Arkadaşlar uzun süredir formunuzu inceliyorum faydalanıyorum ve artık üye olup aranıza karışmanın zamanı geldi ben Emre Ankara'da yaşıyorum herkese meraba diyorum umarım güzel paylaşımlar yaparız iyi forumlar iyi oyunlar.
nomad bu konuyu kilitlemezse benim de 80 lvl çarım yoq çok gereksiz ve psot kasmaktan başka bi işe yaramıyo (bu arada ben de post kasmış gibi oluyom)
bu arada forumumuzda lagaluga yapıp post kasmak yasaktır hediyesi vardır :D ceza puanı
quote:
Orjinalden alıntı: bigsolo
nomad bu konuyu kilitlemezse benim de 80 lvl çarım yoq çok gereksiz ve psot kasmaktan başka bi işe yaramıyo (bu arada ben de post kasmış gibi oluyom)
bu arada forumumuzda lagaluga yapıp post kasmak yasaktır hediyesi vardır :D ceza puanı
Bu dili bilen var mı? Ne demiş? Kötü bişilerse alayım ifadesini. Kripto enigma dan bile karışık.
Konu sahibi arkadaşım hoşgeldin.
hoşgeldin
hoş gelmişşen
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
quote:
Bu dili bilen var mı? Ne demiş? Kötü bişilerse alayım ifadesini. Kripto enigma dan bile karışık.
Konu sahibi arkadaşım hoşgeldin.
owned..
HEPİNİZE TESEKKURLER HOSBULDUK AMA BAZI ARKADASLAR CEKEMIO HERALDE BOYLE SEYLERI NESE CVP YAZAN HERKESE TSK
quote:
demekki senin 80 lvl charın yok
hoşgeldinn
Hoşgeldin hoşgeldin Boş gelmedinya ne getirdin?
hosgeldin forumların en güzeline
hoşgeldin ( böyle yaza yaza 1000 post kasmışımdır) bu forum güzel yerdir fakat cıvıtanlar var sende cıvıtmassan zevk alırsın zevk dedimde köfte aklıma geldi yanında ayran oy oy(alakaya maydonoz gel bize bazı bazı ben annemi özledim yaşasın cumhuriyet madem yüzme bilmiyon neden çıktın ağaca)