Şimdi Ara

Herkese Mrb. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forum da inş. iyi vakit geçirirsin.....
  • Tekrar tekrar hosbulduk hepınıze tesekkurler foumda cok guzel vakıt gecırıyorum
  • nasıl beceriyorsun onu ben sıkıntıdan patlıyorum

Topiclerin alayı aptalca yazılarla dolmuş konular rayından çıkmış millet post kasma derdine girmiş gercek forum anlayışı yok olmuş forum kullanıcıları 2 bölüme ayrılmış ve sen hala çok güzel vakit geçiriyorsun helal olsun anlaşılan sen çok iyi niyetli bi arkadaşımızsın
  • nomad bu konuyu kilitlemezse benim de 80 lvl çarım yoq
    çok gereksiz ve psot kasmaktan başka bi işe yaramıyo (bu arada ben de post kasmış gibi oluyom)

demekki senin 80 lvl charın yok

sen demesen senin 80 lvl charın yok ben diyecek tim

• quote:

Orjinalden alıntı: killer86

nomad bu konuyu kilitlemezse benim de 80 lvl çarım yoq
    çok gereksiz ve psot kasmaktan başka bi işe yaramıyo (bu arada ben de post kasmış gibi oluyom)

demekki senin 80 lvl charın yok

sen demesen senin 80 lvl charın yok ben diyecek tim

Kardes kafan iyiyse alttan alıyım ne dıon anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: SilenceOfSound

HoşGeldin

konuyu aöçan arkadaşa merhaba hoş geldin alıntı yaptığım abi sende resimni değiştir yyha bu benim resmimdalarım ha 29wizardla
  • ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß

hoşgeldin

ææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææææ

• Hosbulduk saolun
  • bende bitlisten memo hele gel otur şöle gurban
    ne içersin cay gayfe oraled wardır zütlaç .. çekinme gurban
    saka bi yana ne tür müzikdinlion xD!!
    quote:

Orjinalden alıntı: _By_D3LLy_

Arkadaşlar uzun süredir formunuzu inceliyorum faydalanıyorum ve artık üye olup aranıza karışmanın zamanı geldi ben Emre Ankara'da yaşıyorum herkese meraba diyorum umarım güzel paylaşımlar yaparız iyi forumlar iyi oyunlar.

Server:Sparta
    Nick: _By_DELLY_
    LvL: 4&
    Guild: EliteTurk
    Build:Full Str Fire/Glavie

• quote:

Orjinalden alıntı: _By_D3LLy_

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Welcome the best forum in Turkeyasamuah Bu arada oğuzhan_007de gelmiş Sende ojgeldin be kızan daha gelir gelmez güldürdü beni

Ne var bunda gulecek kardes ama hep gul mutlu ol

Sana demedimki oğuzhan_007 ye dedim. Kendisi saçmalamakta uzmandır o bakımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 16 Ağustos 2007; 2:32:43 >

• h.g

post kasmak icin iibi yontem her gun yeni hesap acıp ben geldim yazdam sonra dier hesaba giripo hosgeldin yazcam vsvs. :D

saka bi yana umarım velet deilsindir :D

bak aynı serverdaymıssız ben Agnesse serverdan su aralar pek sık oynamıom ama dw de cok gezerim pvp icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

h.g

post kasmak icin iibi yontem her gun yeni hesap acıp ben geldim yazdam sonra dier hesaba giripo hosgeldin yazcam vsvs. :D

bak aynı serverdaymıssız ben Agnesse serverdan su aralar pek sık oynamıom ama dw de cok gezerim pvp icin

Biraz dikkat et post kasacak olsam 16 saat online olduğum forumda şuan post sayım 1000 küsür olurdur o adam benim arkadaşım sende beni az çok biliyon spartadaydım bu forumda geçmişimide biliyosun dön post sayıma bi bak sonra konuşmaya çalış ayrıca diyosunki ''umarım velet değilsindir'' bunada çok dikkat et ben ne 20-30 yaşında adamlar gördüm haddini bilmeyen sende 17-18 civarı bişiydin diye hatırlıyorum yaşlarımız yakındaı 2 yaş falan büyüktüm senden ama bu kurduğun cümlelerdeki mantık aramızdaki farkı büyüttü neyse kimseyle laf dalaşına gircek değilim sadece şunu diyorum post sayıma bak vede online olduğumu takip et sürekli oyun oynamıyorum şuanda 15-20 gün kadar oynamıyorum forumda geziniyorum komedileri okuyorum arada bi gerçek ve özlü konulara cvp veriyorum yardımcı olmaya çalışıyorum post kasmak istesem bu forumda bildiğim üstüne konuşabileceğim o kadar çok şey varki oralarda konuşurum ayrıca saçmalıklarada cvp veririm o zaman sen benim post sayımı gör neyse iyi forumlar.

• Orjinalden alıntı: orionsguard

Kardes senın yasın kadar benım forumlara takılmıslıgım var haddını bıl

• Biraz geç oldu ama Hoşgeldin.
  • & alykm slm
  • hoşgeldin adaş
  • mrb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _okhy_ -- 16 Ağustos 2007; 21:48:57 >
  • tskurller saolun tekrar h.b.
  • h.g. arkadaşım (Ben de yakın zamanlarda üye oldum ama artık terfi ettim biraz)
    umarım herzaman aradığın paylaşımı bulursun
  • Ula ilk defa foruma gelen birisine bu kadar hoşgeldin denildi kıymetini bil Lincolne bile bu kadar ojgeldin denmedi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.