Şimdi Ara

Çoğu Kişi Tarafından Ezilmekten Bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık kimliğimi açıklayayım. 15 yaşında lise öğrencisiyim yani sizin 2000'li diye dalga geçtiklerinizdenim , 1,60 boyundayım zayıf çelimsiz diye tabir edilen türdenim 40kg yım normalde 51-52 olmam gerekliymiş sanırım. Her gelen benim ile uğraşıyor işte yok sen 7. sınıf gibi gösteriyorsun felan diye sonra gelip yumruk atıyorlar öyle çok çabuk gözleri dolan biri değilim dayak yesemde ama bu sinirimi bozuyor. Ne yapabilirim bunlara karşı ?

• OKUMAYIN 2000'li

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar kime saygısızlık yaptım ?
  • Çok zayıfsın kilo alman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Formul basit kendine takmamayı öğreticeksin.

Ya da bunu düzeltmek için diyetisyene mi gidersin spora mı başlarsın senin bileceğin iş. Ama bu tür şeyler illaki sürekli başına gelecek, farklı tonlardada olsa.
  • Sıkıntım o zaten şuan nasıl alabilirim ?
  • sa bende 2001 liyim knk olak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pusulasız Adam

Sıkıntım o zaten şuan nasıl alabilirim ?

Diyetisyene falan git kontrollu olarak kilo alman lazim ,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tut birini bir güzel döv sonra sana karışamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

Sıkıntım o zaten şuan nasıl alabilirim ?

Diyetisyene falan git kontrollu olarak kilo alman lazim ,

Küçük bir ilçede yaşadığımdan diyetisyen maalesef yok yada ben bilmiyorum
  • Canım sen 1 2 sene sıkıntı cekersin etrafında ki arkadaşların iyiyse lise 3 4 olgunlaşırlar zaten.en kotu üniversitede rahatlarsin.bu zamanda kitap müzik gibi kendini geliştir yeter ben öyle yapmistim

• Ulan daha 15 yasindasin kemiklerin gelişmemiş daha. git dersine çalış kimseyi takma kafana. Yada git Battlefield oyna.

•  Çoğu Kişi Tarafından Ezilmekten Bıktım

• KURT COBAIN kullanıcısına yanıt
    Battlefield , LoL oynamaktan zaten gözler bozuldu bi Origin'den bedava BF3 almıştım format atınca gitti hepsi yükleyesim gelmedi 18GB'ı

Bu arada şimdi kemiklerim gelişmemiş tamam doğru ama 4-5 sene sürede böyle geçecek değil 51-52 kiloya düzgün bir şekilde çıkmam lazım. Sabahları kahvaltı yapmıyorum bu etkili olabilirmi bunda?
  • O yaslarda liseye giden herkesin basina gelir bunlar, kafaya takma yeter.

• Sabahları 3 yumurta,2 bardak süt,peynir,yoğurt ne varsa.Hadi iyi kilo almalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suavinin Berberi -- 25 Şubat 2015; 17:16:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur bu olaylara ikna oldum ama kilo sorununu aşmam lazım 51-52 civarı olmam gerekli benim. Acaba şu marketlerde satılan dilim salamlardan alsam evde domates peynir felan koysam ekmeğin içine okula götürsem nasıl olur ?
  • quote:

Doğrudur bu olaylara ikna oldum ama kilo sorununu aşmam lazım 51-52 civarı olmam gerekli benim. Acaba şu marketlerde satılan dilim salamlardan alsam evde domates peynir felan koysam ekmeğin içine okula götürsem nasıl olur ?

Domates peynir yemekle kilo alamazsin. Hamur isi, pasta, makarna gibi yiyecekleri bol bol tuketirsen kilo alirsin.

• Önerin için saol yarından itibaren deniyeceğim fakat 3 yumurta değilde 2 tane yerim sonra fazla proteinden gitmeyelim tahtaı köye
  • 40kg ne yav allah sifa versin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.