Şimdi Ara

İngiltere' de elektronik mağazası tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
38.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Bir arkadaşım bu ay gidiyor da. Birkaç şey sipariş vericem. Bildiğiniz bir mağaza var mı, donanım, sinema sistemleri v.b. üzerine... Online da olabilir.
    Teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

İngiltere'deki En İyi Elektronik Mağazaları

İster son teknoloji cihazlara ister günlük elektronik ürünlere ihtiyacınız olsun, İngiltere'deki bu elektronik mağazaları tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Currys PC World: İngiltere'nin en büyük elektronik perakendecilerinden biri olan Currys PC World, dizüstü bilgisayarlardan akıllı telefonlara ve ev aletlerine kadar çok çeşitli ürünler sunmaktadır. Mağazaları ülke genelinde yaygındır ve çevrimiçi sipariş seçeneği de mevcuttur.

John Lewis & Partners: John Lewis & Partners, yüksek kaliteli elektronik ürünler sunan bir başka popüler seçenektir. Mağazaları genellikle şehir merkezlerinde yer alır ve geniş bir ürün yelpazesine sahiptirler.

AO.com: AO.com, çevrimiçi elektronik ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir perakendecidir. Beyaz eşyalardan oyun konsollarına kadar her şeyi sağlarlar ve rekabetçi fiyatlar ve hızlı teslimat sunarlar.

Argos: Argos, İngiltere'nin en tanınmış elektronik mağazalarından biridir. Mağazaları ülke genelinde yaygındır ve çok çeşitli elektronik ürünler ve ev aletleri sunmaktadırlar.

Very: Very, hem mağazalarda hem de çevrimiçi olarak elektronik ürünler satan bir başka büyük perakendecidir. Dizüstü bilgisayarlardan buzdolaplarına kadar her şeyi sağlarlar ve düzenli olarak indirimler ve promosyonlar sunarlar.

Amazon UK: Amazon UK, çok çeşitli elektronik ürünler sunan çevrimiçi bir pazar yeridir. Rekabetçi fiyatlar ve hızlı teslimat sunarlar ve istediğiniz hemen hemen her şeyi bulabilirsiniz.

Londra'daki Elektronik Mağazaları:

Londra'da yaşıyorsanız veya ziyaret ediyorsanız, şunlar da dahil olmak üzere çok sayıda harika elektronik mağazası vardır:

• Selfridges: Oxford Street'te bulunan Selfridges, lüks elektronik ürünler için mükemmel bir seçimdir.
    • Harrods: Knightsbridge'deki Harrods, çok çeşitli elektronik ürünlere sahip bir başka yüksek kaliteli mağazadır.
    • Tottenham Court Road: Tottenham Court Road, birçok elektronik mağazasına ev sahipliği yapan bir caddedir. Burada uygun fiyatlı seçeneklerden en son cihazlara kadar her şeyi bulabilirsiniz.

İster İngiltere'nin başka bir yerinde ister Londra'da olun, bu elektronik mağazaları tüm teknoloji ihtiyaçlarınızı karşılayacak çeşitliliğe ve yüksek kaliteye sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • londra ya girişye bi çorbacı var onun oralarda bi tane olması lazım.
  • maplin , currys ve dixons var ama ben elektronik eşyaları amazon.co.uk'den alıyorum. Royal express ile ertesi gün kapımda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 20 Kasım 2009; 15:56:23 >
  • Neden bu forumda ingiltere konuları açılıyor. Deşmeyin yaramı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdream

londra ya girişye bi çorbacı var onun oralarda bi tane olması lazım.

Her forumda böyle yardımsever 10 tane insan olsa ne iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzerme jr.

maplin , currys ve dixons var ama ben elektronik eşyaları amazon.co.uk'den alıyorum. Royal express ile ertesi gün kapımda oluyor.

üstad teşekkürler, peki vergi filan sorun çıkmıyor mu, mesela amazondan alacağım ürünlerin toplamı yaklaşık 2,000 TL yapıyor.
  • www.mymemory.co.uk
  • Eger Londra'ya gidiyorsa, Argos iyi bir alternatif olabilir, lakin orada ki konumunu burada ki Teknosa ya benzetebiliriz, her semtte mutlaka birtane gorursunuz, onlarin indirimli urunleri oluyor, arada bir goz atmasi faydali olabilir :http://www.argos.co.uk/

Ama en guzeli ; amazon.co.uk
  • Ben de yazın gideceğim ve bu tarz mağaza arıyorum.
    BestBuy, MediaMarkt, Saturn, Apple Store tarzı. Ve orada fiyatlar buraya göre nasıldır ? Sonuçta Pound olunca pahalıdır yani. Ve fiyatlara bakıp kara verebileceğimiz, fikir alacağımız bir internet sitesi var mı ?

Not: Bu bir hort değildir. Sadece ihtiyacım var, yeni konu açıp kirlilik yaratmak yerine bu konuyu upluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende gidiyorum yazın Colchester nasıl bir yerdir? Essex Üniversitesinde kalıcam inşallah nasıl bir yer ?
  • evet arkadaşlar bir hort da ben yapayım.

birmingham a gidiyorum. o civarda bildiğiniz elektronik mağazası var mı?
  • tottenham court road gitsin cogu magaza bu cadde uzerindedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneeemm hortlak..!!
  • yoh mu la

1 aya gidiyorum lazım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 16 Temmuz 2024; 17:38:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.