Şimdi Ara

Herkese İyi akşamlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim bir kaç sorunum var Eğer cevaplarsanız şimdiden teşekkür ediyorum.
    Hemde Eğitim camiasına yardımcı olmuş olursunuz TEŞEKÜRLER

1. Uzaktan yordam hatası RPC hatası alıyorum bilgisayar bu hatayı vererek 50 saniye sonra bilgisayarı yeniden başlatıyor.

2. Durup dururken Win xp yeniden başlıyor

3. Bilgisayarı kapatıyorum bir saat sonra bakıyorum ki bilgisayar çalışıyor

4. Win xp durup dururken bilgisayar donum kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum
    veya ekran gelip gidiyor, masaüstünde bir şey yok nereye tıklarsa hiç bir cevap yok

5. Dosyayı veya klasörü kopyala veya kes yapıyorum bir başka yere gittiğimde yapıştır aktif olmuyor

6. Bilgisayarı kapatıyorum dialog box diye bir menü geliyor(hatısı ) şimdi bilgisayarınızı sonlandırabilirsiniz diye

• 1- blaster virusu bulasmis xp kullaniyorsun sp2 yi kur
    2- blaster virusunun yaptigi islem
    3- kendi kendine acilmasinin iki sebebi vardir : 1 biosda su saatte de tarihde acil diye menusu vardir orayi kurcalamis olabilirsin veya yine telefon caldigi zaman bilgisayari ac diye biosda bir menu var onu aktif hale getirmissindir
    4- virus vardir . guncel bir antivirus programiyla tarattir sistemini
    5- kopyaladigin dosya ise yapistirmak istedigin yer klasor veya bir dosyanini ici olabilir (bazen metin yazisini kopyalayip c: nin altina kopyalamaya calisanlar oluyordu) kopyalamak istedigini ve yapistiracagin yeri iyi secmen gerek
    6- burda simdi bilgisayariinizi kapatabilirsiniz mi geliyor
  • Abi ben bu mesaji baska bir forumda görmüstüm sanki

Hay Allah ,uyusam mi artik,neyapsam acaba?

Geri git ? : : Pencereyi kapa ?
    Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız.

ben bu mesaji baska bir forumda görmüstüm sanki

• Uzaktan yordam hatası RPC hatası alıyorum bilgisayar bu hatayı vererek 50 saniye sonra bilgisayarı yeniden başlatıyor
    BİLGİSAYARIMI SAĞ TIKLA>ÖZELLİKLER> UZAK (SEKMESİ) > SONRA İKİ KUTUCUĞUDA TEMİZLE
    BUNUN VİRÜSLE İLGİSİ YOK.

Durup dururken Win xp yeniden başlıyor
    MODEM DRIVERİN ÖZELLİKLERİNE GİR>GÜÇ YÖNETİMİ> KUTUCUĞU TEMİZLE YANİ BU AYGIT PCYİ BEKLEME KONUMUNDAN ÇIKARSINI İŞARETLEME + MURTİSİN 2. DEDİĞİ OLABİLİR BİOSDAN

Bilgisayarı kapatıyorum bir saat sonra bakıyorum ki bilgisayar çalışıyor
    MODEM DRIVERİN ÖZELLİKLERİNE GİR>GÜÇ YÖNETİMİ> KUTUCUĞU TEMİZLE YANİ BU AYGIT PCYİ BEKLEME KONUMUNDAN ÇIKARSINI İŞARETLEME + MURTİSİN 2. DEDİĞİ OLABİLİR BİOSDAN
    2. VE 3. SORUN AYNI SEBEPDEN
  • 4. Win xp durup dururken bilgisayar donum kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum
    veya ekran gelip gidiyor, masaüstünde bir şey yok nereye tıklarsa hiç bir cevap yok
    BAK BU VİRÜS İŞTE XP NİN GÜVENLİK AÇIĞI
    SEN Bİ SP2 AL KESİN ÇÖZÜM MEMNUN KALACAKSIN
  • 5. Dosyayı veya klasörü kopyala veya kes yapıyorum bir başka yere gittiğimde yapıştır aktif olmuyor

6. Bilgisayarı kapatıyorum dialog box diye bir menü geliyor(hatısı ) şimdi bilgisayarınızı sonlandırabilirsiniz diye

SANA FORMAT FARZ OLMUŞ. SP2 RAHATLATIR.
  • Y.A. 1. si blaster virusu rpc acigindan dolayi ikan bilgisayariniz 60sn icinde kapanacak uyarisi veriyor ve kapaniyor.
    diyor ve pc kapaniyor.
    gerci kapanmasini onlemek icin
    baslat calistira shutdown -r yazman yeterli ama bu gecici bir cozumdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Benim bir kaç sorunum var Eğer cevaplarsanız şimdiden teşekkür ediyorum.
    Hemde Eğitim camiasına yardımcı olmuş olursunuz TEŞEKÜRLER

1. Uzaktan yordam hatası RPC hatası alıyorum bilgisayar bu hatayı vererek 50 saniye sonra bilgisayarı yeniden başlatıyor.
    lsass.exe probleminden dolayı bunu yapar..... sistemde trojan taraması yapmanı tavsiye ederim.... büyük ihtimalle de sasser virüsü bulşamış olabilir....
    2. Durup dururken Win xp yeniden başlıyor
    sistem performansından yada ayarlarından kaynaklanabilir.... tekrar olarak bir gözden geçirmeni öneririm... ayrıca son olarak kurduğun bir program yada donanım varsa onu sistemden kaldırarak denemeni tavsiye ederim...
    3. Bilgisayarı kapatıyorum bir saat sonra bakıyorum ki bilgisayar çalışıyor
    powerın ayarlarına bir bak.... yada donanımsal olarak bozulmuş olabilir.... ayrıca pc ni kapattıktaan sonra da fişini çekmeni tavsiye ederim... çünkü fiş takılıyken farkında olmadığımız bir konu var... monitör ve pc hiç farkında olmadığımız bir oranda akım çekiyor. gerçi çok büyük bir şey değil ama ay sonunda fatura geldiğinde bunu daha iyi görebilirsin...
    4. Win xp durup dururken bilgisayar donum kalıyor hiç bir işlem yapamıyorum

5. Dosyayı veya klasörü kopyala veya kes yapıyorum bir başka yere gittiğimde yapıştır aktif olmuyor

- komple bir sistem taraması yap.
    - virüslere ve trojanlara karşı elinde mevcut programlar varsa çalıştır....
    - en son yapılandırma ayarlarına bir bak....
    - bunlarda çözüm olmazsa kolay gelsin...... :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.