Şimdi Ara

herkese selam siemens sxg75

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle hepinize s.a ben şuan indirimde olan siemens sxg75 telefonu almak istiyorum ancak siemens'in önceki telefonlarda ki fiyaskoları kafamı karıştırıyor. Ancak siemens'in bu telefonla çok büyük değişiklerde bulunduğunu adeta bir devrim yağtığı çok güzel bir işletim sistemi tasarladığı eski problemlerini geride bıraktığı söyleniyor. Bunun doğruluk derecesi nedir bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok sevinirim alan arkadaşlar varsa memnunlarmı şimdiden herkese teşekkürler.

• hoşgeldin dostum daha detaylı bilgi almak için sxg75 kullanan arkadaşların yorumlarına burdan bakabilirsin..

http://forum.donanimhaber.com/m_6561523/tm.htm
  • A.s
    Forumumuza hoşgeldin
    Öncelikle bu telefonu kullanmadım; fakat bir aralar almayı düşündüğüm için çok araştırdım.
    Bilgilerimi paylaşıyım:

1)Telefonun kasası gayet sağlam.
    2)Kamera kalitesi dışarıda tatmin edici seviyede; ancak iç mekanda pek de iyi değil.
    3)Video kalitesi ortada 176x144 çözünürlüğünde video çekiyor ve kalitesiz(Ama çok da değil)
    4)En güzel yönlerinden birisi gps(Sıkıldığın zaman bakarsın)
    5)Telefon çok büyük görünüyor ama resimlerde göründüğü kadar değil.
    6)Ekranı gayet güzel.
    7)Radyo, bluetooth, kızılötesi gibi küçük özellikler de telefonu hoş kılıyor.

Aklıma gelenler bunlar.(Yanlışım varsa düzeltin lütfen...)
    Kamera kalitesini merak edersen internetten bulabilirim sana...

• aleyküm selam arkadaşım....@darendeli nin verdiği linki incelersen sorularının cevabını bulursun...sxg75 kullananların konusu orası
  • ilginize teşekkür ederim verdiğiniz bilgileri incelemekteyim tayfa-140 mümkünse kamera kalitesi hakkındada görüşlerini almak isterim
  • Kamera kalitesini dışarıda oldukça başarılı buluyorum ben.
    Buyur örnekler...

Telefonun siyahı çok karizma duruyor...

Bu fiyata bu kadar özellik, alınası bir telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 24 Mart 2007; 12:22:30 >

• Fiyatı şu aralar çok makul. Telefonunu değiştirmek isteyenler için güzel bir seçim olacaktır...
  • herkese çok teşekkür ederim artık şüphelerimi silmeye başladım galiba alacağım bu telefonu ayrıca tayfa-140 verdiğin resimler hiçde kötü değil bence gayet güzel çekim yapmış bence yani yeter en nihayetinde o bir telefon bi fotoğraf makinesi değil. gerçekten herkese çok teşekkür ederim hayırlı günler dilerim
  • @ Mert5126 şimdiden hayırlı olsun dostum...
  • Siemens SXG75 in fiyati 390-400 ytl ye kadar inmis durumda..bu fiyata sundugu 240x320 piksel, 2.2 inc kaliteli TFT ekran, 3G destegi, kaliteli 2 mp ve 2. vga kamera, bas-konus, 64 mb dahili hafiza, bluetooth, kizilotesi, usb, GPS modulu ve uygulamasi, mp3 calar, stereo rds fm radyo, 3D java engine, linux isletim sistemi, full multi-tasking destegi, tema destegi, gelismis dosya yoneticisi, dokuman goruntuleyici, beraberinde stereo kulaklik, 1 gb hafiza karti, yazilim cd si gibi ozellikleriyle f/p orani bakimindan cok iyi bir urun..siddetle tavsiye ediyorum..
  • Siemens SXG75 in fiyati 390-400 ytl ye kadar inmis durumda..bu fiyata sundugu 240x320 piksel, 2.2 inc kaliteli TFT ekran, 3G destegi, kaliteli 2 mp ve 2. vga kamera, bas-konus, 64 mb dahili hafiza, bluetooth, kizilotesi, usb, GPS modulu ve uygulamasi, mp3 calar, stereo rds fm radyo, 3D java engine, linux isletim sistemi, full multi-tasking destegi, tema destegi, gelismis dosya yoneticisi, dokuman goruntuleyici, beraberinde stereo kulaklik, 1 gb hafiza karti, yazilim cd si gibi ozellikleriyle f/p orani bakimindan cok iyi bir urun..siddetle tavsiye ediyorum..
  • @ Angelmax yanlış bilmiyorsam sxg75'in ikinci (3g) kamerasının çözünürlüğü 352x288...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

@ Angelmax yanlış bilmiyorsam sxg75'in ikinci (3g) kamerasının çözünürlüğü 352x288...

Evet oyleymis gercekten, biraz once kontrol ettim..duzeltme icin sagol arkadasim:)
  • @ Angelmax olur böyle şeyler...
  • Güzel fotolar. Galiba bu gidişle telefonlar foto cihazlarını zorlayacaklar gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfa-140

@ Mert5126 şimdiden hayırlı olsun dostum...

sağol teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.