Şimdi Ara

HERKES TELEFONUN SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ ÖZELLİKLERİNİ YAZSIN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Z2 kullanıyorum 4 saatte şarj olması ve malzeme kalitesinin düşündüğüm kadar iyi çıkmaması.

senın eskı avatar ne oldu..
  • quote:

Z2 kullanıyorum 4 saatte şarj olması ve malzeme kalitesinin düşündüğüm kadar iyi çıkmaması.

Vay be z2 4 saatte mi sarj oluyor

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Bear Grlys vardı avatarımda tehdit edenler oldu tırstım.
    Şaka şaka yine koyarım ama sorun oluyor sanırım :)

Evet 4 saat civarı bir sürede şarj oluyor HTC M8'de öyle diye biliyorum Samsunglar 2 saat civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 24 Ekim 2014; 21:01:54 >
  • quote:

Bear Grlys vardı avatarımda tehdit edenler oldu tırstım.
    Şaka şaka yine koyarım ama sorun oluyor sanırım :)

Evet 4 saat civarı bir sürede şarj oluyor HTC M8'de öyle diye biliyorum Samsunglar 2 saat civarı.

oha ne 4 saati 2 saat 2 bucuk saatte şarj oluyor m8 kendim kullandıgımdan biliyorum
  • baranist kullanıcısına yanıt
    Benim aklımda öyle kalmış.
  • Lg G2 :

Artıları: Fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon. Müthiş donanım. OIS destekli 13 mp kamera. İyi bir ses çıkışı. Özelleştirilmiş Lg arayüzünün getirdiği tonla özellik.

Eksileri: sd kart girişi yok. (benim için sorun değil 32 gb yetiyor da artıyor.) Birde keşke daha kaliteli bir plastikten yapılsaymış kasası. (Not: kalitesiz dediysem samsungun dandik plastiğini ezer geçer.) Bişey daha düşük ışıkta kamerasından beklediğim performansı alamadım. (gündüz çekimlerine sözüm yok müthiş.)
  • S2 Kullanıyorum, Telefon artık 5. senesine girdiği için değişmeyen parçası kalmadı, şu an sıfırdan farksız, çok kaliteli malzemesi varmış helal olsun yapana.

telefonun iki eksiği var, işlemcisiyle gpu'nun değişememesi, yoksa evladiyelik telefon yani, zamanının 3310u diyebilirim.

ama artık kasmaya başladı, bir ayağı çukurda.

Z3(500€) mü alsam G3(500€) mü alsam nexus6yı(570€ olacağı söyleniyor) mı beklesem bilemiyorum. nexus6yı beklemeye ömrü yeter mi ondan da emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Driver_50 -- 25 Ekim 2014; 14:15:10 >
  • Note 3

Sevdiğim Özellikleri

Hala Çoğu Telefondan Daha Büyük Bir Ekrana Sahip Oyunları Yardır Yardır Oynuyorum

Batarya 1 Gün Rahat Gidiyor

Kamera Muhteşem Geçen Gün Saat Kulesinin Resmini Çektim Spot Modda Profesyonel Makineleri Aratmıyor (Derinlik Hariç)

30 Dakikada 0 dan %100 Şarj Oluyor

Hafıza Kartı Takabiliyorum

Uzun Bir Süre Yolculuk Etceksem Yanıma Yedek Batarya Alıp Biri Bitince Diğerini Arka Kapağı Çıkarıp Takabiliyorum

Sevmediğim Yönleri

Çerçeveler Gerçekten Berbat Leğen Plastiği Diyorlar Ama Bu Ondan Daha Kötü Leğen Plastiği Olsa Yine İyi (Arka Kapağa Laf Yok)

Telefonun Isindığı İçin Kapandığına Şahit Oldum Yani Çok Isınıyor Oyunlarda

Memnunum Şu An

(TouchWiz Hakkında: TouchWiz Kullanmıyorum Yani Launcher den Sıkıntı Çekmedim Kendi Yaptığım Launcher i Kullanıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 25 Ekim 2014; 14:59:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Note 2 kullanıyorum

Artı Yönleri ;

- 1-2 gün şarjı dayanıyor. (başka artısını bulamadım.)

Eksi yönleri ;

- Kasası gıcırdıyor

- Küçük bir darbe aldığında veya cebimde kendiliğinden kapanıyor

- Leğen plastiği arka kapağı

- Kalitesiz ve soyulan çerçevesi

- Sorunla Tauchwiz arayüzü

Şimdilik bu kadar.
  • Note 2
    Sevdiğim Yönleri

Bataryasi çok rahat 1 gün gidiyor

Buyuk ekrani (5.5) sayesinde oyunlar daha eğlenceli geliyor , daha rahat film izleyip haber vs okuyabiliyorum

Kişiselleştirmeyi rahatça yapabiliyorum

Sd kart ile kapasiteyi 64+16 gbye kadar yukseltebiliyorum

Telefonun yapı olarak ince olmasi

Sevmediğim Yönleri

Bir süre sonra bazen donma sorunu yaşanıyor

Arka kapagin plastik olmasi

Simdilik aklima bunlar geliyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.