Şimdi Ara

herkesi bekliyorum www.braindesing.tr.cx (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BRAİN DESİNG mı?

Yaw ingilizce bişeyler yazma çalışmanızı hoş karşılarım da, bunu elinize yüzünüze bulaştırısanız anca gülerim...
  • lutfen aşagıdaki açıklamayı okuyun

DESİGN: tasarım dizayn

DESİNG: tasarım dizayn yapılan firma yer genel anlamlı

bu kelime turkcenin şivesi gibidir hani geliyorum yerine geliyom, geldum... gibi şive ler kulanılır ya
    işte DESİNG kelimeside öyledir anlamı DESİGN kelimesinden kapsamı yerine geniş anlamlıdır.... ilginiz için teşekur ederim....

__________________________________________________________________________________________

sitemiz tempate değildir bizim tarafımızdan 1 yıl önce tempateye cevrilmiştir we zaman darlıgı nedeniyle su an yayına konmuştur en kısa surede yeni bir flash animasyonlu bir siteyle tekrar yayına hazırlanıyoruz umarım isteklerinizi karşılar herşey için teşekurler..

Sitemizin
    ............BU BİR TASARIM SİTESİDİR............

....BİZE ULAŞA BİLECEĞİNİZ E-MAİLLER....

...................www.braindesing.tr.cx.................
    ................ozg.braindesing@gmail.com...........

...........www.braindesingforumu.tr.cx.

dikkat çekmeyip gerekli olması durumunda bulunması ıcın konulmuş bir kısımdır aynı bilgilere iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz
    _________________________________________________________________________________________

• quote:

Orjinalden alıntı: oz.brain

lutfen aşagıdaki açıklamayı okuyun

DESİGN: tasarım dizayn

DESİNG: tasarım dizayn yapılan firma yer genel anlamlı

bu kelime turkcenin şivesi gibidir hani geliyorum yerine geliyom, geldum... gibi şive ler kulanılır ya
    işte DESİNG kelimeside öyledir anlamı DESİGN kelimesinden kapsamı yerine geniş anlamlıdır.... ilginiz için teşekur ederim....

__________________________________________________________________________________________

sitemiz tempate değildir bizim tarafımızdan 1 yıl önce tempateye cevrilmiştir we zaman darlıgı nedeniyle su an yayına konmuştur en kısa surede yeni bir flash animasyonlu bir siteyle tekrar yayına hazırlanıyoruz umarım isteklerinizi karşılar herşey için teşekurler..

Sitemizin
    ............BU BİR TASARIM SİTESİDİR............

....BİZE ULAŞA BİLECEĞİNİZ E-MAİLLER....

...................www.braindesing.tr.cx.................
    ................ozg.braindesing@gmail.com...........

...........www.braindesingforumu.tr.cx.

dikkat çekmeyip gerekli olması durumunda bulunması ıcın konulmuş bir kısımdır aynı bilgilere iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz
    _________________________________________________________________________________________

Orasını geçtim da arkadaşım ingilizce'de İ diye bir harf var mı? Onu söyledim ben asıl.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.