Şimdi Ara

Herkese Merhabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Aslen Stereo sistem meraklısı olmama rağmen arada salonda sinema filmi izlemek için bir sistem oluşturayım dedim.Amfi olarak DENON AVC A1 Sr model amfi kullanıyorum.Ön kolonlar JBL E80 center EC 25.Şuan sistem daha aktif değil yani TV ye bağlamadım.Sizden ileride almak için Sub önerisi istiyorum.Sub konusu ayrı bir konu:JBL ES 250 performans olarak nasıldır yoksa aynı fiyat marjında alternatifler ne olabilir? Salon 30M2.Teşekkürler.

Not: sistem sadece sinema performansı olarak kullanılacaktır.Ayrı bir stereo sistem mevcuttur.

• Arkadaşlar beni hiçbirşey bilmiyo farzedin,şu sorularımı cevaplayan birileri olursa çok sevinirim.
    1- DVD li olan bir ses sistemine sonradan blu-ray bağlanabilir mi?
    2- 3D filmleri illa blu-raydan mi izlemek gerekir.DVD de 3D var mı?arsa nasıl?
    3- Kablosuz ses sistemi var mı?Varsa tavsiye eder misiniz?
    4- Nihayetinde bana en fazla 400 TL olacak şekilde tavsiye edebileceğiniz en ucuz ve yukarıdakileri sağlayan bir ses sistemi önerebilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler...
  • 1. Eğer sistemin arkasında fazladan HDMI giriş varsa ileride Blu-Ray bağlayabilirsin. Mesela hem PS/3 hem Digiturk Plus hem BluRay bağlamak istiyorsan arkasında en az 3 tane HDMI girişi olmalı. 400 TL'lik bir sistem de tek bir giriş bile olacağını sanmıyorum.

2. DVD'de 3D hiç duymadım. Zannetmiyorum ki DVD 3D'ye yetecek kapasiteye sahip olsun.

3. Kablosuz ses sistemi yok. Hoparlör kablosu çekmiyosan bile elektrik kablosu çekmen lazım :). Tavsiye etmem, kablonun yerini tutması mümkün değil.

4. Bu soru ile benim bilgi seviyemi aştın, umarım arkadaşlar yardım edebilir.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: empatizma

Arkadaşlar beni hiçbirşey bilmiyo farzedin,şu sorularımı cevaplayan birileri olursa çok sevinirim.
    1- DVD li olan bir ses sistemine sonradan blu-ray bağlanabilir mi?
    2- 3D filmleri illa blu-raydan mi izlemek gerekir.DVD de 3D var mı?arsa nasıl?
    3- Kablosuz ses sistemi var mı?Varsa tavsiye eder misiniz?
    4- Nihayetinde bana en fazla 400 TL olacak şekilde tavsiye edebileceğiniz en ucuz ve yukarıdakileri sağlayan bir ses sistemi önerebilir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler...

400 tl ye bu söylediklerini sağlayacak bir sistem bulma şansın yok sevgili kardeşim,maalesef.
    ileriye dönük bir şeyler olsun diyorsan en iyisi bütçeni biraz kuvvetlendirene kadar bekle ondan sonra bu tip bir
    sistem arayışına girersin.bu tip sistemlerin şu an maliyeti 1400 tl ler civarından başlıyor,o zamana kadarda belki
    fiyatlarda aşağıya doğru iner,sende bu tarz bir sisteme kavuşmuş olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: BF109

Arkadaşlar herkese merhaba.Aslen Stereo sistem meraklısı olmama rağmen arada salonda sinema filmi izlemek için bir sistem oluşturayım dedim.Amfi olarak DENON AVC A1 Sr model amfi kullanıyorum.Ön kolonlar JBL E80 center EC 25.Şuan sistem daha aktif değil yani TV ye bağlamadım.Sizden ileride almak için Sub önerisi istiyorum.Sub konusu ayrı bir konu:JBL ES 250 performans olarak nasıldır yoksa aynı fiyat marjında alternatifler ne olabilir? Salon 30M2.Teşekkürler.

Not: sistem sadece sinema performansı olarak kullanılacaktır.Ayrı bir stereo sistem mevcuttur.

@BF109 , ben halihazırda jbl e250 sub kullanıyorum vede çok memnunum,sinemada oldukça iyi müziktede idare
    ediyor. es250 de daha sonra çıkan modeli olduğu için çok farklı olacağını zannetmiyorum ve seninde sisteminde
    keyifle kullanabileceğini düşünüyorum.yalnız önlerde e80 ler bence küçük gibi,onları surraund yapıp önlere e100
    olsaymış tadından yenmez olurdu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 22 Kasım 2011; 18:04:22 >

• E100 ler aşırı kaba hoparlörler her biri tabut gibi, bu anlamda E80 ler daha ideal ayrıca E100 şuan üretilmiyor bildiğim kadarı ile ama E80 üretimi devam ediyor.Zaten iyi bir sub yeterince yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.Fazlası uğultu olur gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.