Şimdi Ara

HERKES TELEFONUN SEVDİĞİ VE SEVMEDİĞİ ÖZELLİKLERİNİ YAZSIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artı yönleri:Ekranın canlılığı Batarya Performans iki kere ekrana tıklayınca açılması Ses kalitesi
    Eksi yönleri:Hafıza kartı takılmıyor Kamerası ne çok iyi nede çok kötü Malzeme kalitesi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Discovery
    Artisi: 1 sene once aldigim icin pişman olmamam. Bi artisi şu anki telefonlara gore yok ama aldigim zaman piyasanin en iyi f/p cihaziydi
    Eksisi: sarj soketi, kamera pembelesmesi, guncelleme sikintisi, garanti zaten sikinti, beyaz modelinin rka kapagi saglamlik hissi vermiyor vb. Saymakla bitmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thediskavrici

Discovery
    Artisi: 1 sene once aldigim icin pişman olmamam. Bi artisi şu anki telefonlara gore yok ama aldigim zaman piyasanin en iyi f/p cihaziydi
    Eksisi: sarj soketi, kamera pembelesmesi, guncelleme sikintisi, garanti zaten sikinti, beyaz modelinin rka kapagi saglamlik hissi vermiyor vb. Saymakla bitmez

Bendede vardı kardeşime verdim kurtulduğum için memnunum
  • UP
  • Herkez değil, 'herkes' bir öğrenemediniz yahu
    Z3 kullanıyorum, sevmediğim bir özelliği yok şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 128GB
    +Dünyanın en iyisi

• Lumia 1320

Olumlu yönleri
    1.Şarjı 2 gün gidiyor yoğun kullanımda bile şarj derdi yaşamıyorsunuz

2.Malzeme kalitesi ve ekran teknolojileri kuşkusuz nokia bu konuda çok iyi 500 liralık telefonunun bile malzemesi kaliteli

3.Stabillik kasma donma bekleme genel anlamda yok

4.Sistemin 8.1'den sonra gelişmeye başlaması

5.kamera ve harita uygulamaları çok başarılı

Olumsuz yönleri

1.Gelişim sürecinin yavaş olması

2.Verilen güncelleme tarihlerinin bir türlü tutmaması

3.Nadiren de olsa zaman zaman uygulamalarda meydana gelen sürdürülüyor yazısı sorunu

4.Bazı cihazlarda kısıtlamaya gidilmesi ram,flash,kamera vs.
  • Telefon alınca eklerim kalsın şurada konu tutarsa hep burayı kullanırım.
  • Nokia N8 ihtiyaçlarımı karşıladığı için memnunum + var - yok o yüzden
  • Motorola Moto G
    Telefonun artıları: Saf android kullanması,güncellemeri hemen alması,tam bir fiyat performans telefonu,malzeme kalitesi fiyatına göre iyi
    Telefonun eksileri:Kamerası bu fiyat aralığındaki telefonlarda olduğu gibi gece çekimlerinde çok iyi değil gündüz çekimleri sosyal ağlar için yeterli,Bataryası keşke bataryası biraz daha yüksek olabilirdi 1günü çıkartıyor ama biraz daha uzun gitmesini isterdim
  • htc one m7 - dayanıklı, dizaynı güzel, şık, ses kalitesi iyi, ince bunlar olumlu

arka kamera çok kötü, batarya performansı kötü, ekran boyutuna göre küçük bunlar da olumsuz.

not: bu konuya fazla lg g2 ve moto g kullanıcısı yorum yazmaz. en fazla 1-2 tane. bu iki telefonun kullanıcıları aşırı fanboy :)
  • Xperia z1 hızlı sağlamlık hissi veriyor

Kamera biraz.daha iyi olabilirdi. Suya sokmaya korkuyorum çok şikayet var. Ve kazık yiyerek 1650 ye aldımgeçen hafta

• G2 : sd kartı olsa daha ıyı olurdu..

not: konuyu acan bıle G2 sahıbıyken ve ılk once eksıklıklerı yazıp konuyu acarken,g2 ye karsı anlamsız ve sonsuz bır ezıklıgı olan zıhnıyet burda bıle g2 ye nasıl cakarım dıye sacmalamıs,barı sunu kullanıyorum dıye sallamayın telpa bayıyım dıyıp durust olun.

not2: 500 lıram var lumıa 525mı s3 mını dıye soran adama,sakın 1000 ekleyıp G2 alma...

2000lıram var z3mu ıphone 6mı dıyene sakın parayı harcayıp butceyı dusurupte g2 alma,hemen gıt bugun z3u al...

yada

15bıne dızel clıomu benzınlı albeamı alayım dıye acılan konuya bıle clıo al ama sakın g2 alma varsada dusurme paspasa bıle dusse kırılır dıyecek kadar gozlerını doncek yakında onu beklıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 : sd kartı olsa daha ıyı olurdu..

not: konuyu acan bıle G2 sahıbıyken ve ılk once eksıklıklerı yazıp konuyu acarken,g2 ye karsı anlamsız ve sonsuz bır ezıklıgı olan zıhnıyet burda bıle g2 ye nasıl cakarım dıye sacmalamıs,barı sunu kullanıyorum dıye sallamayın telpa bayıyım dıyıp durust olun.

not2: 500 lıram var lumıa 525mı s3 mını dıye soran adama,sakın 1000 ekleyıp G2 alma...

2000lıram var z3mu ıphone 6mı dıyene sakın parayı harcayıp butceyı dusurupte g2 alma,hemen gıt bugun z3u al...

yada

15bıne dızel clıomu benzınlı albeamı alayım dıye acılan konuya bıle clıo al ama sakın g2 alma varsada dusurme paspasa bıle dusse kırılır dıyecek kadar gozlerını doncek yakında onu beklıyorum.

kendi açtığım konuda dediğim gibi . g2'de değil kullanıcılarında sorun var

• Tw hariç iyi. Onada alıştım gerçi:)

• Z2 kullanıyorum 4 saatte şarj olması ve malzeme kalitesinin düşündüğüm kadar iyi çıkmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

G2 : sd kartı olsa daha ıyı olurdu..

yada

kendi açtığım konuda dediğim gibi . g2'de değil kullanıcılarında sorun var

olabılır cunku denk gelıyorum sırf g2 ye camur ataılırken agzının payı verılınce g2 kadar g2 kullanıcılarına bır ezıklık bır dusmanlık oluyor farkettım bende boyle bır durum.

• G2
    Batarya, ekran, knock on mikemmel
    Kamera, isinma, malzeme kalitesi malesef iyi degil.

• Iphone 5

+'lar: Malzeme kalitesi, kamera, ekran parlakligi, uygulama marketi, stabilite, iOS 8,1'i dahi gayet akici calismasi, hoparlor, gorusme kalitesi, tasarimi

-'ler: Ekran artik kucuk kaliyor, batarya gunu zar zor cikartiyor, hafizasi artirilamiyor.

Seneye iphone 6S 64gb almayi planladigim icin saydigim eksiler de buyuk olcude giderilir herhalde.
  • Galaxy S5

Olumlu yönleri,

- Batarya
    - Kamera
    - Suya ve toza karşı dayanıklılık
    - Seri (Donma neredeyse yok)
    - Parmak izi okuyucu (Çok işe yarıyor :) )

Olumsuz yönleri,

- Şarj kapağı (Çabuk kırılmaya müsait)
    - Genel olarak kasa kalitesi

Yazılımsal olarak sıkıntım yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.