazı arkadaşlardan yardım aldım, danıştım.
    Host: Atlaspronet
    Programlar: Fireworks+Dreamweaver(asp+html)+Javascript Hazır Menu(dynamicdrive.com)+Mssql 2000

2005 hazirandan beri web tasarım ile ilgileniyorum, tasarımdan çok programlamayı seviyorum, şu an asp.net+c# öğreniyorum. kısmetse bilgisayar üzerine yüksek lisans yapacağım.

İtü maden mühendisliği 3.sınıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finney -- 15 Ocak 2006 1:46:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hazır scripte giren olmasaydı sen ben ve diğerlerinin bu forumda işi olmazdı bilmem anlatabildimi

site için yorumlarına teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: c@ner

Hazır script ama iyi gidiyor site 38 üye var.Ama yükselmeye devam et ama bence siteyi genişlet böyle kalmasın hazır script olunca fazla giren olmaz artık herkes birkaç saniyede hazır script kurabiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: emil.halilov

siteyi yaparken soyturk abimiz yardım etti

• Bu da benim sitem.
    www.korkutt.cjb.net
    Siteyi ben yaptım. Gerek tasarım gerek içerik açısından herşey bana ait. Zaten bunu sitede belirtiyorum. Sitemdeki içerikler eğitime destek amaçlı olarak bulunuyor. Halen ekliyorum yenilerini. Henüz tam bitmedi ama bitse alacağı hit baya olur bence. Genelinde siteyi yaparken macromedia ve yardımc programları kullandım. Her türlü web işini yapabilirim. Site, banner, logo, amblem çalışmalarımda kendime güveniyorum. Özellikle grafiği çok iyi işlerim. Birçok kişiye logo ve banner yaptım. Hepsi hayran oldu. Bu arada anadolu meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim. 18 yaşındayım. Okul bitince webmaster olarak bi yerde çalışcam. Tabi öss ye de çalışcam bu zamanda. Sitedeki html kitabı var tamamen komplesi bana aittir. Herkes alabilir. Dosyayı indir seçeneği var zaten. Web tasarımının komple kitabı yakında geliyor. Yaklaşık 350 400 sayfa olacak. Bitirince hemen koycam. Ama direkt .com filan almayı düşünüyorum. Bıktım şu reklamlardan çünkü. Web konusunda her türlü desteğe açığım. Msn imzamda var. Herkese kolay gelsin.

• Sana katılıyorum bende ilk site yapmayı hazır kodları ve hazır şablonları kullanarak öğrenmiştim.
    Yalnız senin sitende dikkat edilecek nokta şu bir ücretsiz hostta değilsin ikincisi domain adın var bence buda yeterli.

Bence burada bunları değil konu başlığıyla ilgili şeyleri paylaşalım

Burada bazı şeyleri paylaşmaktan utanmayalım bence. mesela yaş ve meslek.

Çünkü önemli olan kişinin yetenekleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekanat -- 14 Ocak 2006 17:33:59 >
  • www.icon.npx.de

created by icon
  • imza imza söyle bana sende kimsin.
  • imzanı silmişler kardeş :D sen yaz istersen daha sağlam olur

quote:

Orjinalden alıntı: cera

imza imza söyle bana sende kimsin.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endorphene -- 16 Nisan 2006; 9:01:30 >
  • Yaklaşık 2,5 senedir web ile uğraşıyorum bunun 1 senesi basit HTML kodlama ve basit grafik çalışmaları ile geçmiştir
    yaklaşık 6 ay kadar Photoshop üzerine yoğunlaştım ve Photoshopta kendime özel tasarımlar yapmaya başaldım.
    Bi kaç yerde grafikerlik yaptım. sonra Web programlamaya yöneldim. yönelişimin nedeni nete bulunduğum durum oldu.
    ve Programlama olarak kendime PHP yi seçtim. İlk başlarda ne kadar acemilik çeksemde bu acemiliğimi çevremdekileri
    rahatsız ederek değil araştırma yaparak geride bıraktım. Ve o zmandan bu zamana bu şekilde devam etmekteyim..

