Şimdi Ara

Herkes tarafından dışlanmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allaha şükür ailevi, maddi, sağlık vs sorunlarım yok.Tek derdim bu özgüven falan.Onu çözersem eğer hayatta benden mutlusu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki sen toplumu dışlıyorsun?

• Sentunis S kullanıcısına yanıt
    İnsanlarla konuştuğum yok hocam nasıl yavşaklık yapayım.Aşırıda gururluyum istenmediğimi hissettiğim an direkt kaçar giderim.

• çıkart vur masaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Hocam adamların gördüğü saygı fiziki güçten dolayı değil ki.Çevreleri geniş, herkes tarafından seviliyolar diye saygı görüyolar.

bak ben de 12 yaşında falan senin gibiydim. ne öz güven vardı ne bir şey. herkesten dayak yerdim, kızlar bile döverdi, dalga geçerdi. dayım götürdü bi salona beni. 14-15 yaşında bambaşka biri oldum. iyi bi lise kazandım ama değerlendiremedim karı kız peşinde koşmaktan, dolu dolu bir lise hayatı yaşadım. şuan 21 yaşındayım tekrar üni sınavına hazırlanıyorum, ilk üniversitemi bıraktım. sen boşver milleti ders çalış. keşke ezik, özgüvensiz biri olsaydım da istediğim yeri ilk seneden kazansaydım

dediğimi düşün bi boks salonuna yazıl, en kötü kimseden korkmaz zorunda kalmazsın, işine yarar

ergenlikten kaynaklanıyor birde bunlar, gelip geçici fazla takma olm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 15 Haziran 2016; 22:19:30 >

• Techr gel senle bi buluşalim aga cok merak ettim ya acilirsinda hem

• Techr samimi olduğunu bilsem yardım ederdimde trollsun

• Klokt kullanıcısına yanıt
    Hocam ailemin üzerine yemin ederim troll değilim.Keşke troll olsaydım ne yazık ki yazdığım herşey gerçek sorunlarım.

• TechR T kullanıcısına yanıt
    Ben de herkesle konuşmam. İnsanlara biraz soğuk davranırım. Egodan ya da başka bir sebepten değil, istemeden öyle davranıyorum. Kimse size yapılan şeyi bana yapamıyor. Sesini çıkarmasını, kendini savunmasını bileceksin.

Evet hocam özgüvenim olmadığı için kendimi savunamıyorum, herkes eziyor beni.Veya ezik görüyor bu yüzden.Özgüvenim yok utangacım dediğim gibi.

Özgüvensiz olmana sebep olan şey yoksa daha doğrusu bu sebep sadece sen isen bunu yenmek biraz meşâkatli bir iş. Öncelikle bunun aslî sebebi çekinme ve rezil olma korkusudur. Bunu yenmenin de yolu algılarını alıştırma yani duyarsızlaştırmandır. Derslere katıl, insanlarla konuş, gerektiği yerde tartış. Zamanla hiçbir şeyi umursamaz hâle geleceksin. Kimse senden üstün ya da alçak değil. Onlar da etten, kemikten bir yaratık. Kimseyi ciddiye alma, hayat kısa ve bir kere geliyorsun.

Hocam cesaretim olmadığı için pratik yapamıyorum, işi gerçeğe dökemiyorum.Bu laflarda ne yazık ki beni motive etmiyor.Bu yüzden kaç senedir aynı durumdayım.Yaklaşık 3 senedir falan.Ve en acısıda 3 senedir bu durumun farkında olmam.Elim kolum bağlı duruyorum ve 3 senedir aynı olmak beni günden güne öldürüyor.

• Uup

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

YAVAŞCA NİCKE BAKIN

sok gecirdim gece gece unutnusum nicke bakmayi

• Hayatim mahvoldu nasil unuttum yavasca nicke bakmayi

• Off

• Yukaı

Git yoldan kız çevir, telefon numarasını iste, ama rica etme iste. Bir başkasına cafede oturma teklif et, ama rica etme oturalım de mesela. Bu şekilde pratik yaparsan açılabilirsin. İlk kişiye sorarken zorlanacaksın, çünkü bir şey öğreniyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi validatedev -- 16 Haziran 2016; 1:54:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Seni senden başka kimse umutsuzluğa uğratamaz. Umutsuzluk manevi intihardır.

• Arkadaşı hep trollüyorsunuz ama haklı olduğu noktalar var, 3-4 sene önce bende de vardı özgüven sorunu ama bir şekilde aşmayı başardım, sende istemelisin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.