Şimdi Ara

Herkese önerilen ama kimsenin almadığı araçlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence mantıklı adamın dediği şu : DEDİĞİMİ YAP , YAPTIĞIMI YAPMA

Bence kendi arabasını övenlerden bir adım öndeler.
  • Arkadaşlar biraz sürüden ayrılmak lazım bence. Sırf ikinci eli iyi diye bir araç alınmaz. İçine sindiyse ayrı konu, ama sırf ikinci eli iyi diye araç almak bana mantıksız geliyor. Sıfır araç alıyorsun, iyi de paralar veriyorsun. Bu durumda maksimum keyfi alman lazım. Al satçı değilsen ikinci eli ön plana koymak anlamsız. Sen aldığın keyfe bak.:)
  • Şu da etkiliyor: eşe dosta soruyorsun, bu araba nasıl? Abi napıcan o arabayı elden çıkaramazsın, elinde kalır cart curt
  • Mitsubishi Lancer
    Honda Accord
    Mazda 3
    Mazda 6
    Nissan Primera
    Toyota Avensis
    Citroen C5
    Alfa Serileri
    Volvo Serileri
    Peugeot 508
    Renault Laguna

ve en son benimde sahip olduğum Mitsubishi COLT
  • quote:

Orijinalden alıntı: spitzer

Arkadaşlar biraz sürüden ayrılmak lazım bence. Sırf ikinci eli iyi diye bir araç alınmaz. İçine sindiyse ayrı konu, ama sırf ikinci eli iyi diye araç almak bana mantıksız geliyor. Sıfır araç alıyorsun, iyi de paralar veriyorsun. Bu durumda maksimum keyfi alman lazım. Al satçı değilsen ikinci eli ön plana koymak anlamsız. Sen aldığın keyfe bak.:)

Öyle kolay değil işte işler.
    Sırf 2.el için araç alınır tabi neden alınmasın?

Orta direk adam 2.eli mecbur düşecek zaten zar zor biriktirip, borç harç bir araç alıyoruz.
    Dğnya hali belli olmaz paraya sıkışırsın acil para gerekir aracı elden çıkarmak lazım.
    İşte o zaman hemen satılacak ve en az zararla satılacak araç lazım insanlara.

Sadece acil durumla değil. Aracını sattığın zaman illaki yeni araç alacaksın. Neden üzerine daha az para eklemek varken daha fazla ekliyorsun?
    Çok mu zenginsin? Ha zengin adamın zaten piyasayla falan işi olmaz.

Sadece piyasayla bitmiyor iş. Yedek parça sıkıntısı var, usta sıkıntısı var. var oğlu var.
    Kolay değildir bilinmeyen aracı yürütmek.

• Skoda superb,
    citroen ds4,
    Ikisinide aldimm. Yasasın farklılık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S60

• Benim baktığım araçlar. Mazda3 ve Lancer :)

• temizini bulduktan sonra s60,accord,mazda 6 hatta saabın üst modellerinı hiç düşünmeden alırım,keyiflede binerim.parası olanlar jettaya,passata corollaya binsinlerki,bizde ucuza konforun tadında varalım 4,5 yıldır mareanın 2.0 olanına biniyorum.sorsan kimse yuzune bakmaz adını duyunca kaçar.parasının hakkını kat kat fazlasıyla veren keyifli bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 18 Haziran 2014; 19:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

quote:

Orijinalden alıntı: spitzer

Arkadaşlar biraz sürüden ayrılmak lazım bence. Sırf ikinci eli iyi diye bir araç alınmaz. İçine sindiyse ayrı konu, ama sırf ikinci eli iyi diye araç almak bana mantıksız geliyor. Sıfır araç alıyorsun, iyi de paralar veriyorsun. Bu durumda maksimum keyfi alman lazım. Al satçı değilsen ikinci eli ön plana koymak anlamsız. Sen aldığın keyfe bak.:)

Öyle kolay değil işte işler.
    Sırf 2.el için araç alınır tabi neden alınmasın?

Orta direk adam 2.eli mecbur düşecek zaten zar zor biriktirip, borç harç bir araç alıyoruz.
    Dğnya hali belli olmaz paraya sıkışırsın acil para gerekir aracı elden çıkarmak lazım.
    İşte o zaman hemen satılacak ve en az zararla satılacak araç lazım insanlara.

Sadece acil durumla değil. Aracını sattığın zaman illaki yeni araç alacaksın. Neden üzerine daha az para eklemek varken daha fazla ekliyorsun?
    Çok mu zenginsin? Ha zengin adamın zaten piyasayla falan işi olmaz.

Sadece piyasayla bitmiyor iş. Yedek parça sıkıntısı var, usta sıkıntısı var. var oğlu var.
    Kolay değildir bilinmeyen aracı yürütmek.

borç harç kazasız boyasız değişensiz araba aldın, dünya hali. araba hasar alıp boyalı ve değişenli oldu. mecburen zararına satacaksın. hiçbir şeyin garantisi yok.

• colt lancer asx mazda 3 subaru accord avensis insignia
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    geçen sene 2009 model aveo aldım ve forumu dinlesem higlayn golf alırdım
  • Sadece 2.el mi bunlara neden olan şey :)
  • passat alan adam diğer yıl karını koyarak satıyor. japonların çoğunda ise baya bir zararla satıyor. böyle bir durumda kendi zevkini düşünmek enayilik oluyor. japon alacak adam bırak 5 yılı en az 10 yıl binmeli bence..
  • Subaru Vivio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Subaru Vivio

Resmi var mı hocam arabanızın?

• Bizim ülke insanı arbadan bir halt anlamadan yorum yaptıkça pek çok alınabilinecek araba yerine daha çok paraya daha kötü araca biniyoruz... Satamazsın elinde kalır, ikinci eli kötü, çok yakıyormuş daha neler neler... Kendimizi çok bilmiş sanıp aslında bir halt bilmeyen bir milletiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Orijinalden alıntı: aya

volvo

Katiliyorum Volvo almayin aldirmayin ,
    piyasasi yukselmesin :)

Ben de size katılıyorum. Iyi ki piyasa denen o iğrenç olgu var. Yoksa mis gibi arabalara değerinin altında bedellerle nasıl binerdik? Sağolsunlar var olsunlar.

Sözüm size pşyasacılar; VW'e binmeye devam edin bence. Mis gibi arabalar. Alırken edeceğinin 1,5 katını ödüyorsunuz ama olsun, piyasası çok iyi, hemen ertesi sabah satılığa çıkarın öğle yemeğini satış parasıyla yersiniz. Daha ne olsun, bir arabadan beklenecek ön önemli etken bu zaten. O nedenle millet lütfen VW grubuna devam edin, bayiilerinizden ısrarla isteyin. Siz olmasanız biz ne yaparız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 18 Haziran 2014; 21:14:57 >

• Liste başını sanırım Leon-Lancer-Mazda 3 çekiyor.

Önerdiği araçların başında Leon gelir,orası ayrı ;)

• mini cooper
    fiyatı uygun olsa.
    100 kişiden 99'u alma dese
    gene gider onu alırım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.