Kullandığım Programlar : Photoshop + Frontpage + Ulead Series + Corel Draw + Notepad++ ve bazı tasarım programaları
    Bildiğim Yazılımlar : PHP + PHP3 + MySQL + ASP ( giriş seviyesinde ) + Javascript
    Hosting : Kendi Hosting Hizmetim var.
    Web Sitem :www.asgrup.net
    Yaşım : 21 , Adım Soyadım : Ali Soytürk , İstanbul / Pendik | Açıköğretim İşletme 1. Sınıf

• apostylee, assembly, absolut-master, parazit, şizofrenik, tyranid, pijaje, cera, fatihx, cardigan ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar, bekliyoruz tanıtımınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finney -- 15 Ocak 2006 18:13:27 >
  • cidden güsel olmuş topik

meslek:özel bir şirkette bilgi işlem müdürü
    endüstri meslek lisesi elektrik bölümü mezunu
    2 yıllık elektronik 4. sınıf öğrencisi (askere gitmemek için hikayeden bişiy işte )
    çok aktif bir şekilde olmamakla beraber 3 yıl felan oldu web işleriyle uğraşıyorum
    .Net e geçmek istiyorum herşey tamam fakat zaman yok (keşke günler 60-70saat olsaa daha siftah yapamadım yaw )

www.ekotekno.com 3. üncü sitem her karesini kendim yaptım.. yaparken kullandığım programlar; front page,fireworks,photoshop,dbmanager,winamp.. bir kaçtanede web programlama dili. yapım süresi daha doğrusu iskeleti oluşturma aşaması aşşa yukarı bir buçuk ay ssl sertifikası ve son kullanıcıyada satış mevcut fakat benim istediğim taktirde. pozisyonumuz itibariyle sadece bayilerimize hizmet veriyoruz... şuanda 2. versiyonunu hazırlıyorum fakat başımda bimilyon tane iş olduğundan ancak 3-4 ay sonra aktif olur.... bu arada tasarım için bana yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum tasarım özürlüyümde birazcıkkkkk [Finney ]

bunlarıda yazmazsam çatlarım.. sitenin barındığı serverida ben kurdum üzerinde win2003 server yüklü 2x2.8 xeon işlemci, 4x512mb ram, 4x73gb disk,çift powersuply, 8saatlik özel yapım online güç kaynağı. güvenlik içinse zywall 70 işimizi çok güzel gördü tabi gold kartla birlikte rahatladımmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostylee -- 14 Ocak 2006 22:37:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soyturk
    Yaşım : 21 , Adım Soyadım : Ali Soytürk , İstanbul / Pendik | Açıköğretim İşletme 1. Sınıf

umarım açık öğretimi bitirecem diye bi umudun yoktur aşşağı yukarı aynıyız sadece şehirler farklı
  • Valla umut olmasa insanlar yaşayamaz
  • Hakan Kolcu. 20 yaşlarında..

Eskiden bu bölümde PiJaje olarak gezerdik. Yeni K.Adımız bu. :)

http://www.turktekno.net Teknoloji ve bilişim portalı. Net alemindeki tonla kopyala/yapıştır siteyi görmekten, aynı haberi 20 site okumaktan bıkan biri olarak 7-8 ay önce başladık bu projeye. Türk insanına Türkçe bilişim ve teknoloji haberlerini günlük ulaştırmakdı hedefimiz. Azimle de devam ediyoruz..

Site alt yapısını Açık Kod olan Joomla sağlamakta. Kullanılan temayı dreamweaver ve Photo Shop ile yaptık/Yaptırdık. Yaz aylarına doğru yeni bir değişime gitmeyi de planlıyoruz.

Site de çok arkadaşın emeği geçti. Guenen, ehckelem, seferoglan çoğu bu forumda hala aktif kişilerdir. Site yöneticisi ben olmakla birlikte 3-4 arkadaş yürütyoruz taka-töke...

Sitemiziwww.hostticaret.net -Maverick barındırmaktadır. Çok memnunum 6 aydır sorunsuz gidiyoruz..

Site içeriğinde; dediğim gibi Türk basınında ki bilişim haber ve gelişmeleri eksikliğini gidermekdi amacımız.

Kendimi web tasarımcısı olarak göremiyorum maalesef. Ben haber yazarıyım. Grafikerlikten hiç anlamam.

Manisa CBU eğitim Fakültesi 3. sınıfım. Sınıf öğretmenliği bölümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 15 Ocak 2006 17:12:43 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.