Şimdi Ara

Herkese önerilen ama kimsenin almadığı araçlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pro-black

Lancia Delta
    Mitsubishi Lancer
    Volvo v40
    Skoda SuperB

Daha iyi bir liste yapılamazdı.
  • cunku bu arabalari tavsiye edenler tamamen f/p odakli dusunuyor. Tavsiye ettigi kisinin az paraya kaliteli ve cok hizmet almasini istiyor. Legacy, accord, mazda 3, lancer, delta gibi araclar belli donanim paketleri ve motor secenekleriyle malum sitede guzel fiyatlardan bulunuyor. Butce biraz yukari cikti mi 3 serisine, a4e bakan adama x-type onerilmesin de ne onerilsin?

Iyi niyetten kaynaklaniyor bunlar. Cek kredi 1.6 tdi dsg golf al demek lazim herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanlar almak istedikleri arabalari oneriyorlar ama egri oturup dogru konusmak gerekirse cogumuzun geliri assa yukari belli surucu olarak ben de alfa romeo isterim ama satmam gerektiginde ki kayip beni sendeletecekse ben de istemeye istemeye corolla alirim. Malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sienaumut S kullanıcısına yanıt
    bu sene tavsiyelerle volvo s60 aldık
  • Bizim milletin aklı ile araba alınmaz da işte yine o aklı olan kişilere araba satacağın için satarken ahiret sorularına muhatap olabiliyorsun.
  • Laner Ama hastasyıım o arabanın
    mitsubishi eclipse hele o param olsa ondan alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: solwied

Hayırlı olsun güle güle kullanın ama bu forumdaki genel tercih mantığını değiştirmiyor.
  • mitsubishinin tüm araçları, çok zayıf..
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Şurada küçük sınıf crossover dendimi bir subaru XV furyası oluyor, anlamış değilim tamam güzel iyi araç da gidip almam tavsiye de etmem, ama forumda ballandıra ballandıra tavsiye edilmekte, sanki çok yaygın servis ve parça ağı varmış gibi.

Ben dürüst olmam gerekirse parça, servis ağı çok sorun değil de piyasası bu kadar kötü olmasa beğendiğim bir araç. Donanımlı, ısıtmalı koltuklar, her yola gelen versatil crossover, üstüne subarunun 4 çeker sistemi. Tek sorun piyasası. Yani Türkiyenin nasıl bir ülke olduğu ortada, hen an her şey alabiliyor, insan aldığı aracı yeri geldiğinde zorlanmadan çok zarara girmeden satabilmek derdine düşüyor. E malum sv ya da ne bileyim forester falan alsanız ileride ne kadar zararla ne kadar uğraşarak elden çıkarılabilecğei malum. Olay bundan, yoksa biraz hareketli bir marka olsa, ülkemizde tutuluyor olsa cidd ciddi düşüneceğim araç. Belki sv değil ama legacy veya forester. Yani istenip de mantık yüzünden alınamayan markalardan subaru.

• quote:

Orijinalden alıntı: solwied

Hayırlı olsun

Volvo s60 tercih edilmeyen bir araç değil zaten.

az satan Volvo v40 dır
  • Açık ara Skoda.Bir de Seat Exeo olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

mitsubishinin tüm araçları, çok zayıf..

Hangi yönden zayıflar? Yakıt,sağlamlık,servis ağı,konfor,güvenlik?

• Hayırlı olsun. Hangi modeli tercih ettiniz? Memnuniyet dereceniz nedir? Biraz anlatın lütfen.

• @shintai @akifsari

sağolun hocam volvo s60 d2 premium powershift modelini tercih ettik araçtan şikayetimiz yok sadece yakıt olarak sorun bizde mi anlayamadım 10 litre yakıyo 100km de 1.6 motor o arabayı kaldırmaz dediler ama öyle bi durum söz konusu değil bana kalırsa gayet seri bi araba almayı düşünen varsa yardımcı olabilirim
  • Eskiden otomobil fiyatlarına pahalı derdik ama artık pahalıdan da öte boku çıktı.Dolayısıyla bu araçlara insanlar bir şekilde yöneliyor.Az veya çok.

Ben Alfa 147 kullanıyorum.Sorusu olan olursa yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEZ_TEX

Honda accord ve volvoya sahip oldum :) hala s60 kullanıyorum.

Aklınıza gelen neredeyse tüm bu tarz araçların tadını çıkardım, omega dahil(gerçi omega benim tadımı çıkardı ya neyse :))

Omega'ya laf yok. Küserim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

Açık ara Skoda.Bir de Seat Exeo olabilir.

+1, Octavia yı büyükşehirler hariç görmek imkansız ki oralarda da çok yaygın değil, örn: İzmir. Ankara ya 3 ayda bir giderim orada tek tük görüyorum, ama rapid tam fiyasko oldu, forum da geçen sene rapid kasırgası vardı, linea diyene aveo diyene, uçana kaçana rapid dendi forumda exeo yu zaten geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

quote:

"piyasası" zayıf anlamında..

İç tasarımları rakiplerine göre çok geride bence..

motorları sağlam diyebiliriz, büyük şehirlerde yaşayanlar için servis sorun değil..

Konfor açısından sadece Colt'u değerlendirebilirim, sınıfının ortalamasında , eksiği yok ama çok artısı da yok..

yakıt konusunda da diğerleri gibi diyebiliriz :s
  • quote:

quote:

quote:

motorları sağlam diyebiliriz, büyük şehirlerde yaşayanlar için servis sorun değil..

Konfor açısından sadece Colt'u değerlendirebilirim, sınıfının ortalamasında , eksiği yok ama çok artısı da yok..

2009 da lancer invite paketi 30 tl ye aldım şuan 50 bin km de temiz gene 29-33 arasında rahat satarım.
    İç tasarım kişiden kişiye değişir bana dokunmatik ekran ve navigasyon hediye etmişlerdi oldukça şık durdu.
    Donanım seviyesi rakipleri ile aynı uzun yolda 5 lt görmek çok kolay.
    Mitsubishi alıp memnun kalmayan tanımıyorum.mercedes kadar arge,teknik ve tecrübe sahibi bir üreticiyi? 'zayıf' olarak nitelendirmek gülünç bir durum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

2009 da lancer invite paketi 30 tl ye aldım şuan 50 bin km de temiz gene 29-33 arasında rahat satarım.
    İç tasarım kişiden kişiye değişir bana dokunmatik ekran ve navigasyon hediye etmişlerdi oldukça şık durdu.
    Donanım seviyesi rakipleri ile aynı uzun yolda 5 lt görmek çok kolay.
    Mitsubishi alıp memnun kalmayan tanımıyorum.mercedes kadar arge,teknik ve tecrübe sahibi bir üreticiyi? 'zayıf' olarak nitelendirmek gülünç bir durum...

burası demokratik bir ortam,

mitsubishi sahibi arkadaşın kendi aracının üreticisini mercedes üreticisi gibi görmesi gayet normal bir durum(!)..

sizi tebrik eder, Mitsubishi aracınızla uzuuuun ömürler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.