Arkadaşlar bana yardım edin lütfen.Benm 27 lvl bi coss+cleric charım war.9 gap ve 100k sp yaptık buna ama herkes warlock da warlock diyo canım çekiyo ne yapiim sizce yaf?Bana önerilerinizi sunun veya warlocka dönmeli miyim onu söyleyin...
warlock yapılandırmak zordur,en başından warlock olarak düşünseydin daha iyi olurdu.Warlockların hybrid olarak yapılandırılmaları daha iyi olur. İlla warlock açacağım diyorsan yeni karakter aç,zaten levelinde yüksek değil,yeniden kas.
quote:
Orijinalden alıntı: FallenAngelLord
warlock yapılandırmak zordur,en başından warlock olarak düşünseydin daha iyi olurdu.Warlockların hybrid olarak yapılandırılmaları daha iyi olur. İlla warlock açacağım diyorsan yeni karakter aç,zaten levelinde yüksek değil,yeniden kas.
quote:
Orjinalden alıntı: FallenAngelLord
xbow+cleric ya ark xbow+warlock olayım mı dıo yani ne hybird i ya
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyim
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gsliyim
quote:
ok
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: gsliyim
quote:
ok
Alıntıları Göster
Hayır bi de gold sp tickt aldıydık biz gene de tekrar mı açiim?
quote:
Orijinalden alıntı: the_BUG
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: the_BUG
ben ne demek istediğini anlayamadım kusura bakma,yan mastery olarak mı warlock düşünüyorsun yoksa çarının warlock mu olmasını istiyorsun,anlamadım ben,neyse...
quote:
Alıntıları Göster
100k Sp'den bahsediyor adam yenidenmi kassın?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: the_BUG
ben ne demek istediğini anlayamadım kusura bakma,yan mastery olarak mı warlock düşünüyorsun yoksa çarının warlock mu olmasını istiyorsun,anlamadım ben,neyse...
Alıntıları Göster
Warlocku kullanman için belli bir tecrübeye, lagsız bir ortama ihtiyacın var. Bir de zamanlaman iyi olmalı.
Bunlar bende yok diyorsan, bende sana cleric diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ..::Thunderbolt::..
Warlocku kullanman için belli bir tecrübeye, lagsız bir ortama ihtiyacın var. Bir de zamanlaman iyi olmalı.
Bunlar bende yok diyorsan, bende sana cleric diyorum.
Alıntıları Göster
Ohh be bana böyle moral verecek kişiler arıyodum tam da.Çok saolun arkadaşlar.Ben de crossbow charıma devam ederim artık.
quote:
Ohh be bana böyle moral verecek kişiler arıyodum tam da.Çok saolun arkadaşlar.Ben de crossbow charıma devam ederim artık.
Alıntıları Göster
warlock çok sp ister... kullanmışım, ama baş edemezsin gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: Önder AYDIN
Alıntıları Göster
warlock kullanmak ustalık ister ayrıca 1 vs 1 dışında pek işine yaramaz cleric olarak devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: Önder AYDIN
Alıntıları Göster
Warlock STR bir build yanına kullancaksan çok sp gerekmez...
en Kralı sen o charı Warrior \ Warlock yap Yapabilirim diyorsan...!
quote:
Orijinalden alıntı: H_ylaz
quote:
Orjinalden alıntı: H_ylaz
şuan benimde kafamdadki yapılandırma bu nukeri bi 90 yapalım yan char olarak warrior/warlock düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
quote:
Orjinalden alıntı: H_ylaz
şuan benimde kafamdadki yapılandırma bu nukeri bi 90 yapalım yan char olarak warrior/warlock düşünüyorum
Alıntıları Göster
Cleric acmıs buildlere karşı fazla bi sey bekliyemezsin warlocktan ama anti çindir benm düsüncem cleric ac cünkü roguede def yoktur clerici iyi kullanırsan harikalar yaratabilrsin pvp charı düsünüyorsan zaten favorim warior/cleric
quote:
Orijinalden alıntı: Acemi~
Cleric acmıs buildlere karşı fazla bi sey bekliyemezsin warlocktan ama anti çindir benm düsüncem cleric ac cünkü roguede def yoktur clerici iyi kullanırsan harikalar yaratabilrsin pvp charı düsünüyorsan zaten favorim warior/cleric
Alıntıları Göster
2H veya Xbox yanına bir warlock açarsan yıkarsın ortalığı tabi bu yıkım pvpden başka bir yerde olamaz hem sağlam hemde yıkılmayan bir eu olmak için yan build her zaman cleric olmalıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: # Ace #
2H veya Xbox yanına bir warlock açarsan yıkarsın ortalığı tabi bu yıkım pvpden başka bir yerde olamaz hem sağlam hemde yıkılmayan bir eu olmak için yan build her zaman cleric olmalıdır.
Alıntıları Göster
Warlocklar kesinlikle full int olmalıdır. Ancak Rogue/Warlock vb. yapılandırmalar olursa str olabilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Warlocklar kesinlikle full int olmalıdır. Ancak Rogue/Warlock vb. yapılandırmalar olursa str olabilirler.
Alıntıları Göster
bencede rouge/warlock yada wiz warlock çoq gzl
quote:
Orijinalden alıntı: ŞişirdimDominalleri
bencede rouge/warlock yada wiz warlock çoq gzl
Alıntıları Göster
Başkalarının ne dediklerini duymazlıktan gelin, siz hangi buildle eğlencekseniz onunla oynayın.
quote:
Orijinalden alıntı: 258 Noise
Başkalarının ne dediklerini duymazlıktan gelin, siz hangi buildle eğlencekseniz onunla oynayın.