warlock yapılandırmak zordur,en başından warlock olarak düşünseydin daha iyi olurdu.Warlockların hybrid olarak yapılandırılmaları daha iyi olur. İlla warlock açacağım diyorsan yeni karakter aç,zaten levelinde yüksek değil,yeniden kas.
Bilmediğimiz konulara lütfen yorum yapmalayım. (Daha öncede gördüğüm gibi) --------------
şahsen Warlock un pek bi iş yapabileceğini sanmıyorum.
Sadece 1 vs 1 de güzel iş yapabilirsin warlockla debuff basıp xbowla tek atarsın ama ne gerek var xbow zaten extreme ve critler ile çoğu zaman tek atıyor.
açarsın extremi üstüne bles basarsın Bles seni 45 saniye idare etse 45 saniyede yatırırsın karşı tarafı zaten.
Takım oyunlarında ise Mutlaka bi cleric oluyo Holy spell basıyo ve warlock un %99 u tutmuyo mesela geçen eventteyim warlock/xbow gördüm karşı tarafta bende holy spel vardı
karşı taraf hemen büyülerini atmaya başladı attı tutmadı hiçbiri ben yaklaşıyordum. Hemen xbowunu eline aldı extrem açtı. bende buna karşılık ironwall açtım
Tek yemedim ama tek yedirdim
tavsiyem xbow/cleric e tam gaz devam
ama şöyle ff olucak kadar sp kas sakın onglardan çıkma 90-100 lvl için sp lerini tamamlamadan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme