Yaw ingilizce bişeyler yazma çalışmanızı hoş karşılarım da, bunu elinize yüzünüze bulaştırısanız anca gülerim...
lutfen aşagıdaki açıklamayı okuyun
DESİGN: tasarım dizayn
DESİNG: tasarım dizayn yapılan firma yer genel anlamlı
bu kelime turkcenin şivesi gibidir hani geliyorum yerine geliyom, geldum... gibi şive ler kulanılır ya işte DESİNG kelimeside öyledir anlamı DESİGN kelimesinden kapsamı yerine geniş anlamlıdır.... ilginiz için teşekur ederim....
sitemiz tempate değildir bizim tarafımızdan 1 yıl önce tempateye cevrilmiştir we zaman darlıgı nedeniyle su an yayına konmuştur en kısa surede yeni bir flash animasyonlu bir siteyle tekrar yayına hazırlanıyoruz umarım isteklerinizi karşılar herşey için teşekurler..
Sitemizin ............BU BİR TASARIM SİTESİDİR............
dikkat çekmeyip gerekli olması durumunda bulunması ıcın konulmuş bir kısımdır aynı bilgilere iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz _________________________________________________________________________________________
quote:
Orjinalden alıntı: oz.brain
lutfen aşagıdaki açıklamayı okuyun
DESİGN: tasarım dizayn
DESİNG: tasarım dizayn yapılan firma yer genel anlamlı
bu kelime turkcenin şivesi gibidir hani geliyorum yerine geliyom, geldum... gibi şive ler kulanılır ya işte DESİNG kelimeside öyledir anlamı DESİGN kelimesinden kapsamı yerine geniş anlamlıdır.... ilginiz için teşekur ederim....
sitemiz tempate değildir bizim tarafımızdan 1 yıl önce tempateye cevrilmiştir we zaman darlıgı nedeniyle su an yayına konmuştur en kısa surede yeni bir flash animasyonlu bir siteyle tekrar yayına hazırlanıyoruz umarım isteklerinizi karşılar herşey için teşekurler..
Sitemizin ............BU BİR TASARIM SİTESİDİR............
dikkat çekmeyip gerekli olması durumunda bulunması ıcın konulmuş bir kısımdır aynı bilgilere iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz _________________________________________________________________________________________
Orasını geçtim da arkadaşım ingilizce'de İ diye bir harf var mı? Onu söyledim ben asıl.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme