Şimdi Ara

Herkes tarafından dışlanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya asosyalim bi arkadaş grubum falan yok.İsmen herkesi tanıyorum ama bi samimiyetim yok.Birde şu var adamlar ne yapsa olumlu karşılanıyor.Sussalar cool, konuşsalar sempatik.Ben susunca asosyal, konuşunca yalaka, ortama girmeye çalışan yanaşma vs diyolar.Adamlar bi kıza iltifat edince kız tav oluyor, ben iltifat etsem yüzüme bile bakmaz, güler.Burda kastettiğim kişilerde benden 10 kat daha tipsiz adamlar.Ama saygınlıkları var.Ben ne yapsam aşağılanıyorum, onlar ne yapsa saygı görüyor.Niye böyle bu durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşlar Tarafından Dışlanmanın Etkileri

Arkadaş gruplarından dışlanmak, yaşamın en zor deneyimlerinden biri olabilir. Bireyler, arkadaşları tarafından dışlandıklarında kendilerini yalnız, değersiz ve izole olmuş hissederler. Bu duygular, zihinsel ve fiziksel sağlıkları üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

Dışlanma, arkadaş grubunun sosyal yapısını bozar ve bireylerin güvenlik ve aidiyet hislerini zedeler. Dışlanan kişiler, kendilerini grubun dışında kalmış hissederler ve bu da özgüvenlerini ve benlik saygılarını olumsuz etkiler. Ayrıca yalnızlık ve izolasyon duyguları, depresyon ve anksiyete riskini artırabilir.

Dışlanma, fiziksel sağlık sorunlarına da yol açabilir. Sosyal dışlanma strese neden olabilir ve bu da bağışıklık sistemini zayıflatarak hastalıklara karşı duyarlılığı artırabilir. Ayrıca dışlanan kişiler, sağlıklı beslenme ve egzersiz alışkanlıklarını sürdürmekte zorlanabilirler.

Arkadaşlar tarafından dışlanmanın olumsuz etkilerinin farkında olmak ve dışlanmış hissedenlere destek olmak önemlidir. Dışlanmış kişiler, empati ve anlayış gösterilerek desteklenmelidir. Kendilerini değerli ve sevilen hissetmelerine yardımcı olmak için onlara zaman ve ilgi verilmelidir.

Dışlanma sorunu, bireylerin ve toplumun bir bütün olarak yüzleşmesi gereken ciddi bir konudur. Dışlanmanın nedenlerini anlamak ve dışlanan kişilere destek olmak, daha kapsayıcı ve destekleyici bir toplum yaratmamıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • paranmı yok

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Hayır, allaha şükür maddi durumum çok çok iyi durumda.

• YAVAŞCA NİCKE BAKIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

YAVAŞCA NİCKE BAKIN

YAVAŞÇA NICKE BAKMAYI UNUTTUM ÇOK PİŞMANIM ALLAH DÜŞMAN BAŞINA VERMESİN

• Güldüm hocam sağolun valla

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Güldüm hocam sağolun valla

Sağolun Berhudar olun üstadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Agirligini koy , yanasma falan diyenw vur bitane bak bakalim ondan sonra izle

• quote:

Güldüm hocam sağolun valla

KARDEŞİM SANA Bİ ABİ TAVSİYESİ; GİT BOKSA YAZIL. 1-2 SENE SONRA BANA TEŞEKKÜR EDECEKSİN
  • Hocam adamların gördüğü saygı fiziki güçten dolayı değil ki.Çevreleri geniş, herkes tarafından seviliyolar diye saygı görüyolar.

• Up

• İstediği kadar konu trol olsun yinede yazıcam.Böyle tipleri hayatta sevmem bizim burası keko tipler dolu yemin ediyorum otobüste orda burda gördüğümüz manken tipli kızlar hep bunların yanında geçen gün parkta gördüm çocuk fosforlu keko tipinde giyinmiş yanındaki kız resmen ateş ediyor ama sen ben konuşmaya çalışsak salisede s.tir çeker.Neyse dostum takma kafana bir spor salonuna yazıl bak nasıl ortam yapıyosun

• Sonunda geri döndün. Bir an sosyalleştin sandim çok korktum.

• Salona gidiyorum hocam 4 aydır ortam 0.

• bu duruma sen kendın dusuyorsun zamanı gelınce anlayacaksın
    baskalarının sınırlarını delmekten korkma . onemlıyım ben de .bılıyorum ıgrenc bısey ama bunu hayatın ıcın yapmalsın yoksa bos beles bı omrun olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Salona gidiyorum hocam 4 aydır ortam 0.

Anladım sanırım sende ciddi derecede bir içine kapanıklık ve hayata küsmüşlük var bendede öyledi bir zamanlar ama ben kendi kendime yendim onu şimdi kızlar özellikle benle konuşmak için can atıyor her sosyal siteden hep istek msj geliyor düşün yani senin yapman gereken 1-2 erkek arkadaş yapmak zaten öyle böyle açılıyosun ha baktın herşeyi denedin olmadı mı doktora gidiceksin ayıp değil sadece sorununu çözene kadar emin ol rahatlarsın hayat boş her b.ka üzülmeye değmez hayatını yaşa boşkoy

• Techr dedim girerken yine yanıltmadı

• senin başka dert yok mu ya?
  • Tam bizlik bi parça

• Eğer herkese kanka, kardeşim vs deyip yavşakça davranıyorsan bu normaldir. Az konuş, ciddi ol.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.