Şimdi Ara

Herkesin Anlayacağı Dilden Başkanlık Sistemi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya hadi kardeşim ya sıkışınca hemen yok şunu dedim yok bunu dedim komik oluyorsun iyi Geceler daha fazla rahatsız etmeyin
    İnsanlar ile geçin dalganızı sonra böyle şöyle bu dediklerini baştan deseydin belki daha farklı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 30 Ocak 2017; 3:54:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimin sıkıştığı belli.
    Sorulara cevap veremiyorsun, Konuyla tam bağdaşmayan bir video atıyorsun, Dediğimizi çarpıtıyorsun. ve SIKIŞINCA da hemen suçlama, muhabbeti yarıda kesip, konuyu kapatma çabaları..
    Ama nedense hiç şaşırmadım. Alışığız bu gibi durumlara. Neticede tipik bir Akp li davranışı

Sizler daha neyi tartışacağınızı, daha doğrusu neyi tartışmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Ülkenin siyasetinden , bulunduğu durumdan bir haber dolanıyorsunuz ve gelip birde burada aklınızca siyaset yapıyorsunuz..
    Devam edin böyle. Evet aynen dediğiniz gibi EN GÜÇLÜ , EN SÜPER ÜLKE BİZİZ. AVRUPA BATIYOR BİZİ KISKANIYOR ZATEN. HERŞEYDE DIŞ MİHRAKLARIN OYUNU, ÜST AKIL VAR HERŞEYİ ONLAR YAPIYOR..

3 maymunu oynamaya devam edin bakalım daha ne zamana kadar oynayabilecekseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 30 Ocak 2017; 4:7:12 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.