Şimdi Ara

HERKESE SORUYORUM !!!! Lutfen Dikkat !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Aralar Pokemonun Yeni Bolumlerini ingilizce olarak amerikayla paralel olarak bir siteden yayınlıyordum.
    Belki Hatırlıyorsunuz Ama Yeniden Soyleyeyim.

Bu Bölümler 150mb ile - 200mb arasında değişiyordu ancak star downloaer ile 1buçuk saatte iniyordu.

Bölümler ingilizceydi.

Amerikada O Hafta Yayınlanan Bölüm Aynı Gün Bizde Yüklemeye Açılıyordu.

Hizmetler Ücretsizdi.

Yeni Bölümlerin Ve Bölümlerle ilgili konuların Tartışıldığı Forumumuz Vardı.

Ancak Bütün Bunlara Rağmen Beklediğim Yoğun ilgi Yoktu.

7 8 kişi dışında takip eden yoktu.

Siteyi Kapattım.

Şimdi Soruyorum Yeniden Böyle Bir Hizmete Başlayımmı ?

Başlarsam Siteyi Ve Bölümleri Takip Edermisiniz.

Kota Sorunu Var Diyeceksiniz ama aylık kota 2gb dir 1 aydada 4 bölüm çıktığına göre bir ayda pokemonun yeni bölümlerini izlemek için sadece en fazla 550 - 600mb Harcarsınız.
    Gerçek Bir Pokemon Severi Buna Katlanır Diye Düşünüyorum.

Şimdi Tekrar Soruyorum .

Bütün Bunlara Pokemonun Yeni Bölümleri için katlanırmısınız Evet Derseniz Haftaya Kurarım.

• Yeterli Sayıda Eveti BEkliyorum Eğer Olursa Haftaya GEçtiğimiz haftanın ve bu haftanın bölümünü siteyi açıp koyacağım.

Tüm Türklerin Yeniden Toplanıp Pokemon Bölümleriyle ilgili konuşmasını istiyorum bu yüzden bunu yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PokemonTv -- 6 Nisan 2007; 19:40:45 >
  • 1.Koçum benim aylık kota 4 GB oldu kapasite arttı yani.

2. Adam youtube gibi sitelere giriyorsa bil ki ayda 4 değil 8 GB gelir kota üstüne birde senin videoları indirirse.

3.Girdiğin bir sitede ki resimin görüntülenmesi bile o resmi indirmek demektir kota için sen daha kotanın çalışma mantığını bilmiyorsun.

4.Kim ne derse desin telekom kota üzerinde oynama yapıp kafasına göre arttırdığı anlar oluyor çok yaşadım.

5.Keşke dediğin gibi 500 MB olan birşey sadece 500 MB olarak kotaya yansısa...

6.Msn den konuşmak,dosya yollayıp almak,oyun oynamak,kamera açmak bile kotadan yiyorken birde senin videoları kim indirir.

Kardeşim kusura bakma ama ben 15 MB lığı indiremem kota yüzünden ama sen yayınla cafeye gidince ordan indirir eve gelince kendi pc me aktarırım.
  • youtube + ogame + dh + ogameclub + 0 download = 10 gb aylık download/4 gb kota
  • bişi sorcam youtube da nasıl kota yiyo? ve dh nasıl yiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis_serhat

1.Koçum benim aylık kota 4 GB oldu kapasite arttı yani.

2. Adam youtube gibi sitelere giriyorsa bil ki ayda 4 değil 8 GB gelir kota üstüne birde senin videoları indirirse.

3.Girdiğin bir sitede ki resimin görüntülenmesi bile o resmi indirmek demektir kota için sen daha kotanın çalışma mantığını bilmiyorsun.

4.Kim ne derse desin telekom kota üzerinde oynama yapıp kafasına göre arttırdığı anlar oluyor çok yaşadım.

5.Keşke dediğin gibi 500 MB olan birşey sadece 500 MB olarak kotaya yansısa...

6.Msn den konuşmak,dosya yollayıp almak,oyun oynamak,kamera açmak bile kotadan yiyorken birde senin videoları kim indirir.

Kardeşim kusura bakma ama ben 15 MB lığı indiremem kota yüzünden ama sen yayınla cafeye gidince ordan indirir eve gelince kendi pc me aktarırım.

aynısını ben söyleyecektim.1 gblik oyun indiriyorum diyo 2 gb.bu arada internette boş boş durduğumuz anda bile kota gidiyo.haftada bir türktelekom kotan 3,5gb ise 4 gb yapıyoki aş daha fazla para kazansınlar.hani deveye sormuşlar boynun neden eğri diye devede nerem düzki oram eğri olsun demiş aynen ona döndü türkiye

• bu kota çok manyak bişi benim 1 mb ile geçmişti yine de nerdeyse iki katı para odedim internet konusuda doru
    sürekli kotaya giriyo oyun indirmeye korkuom
    geçen ay 29 mb bişi indirdim 55 mb gözüktü kotada
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert0vic

bişi sorcam youtube da nasıl kota yiyo? ve dh nasıl yiyo

aynen nasi yiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Er CoD2

quote:

Orjinalden alıntı: mert0vic

bişi sorcam youtube da nasıl kota yiyo? ve dh nasıl yiyo

aynen nasi yiyo

sitenin adı donanımhaber ama siz bırak donanımı yazılımdan bile anlamayacak kadar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.